Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina multumesc pentyu sustinere. Sper sa reusim de data asta si sa castigam concursul. Dar....o sa vedempeste 5 saptamani!!!

Noi cu taiatul unghiilor stam bine, cu un pic de vrajeala si cu lugu lugu si un cantecel....le taiem fara proteste.

Cu caratul in brate....si eu l-as dragali in brate dar...nu sta nene. Nu vrea dragalit decat f.putin dupa care fuge la joaca, nu ma pupa...deloc. Cand ii zic sa-mi dea un pup imi intinde degetelul aratator sa il pup. Asa da el pup. Rareori cand ii zic sa ne iubim vine cu bratele deschise si ma strange in brate dar...se mai intampla. Dar...m-am obisnuit cu ideea ca nu e asa iubaret. O sa vedem maii incolo poate s-o schimba.

Gata ca fug la scarbici!!!

PS:scuze pt eventualele greseli dar...mi-a cuyatat tati tastatura si mi-a inversat tastele , in loc de r il am pe y si invers...si inca cateva. deci....daca in loc de r apare y...sry.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri !!! Sunteti niste dragute!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Gandacel, felicitari,, iti doresc refacere rapida, o bebelusa cuminte foc si mancacioasa. O imbratisare virtuala si din partea noastra, precum si un camp de flori .

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gandacel sa-ti traiasca pitica, sa fie mancacioasa si sanatoasa! Refacere rapida!

Camelia haioasa Daria, imi place poza aceasta, unde se vede cat e de nazdravana.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli, ai dreptate !!! Multumim !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Catutza mi-a trecut alergia, multam ca ai intrebat...acum "balotez" capsuni la greu, stiu ca n-am voie dar nu pot abtine

Ina a mea sta numai in brate, toata ziua striga prin casa "mama", se atarna de cate un picior si asa facem treaba...io fac ce am de facut cu ea incolacita de picior. In rest...e tare iubareata, ma strange in brate, ma pupa (a se citi ma linge pe obraz), ma musca de nas(asta e gestul suprem de iubire)

Chiar, intrebare ptr gravidutele noatre: voi cum va descurcati cu ridicatul copiilor in brate si caratul de colo colo la nevoie (scos/pus in pat, in scaun, etc) si burtica din ce in ce mai mare???

Ma duc sa vad pozele mezinei si sa caut o poza ptr tabloul pe aprilie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cami super pozele piticei, mi-e asa drag de ea cu ochii aia mari..parca ar fi Mirunici (doar ca nu e asa falcoasa)

Fug la ceva treaba

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Kriszti nu prea vrea sa mai stea in brate. Si daca iispun sa imi dea un pupic atunci in general isi apleaca capsorul spre mine sa ii dau un pupic pe crestet. Nu e f pupacios.

Daca tot vorbisem ieri de scaunele de masina, si spuneam ca al meu copil nu prea il agreaza (defapt nici scoica nu prea i-a placut in mod deosebit ), ma gandeam ca poate si scaunelul meu are ceva. Noi avem un Römer baby, nemtesc, cu husa din bumbac, este ok, singura chestie pe care am observat-o e ca desi e reglabila parca nu are pozitie la 90 grade si asta pare sa il enerveze pe Kriszti, ca nu prea are chef sa stea un pic inclinat. O fi asta de vina? Scaunele voastre cum sunt? Au pozitia asta de 90 grade? Ca ma bate gandul sa iau mai degraba un alt scaunel decat un carucior sport. Mai ales ca acum in masina pe care o avem (nu, nu ne-am luat masina, a primit-o tati de la job), incape caruciorul pe care il avem, asa ca il putem lua pe asta in vacanta).

Astept idei de scaunele, cam pana in 5-6 milioane, ca atat am bugetul din pacate (am facut o "vizita" pe la dentist si m-a ruinat).

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gandacel, sa va traiasca pitik, sa fiti sanatosi si tie recuperare grabnica si mult laptic. Iar bb sa fie mancacioasa iar Bogdanel cuminte si mandru de surioara lui.
Ina, incearca sa-i tai unghiile imediat dupa ce se trezeste. Pana se dezmeticeste ea tu i le-ai taiat deja. La noi mai functioneaza si cu privitul la TV (chiar daca nu e recomandat). Ori reclame, ori melodii care-i plac sau Baby Einstein (cu asta nu dam gres niciodata). Cu scutecele cam la fel patim si noi. Dar o iau la intrebari: cum face cocosul? Dar calutzul? Dar... si de cele mai multe ori se cuminteste si nu mai bate din picioare (ieri mi-a dat o labuta peste fata de mi-au crantanit dintii in gura).
Dordia, chiar voiam sa te intreb despre concurs... Cum merge? E fain ca partici la asa ceva, ca esti motivata o data in plus. Eu am o nunta pe 28.IV, mi-am luat o rochie cand am fost la Barlad (acum vreo luna) ieri am probat-o si nu-mi mai vine. Asa ca am termen de 2 sapt sa slabesc cp 6 kg
Cami, e o dulce si o nazdravana mezina noastra
pischi, deci ati trecut si prin Humor .
Simona Dragusin, chiar ma gandeam ieri la tine. Ma uitam la TANAR SI NELINISTIT si la un moment dat o arata pe Abby si mi s-a parut ca seamana foarte mult cu Patricia. Mai da-ne vesti despre ea.
Melkusor, mai zi-ne si tu despre Daria.
Catutza, dar ce par des are Bianca... Ii sta bine tare cu codite. Nu mai e asa dudulana cum era cand era bb.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GANDACEL sa-ti traiasca puiuta mica si sa va bucurati de ea. si de la mine si de la vladutu'.

am vazut ca intreba INA de tinutul in brate. asa-i si la noi il tin mai mult acum decat cand era bebelus.
MADAU asa face si vlad, exceptia ar fi ca el URLA daca nu-l iau in brate.
si numai pot. inainte sa ies afara iau un nospa la bord ca ma doare destul de rau burta cand il ridic pe el.
dar il bag la carantina si il dezvat.
trebuie sa-l instruiesc si pe cristi ca daca nu-l iau eu si-l ia tasu' sau masa'mare..nu am facut nimic.

vazut pozele. toate.
CAMELIA ii place si lui vlad sa stea in cap ca si Daria si sa se uite printre picioare.... ce nu am vazut

DORDIA bafta.

cu taiatul unghiilor la noi este ok cand i le tai la manute. il tin in brate si se uita fascinat. mai trage el manuta dar in 995 din cazuri este ok.
la picioare in schimb....e jale. nici cand doarme nu i le pot taia ca se trezeste imediat si can deste treaz pai nu sta DELOC.
si de multe ori i le-am gasit rupte de mari ce erau se rup.

CRISTINA sefa ce-ti mai fac copii??? ca de frumosi i-am vazut ca sunt, dar cat de cuminti sunt ei???

Joy 17+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput