Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
Buluci abia acum am citit medajul tau
; acomodare usoara si
!
alinus [hi] bine v-ati intors! Poze cu noi te rog mult sa nu pui publice. Am sa pun eu, in contul comun.
Succes maine la cresa!
noki daca e rost de intalneala vineri , dupa ora 17 putem veni si noi.
leea_cv spune:
Ina nici al meu cocon nu mai shade la dragalit.Nu ca ar fi avut el parte prea mult de tinut in brate...da acu tipa ca din gura de sarpe.
[Soanso/b] eu stiu ca, cu cit mai tirziu,cu atit mai bine.Asa ca nu-ti face probleme.De dinti zic.
Cami cica atunci cind se uita copchilu printre picioare cum face Daria,asteapta un fratior.So...
Unghiile..oooo pai cu unghiile e o intreaga epopee.Prea lunga de relatat.Cert e ca sta numa cu scandal.Daca se cheama stat.
Intrebare : Mai e vreun mutulic in colectie?Vreunul care sa nu spuna nici macar mama? [b]Meems tu te plingeai de asta la un moment dat.S-au indreptat lucrurile? T nu zice NIMICUTZA. Zice bunica-mea sa-i dau sa bea apa din talanga vacii si o sa vorbeasca.
Ma mai gindesc.Daca viu intr-o zi si va zic ca a spus fii-miu ca " viatza asta m-a impovarat cu evenimente ne-ntimplate in alte vieti si mi-a harazit sa gindesc in mod coerent si continuu la nimicnicia unora - carora, mintzi alambicate avind, le repugna sa empatizeze cu aceia ce au de oferit doar candoarea inimii, nu si scrisori de bonitate bancara..." ..cind voi zice asa ceva deci,sa stiti ca i-am administrat o portie de talanga.
In rest tot proooooost maninca.Nu mai vrea sa ia Pikovit nici mort,iar io nu mai vreau sa traiesc asa.
Leea si Tudor David(19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
pischi2003 spune:
cristina negara, da am trecut prin Humor, da' nu mi-a picat fisa decat dupa ce m-ai tras de urechi. Ne-am hotarat la Suceava sa vizitam si Voronetul, asa ca nu ne-am gandit la prea multe detalii. Mea culpa, poate cu alta ocazie
.
Ioana, zi-ne cum te simti, cum a fost la control. La ce doctor esti, ca nu mai stiu la cine ai fost cu Maria
. Batranetile, deh.
Alina, ce ochioasa Amalia. Si ce cumintica statea ea in avion. Ce ziceai tu de dat tarcoale pe la cabina pilotilor??? ![]()
Lavi, am uitat sa-ti zic ca m-am speriat de povestea cu lacrimioarele. Ce sa zic, ca eu habar n-aveam ca-s otravitoare
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
leea_cv spune:
Alina foarte frumoasa puiutza ai.E taaaare dragutza cu palarioarele alea.Iara vreau fetitza
Buluci tin pumnii sa te obisnuiesti cit mai repede
Mandy io am mai zis ca is suuuper multumita de scaunul Farlin.E moale,foarte sigur,se spala usor....etc,are pozitie de dormit si de aproape 90 gr.Uite-l http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/photo/294928803915159022/85
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
tania-z spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Daca viu intr-o zi si va zic ca a spus fii-miu ca " viatza asta m-a impovarat cu evenimente ne-ntimplate in alte vieti si mi-a harazit sa gindesc in mod coerent si continuu la nimicnicia unora - carora, mintzi alambicate avind, le repugna sa empatizeze cu aceia ce au de oferit doar candoarea inimii, nu si scrisori de bonitate bancara..." ..cind voi zice asa ceva deci,sa stiti ca i-am administrat o portie de talanga.
In rest tot proooooost maninca.Nu mai vrea sa ia Pikovit nici mort,iar io nu mai vreau sa traiesc asa.

baga si o fetitza, rapid, sa vezi ce logoree il va apuca pe T.!
Tania
14+ & bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
bb_alinus spune:
Leea esti mortala cu talanga ta....Ce ti-e si cu zicerile astea!
Apropos, io sa mor de draci in Ro, mey toate babele si vecinele de pe radio santz ma luau cu: "vai ce baietel frumos ai, sa iti traiasca". Pai daca la kilele de roz pecare i le pun, plus hainutza cu Charlotte, adica cu o fetitza mare cat carul desenata, zau de mai stiu ce sa le fac. E drept ca are parul scurt si nu are cercei, si o mai port si in pantaloni, dar chiar asa de baietoasa o fi fiimea si io nu realizez? De acum incolo o duc doar cu fustite si rochite ca sa nu mai existe dubii.
Pischi era cumintica doar in poza ca de altfel ea statea pe scunul cuiva ce plecase la toaleta, insa dupa, sa vezi ce alergatura pe culoar tragea. Sa nu mai zic cum a devalizat "business class"-ul de la Tarom - ca tot nu erau pasageri! S-a instalat missa si pe toate fotoliile le-a luat la rand si le-a balosit....plus pliantele pe care a tinut sa le "citeasca" din scoarta in scoarta.In fine, de data asta nu mai era singura, s-a mai cardasit cu o alta fetita, e drept mai mare decat ea.
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici de 8 Martie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
leea_cv spune:
Da mai Tania da acu imi trebe tatic full -time. Altfel...neam.
Alina la noi e invers.Toti zic ca-i fetiza.E drept ca il mai imbrac si-n rosu.Da orisicit...
EDIT: uitam, a invatat T sa-si duca scutecele la gunoi
.Minca-l-ar mama de copchil dashtept mi-am zis.So...ce sa vezi? Gasii cosul intzesat , plin ochi cu scutece.Noi desigur.
POZE
camelia_daniela spune:
Imi face placere sa va dau vesti de la "Gandacei" primite de la Cris ![]()
quote:
poti posta tu pe forum, news de la gandaceii din spital? 49 cm, apgar 9? sunt ok amandoua, gandacu' mare bantuie, gandacu mic suge.
Pe printesa mica o cheama Iulia Stefania !
Cami mami & Daria (02.01.2006)

Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
simona dragusin spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat de mult dar nu reusesc sa ma organizez !Cred ca ziua are mai putine ore la mine ![]()
Patricia e bine,n-a mai fost bolnavioara deloc,s-a ingrasat, are 12,800 si 85 cm,papa binisor(mai putin peste),e o dragalasa si-mi bucura viata!
Are deja un "vocabular" destul de mare,de vreo 40 de cuvinte + 11 animale pe care le imita.
Pe mine ma stiga "mona" daca nu-i raspund la "mami"
Toata ziua ne jucam,nu vrea deloc sa se joace singura...chiar ma sperie cu dependenta asta..
o sa pun niste poze zilele astea.
Am vazut domnisoare frumoase de Cami si Alina
(babele tale n-au ochelarii schimbati!Amalia e domnisoara in toata regula,nu seamana cu un baietel!)
Cam atit...o sa incerc sa tin pasul cu voi,va pup !
ioana_77 spune:
Hello!
Io azi m-am simtit de parca m-au parasit toate puterile, cred ca e prima data cand am avut sentimentul asta, abia astept sa trec de 3 luni si sa pun mana pe energia aia debordanta promisa de restul sarcinii
Cel mai mult imi pare rau ca nu o pot scoate pe Maria afara mai mult , chiar nu trebuie sa sufere din cauza mea:(
Dar e cel mai intelegator copil. Dupa ce i-au iesit coltii la masea asa de bine ma inteleg cu ea! Ieri m-a ajutat sa intind rufele, ea mi le dadea din lighean la mana si eu numai le agatam cu carlig pe sarma.
Alinush, cred ca ai umplut inima bunicilor de fericire. E prima data cand isi vad nepoata "live"? Si Maria e considerata baietel de majoritatea, mai ales ca eu o mai imbrac in verde, in albastru. Acu' le zic: ati vrea voi sa fie baietel asa de frumos![]()
![]()
Simona, felicitari pentru progresele printesei!
Leea, nici fetita nascuta in aceeasi zi cu Maria nu spune nimic, doar iiiiii la orice si atat. Daca reusesti sa te intelegi cu el si-asa, nu-i bai, CristinaH iti poate intari spusele, ca si Andreiul ei greu si-a dat drumul la vorba.
Proadelina, pai daca e asa de dragastos albert, te asteptam in club
Fee, poate ne mai scrii si tu cate doua vorbe, ce zici?
De Ilenutza stiti ceva?
Unghiile la noi sunt taiate cu semi-scandal. II este frica, trebuie sa o iau cu usurelul, cu danga-langa si rezista fara sa planga serios.
Maria(29.11.2005) si Ioana
10+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07