Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 12
lavi02 spune:
Gandacel 

sa va traiasca Mini-Gandacica
, sa fie sanatoasa si sa se iubesca mult-mult cu fratiorul ei mai mare
!!!!
Tie refacere rapida, sa prinzi glas si sa te auzim curand din nou pe forum!!! 
Noi am fost duminica pana in Bulgarika, la Ruse si prin imprejurimi, am vizitat 2 manastiri sapate in stanca (de fapt sunt in niste pesteri intr-o regiune calcaroasa), apoi o cetate si apoi am papat in Ruse in stil bulgaresc
, am facut niste cumparaturi la Billa ca acasa ne astepta frigiderul gol
si cam atat.
Nestle Junior era 7.5 leva parca (1 leva = 17.000 - 17.500 depinde cum schimbai); din 3 cutii mi-am scos taxa de pod.
-----------
In rest ocupata pana peste cap cu facultatea, fetele si casa, mai ales in casa ma enerveaza ca sunt mereu in urma cu ordinea si curatenia. Femeie mi-as permite dar m-ar calca pe nervi, destul o am pe bona si mi-ajunge cu varf si indesat. Asa ca... organizare mai buna si mai putin forum; asta e solutia. ![]()
negaracristina si eu am o nunta pe 28 si n-am rochie, we viitor trebue sa-mi cumpar si rochie si pantofi, probabil si sutien sa se potriveasca si ceva la fetite...
nu stiu ce si cum si cand.
ina, monet, simona, ripley, corap ma bucur ca ati reaparut pe aici. 

corap 
si astept SMS pe cand o fi!
Va
!
maria_alexia spune:
Chiar frumoasa atmosfera aniversara cu ocazia primului mezin al colectiei! 
Altfel, se vede ca a venit timpul frumos si toata lumea iese la plimbare.
As vrea sa va intreb: voi ce le dati sa manance cand sunteti in deplasare?
Duminica am fost si noi la munte si ... ne-am cam incurcat. Fructele le mancase acasa, cu branzica si biscuite, deci consistent. I-am luat cu noi un bibe cu lapte praf, banane si biscuiti, le-a ras - aerul ii facuse pofta de mancare
. Fata de mancarea noastra de la restaurant n-a manifestat interes si nici noi n-am insistat caci era cam condimentata. Iar alte idei nu mai am
. Borcanel de legume n-a mancat in viata lui, nu m-astept sa faca acum vreo exceptie. Si atunci sa ma car cu termosul cu ciorbita, cu castronel, lingurita, barbita si toate cele ??? Voi cum faceti ?
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
lavi02 spune:
Nati mananca un borcanas (de tip pranz) pana ne aduce comanda si apoi se serveste si din mancarea noastra.
Am mare noroc ca ii plac borcanasele. De exemplu Nestle Pui cu legume 12+ ii place tare mult. Imi place si mie, trebuie sa recunosc.
Daca nu mananca borcanase nu va ramane decat unul dintre voi sa se sacrifice si sa comande chestii mai soft, ca de ex piept de pui la gratar etc. Celalalt isi ia la garnitura cartofi natur sau pireu sau legume si se rezolva. Noi asa faceam cu moftu-Silvia cand era mica.
Eu una nu m-am carat niciodata cu mancare gatita de mine.
mandyksch spune:
Unghiile de la manute in ultima vreme am reusit sa i le tai lui Kriszti destul de usor, ca este f intersat de forfecuta, asa ca sta cumintel, in schimb unghiile de la picioare nu i le pt taia decat dupa ce adoarme, dar si atunci si le misca in draci, asa e de gadalos.
Mancare nu i-am mai pus la drum, nici acum cand am fost la Sovata, a mancat de la noi, nu pot sa spun ca i-a placut extraordinar de mult, dar a fost ok.Nu ma vad carand mancare dupa mine. In rest fructe, cate un iaurt, ceva biscuti (facuti de mama). Nu stiu cum o sa fac pe drum mai lung (cand vom merge in co la vara), probabil vom merge noaptea si atunci mai scap de dat papa. Cel putin asa sper. Adica sper sa doarma macar peste noapte in scaunel (ca orice copil), ca peste zi nu prea doarme.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
maria_alexia spune:
Multumesc de raspunsuri, deci ma gandeam eu bine ca astea sunt alternativele cu mancarea de drum... Mai incercam, de stat acasa sigur n-o sa stam toata vara ![]()
Mandy, cu scaunelele de masina: din cate am citit eu, Roemer sunt cele mai bine cotate scaunele in Germania, la testele de siguranta au luat notele cele mai bune, au husa din bumbac - cum spuneai si tu... numai superlative. De unde ati reusit sa-l gasiti?
Eu una n-as renunta la el, nu stiu daca statul la 90 de grade e solutia. In www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1047" target="_blank">scaunelul nostru e drept ca se poate sta destul de drept, dar daca e sa se plictiseasca, bazaie oricum...
Din motivul asta pana acum noi n-am facut decat drumuri relativ scurte si am incercat intotdeauna sa plecam cu jumatate de ora inainte de ora lui de somn, asa stiu ca avem liniste in masina... Stau cu el in spate, il mai distrez... Eu una nu cred ca are sens sa schimbi scaunelul.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Tot io fara chef de munca ![]()
Lavi, m-am tot gandit la patania voastra cu lacramioarele, stiam si eu ca sunt otravitoare, dar numai despre fruct. Se pare insa ca toate partile ei sunt otravitoare, dar doar daca sunt ingerate in cantitati mari: http://www.ces.ncsu.edu/depts/hort/consumer/poison/Convama.htm
(e plin de link-uri daca dai search dupa "Convallaria majalis poisonous"). Cred ca Nati n-a putut pati ceva grav de la cateva floricele, dar e bine de stiut sa avem grija cu ele.
mandyksch spune:
Römerul il avem de la niste prieteni din Ungaria, l-a primit Kriszti cadou. Intr-adevar mie mi se pare ok, si chiar nu stiu daca solutia ar fi schimbarea scaunului, poate ca ar trebui sa iau imprumut de la cineva un alt fel de scaun si sa il incercam si pe acela.Sa vedem cum se comporta piticu'.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
proadelina spune:
Salut! Joy -
ca ai intrebat de Albert. Este la fel de nazdravan ca ceilalti copii. Cand mergem afara se murdareste din cap pana in picioare, cerceteaza toate dopurile, mucurile de tigari, sticlele si dozele goale de suc. Scarile trebuie coborate numai de-a buselea. Apoi cand se joaca la nisip, ia frumos nisip in mana si arunca in sus... Mereu trebuie sa-i fac dus, dupa ce venim de la groapa de nisip. Este foarte harnic si ma ajuta la treburile casnice, ia aspiratorul, carpa de praf si spray-ul de mobila, scoate vasele din dulap, scoate gunoiul din galeata... ce sa mai zic? Un pic daca-l scap din ochi are o gramada de treaba. Nu-i prieten bun cu olita, nici poveste! Despre mancare am mai zis pe forum. A fost un pic racit (a luat de la mine), dar acum este bine.
In rest este un copil iubitor, toata ziua vine sa-l iau in brate si sa-l pup; ii plac copiii (prietena mea are fetita cea mica de 6 luni, si-i face draga-draga, si-i da pupic, creste inima in mine cand il vad asa
).
La taiatul unghiutelor nu prea sta decat cu povesti si alte trucuri.
Gandacel - felicitari! 

Sa-ti creasca mare fetita, sa fie sanatoasa, mancacioasa, frumoasa si cuminte!
Frumusica foc Dariuca!
Pentru bolnaviori multa sanatate!
Adelina si
Albert (16.11.2005)
bb_alinus spune:
Ziua buna si de la noi!
Ne-am intors de pe meleaguri romanesti si acum ne pregatim de cresa. Maine incepem.
Am citit pe sarite, asa ca nici nu stiu ce sa scriu.
Sper ca ati petrecut Sfintele sarbatori alaturi de cei dragi. Dar gata, au trecut rapid.
Gandacel sa-ti traiasca gandacica junioara, felicitari mamica mandra de 2 comori. Nu stiu cum o cheama pe micutza, nu am vazut nicaieri scris.
Buluci acomodare rapida iti doresc si mult curaj ca nu e usor. Dar mami ai un sotior tare aventurier si fara frica de isi gaseste contracte in tari atat de...."exotice" ca alt cuvant nu imi vine.![]()
Sper sa poti intra mai des si sa ne povestesti.
Ioana felicitari pt samburel. Nu mai stiu daca am reusit sa iti urez.
Am pus poze din vacanta pentru cine vrea sa ne vada. Nu am indraznit sa le pun si pe cele cu Lavi si Tania ca nu am inca acordul lor.
Maria Alexia imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem! Sper sa reusim data viitoare!
Pup cu drag fetele!
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici de 8 Martie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii