Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alinush, si eu regret ca n-am reusit sa ne vedem atunci. Macar daca vorbeam la tel si tot era ceva, din pacate n-am fost deloc pe faza, am tot sperat sa ne intalnim pana la urma. Speram ca v-a placut la Sibiu - ati facut si ceva poze ?
Amalia e o adevarata domnisoara, tare simpatica cu palarioara.

Leea
Maica-mea stie de al bunica-mea alta faza pentru "dezlegatul limbii": sa-i dai sa manance mamaliga direct de pe facalet, de vreo 3 ori. Cred ca a si pus-o in practica, prea ma intreaba de fiecare data dupa ce-l las pe Cristi la ei daca "nu-i asa ca isi da drumul la vorbit" ?
Si azi i-am mai prins cu o faza: il intreaba pe Cristi : "ce vrei sa-ti dea bunica", iar el agatat de masa "pa-i-iu-ia" (=prajitura !)

Simona, ma bucur ca ai mai dat vesti si despre voi, chiar ma gandeam ce mai faceti. Ceva poze noi nu ne arati?

Azi am vizitat un mag. nou-deschis care are si multe produse pentru copii si am vazut un scaunel de masina care mi-a placut enorm, pacat ca l-am cumparat deja pe-al nostru. E vb. de Baladin (de la Baby deal), are un material super - ceva gen un bumbac teflonat, safe side si toate cele. Lavi, cu siguanta ai fi fost si tu incantata de el.

Dupa o lunga pauza, am mai pus poze in contul comun, ca sa nu ne uitati - vorba lui Feli . Cele cu brandusele sunt de duminica, spre Paltinis - a fost superb! Cand le-am vazut, gaza dormea in masina, de-abia asteptam sa se trezeasca sa-l pozez si pe el acolo. Cand in sfarsit vine momentul, ce credeti ca face domnul?? Ia o bucata de baliga la studiat, gusta zapada... Ignore total fata de flori
Enjoy!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Ioana - as veni in club cu draga inima, dar trebuie sa raparam intai tiroida subrezita dupa prima nastere; apoi am un megaproiect de terminat si abia pe urma ne punem pe treaba pentru bebe 2.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!
Alina, frumoasa foc Amalia si, vorba fetelor, domnisoara in toata regula ! Ce palarioare frumoase are!

Madau, Cristina N. , Joy, Adelina, Simona, Leea multumim mult de aprecieri !

Leea, e mortal T. cu pampersii la gunoi!
Mi-a placut ce mi-ai zis !

quote:
Cami cica atunci cind se uita copchilu printre picioare cum face Daria,asteapta un fratior.So...

Sa vedem ... cum o vrea Doamne-Doamne!

Azi am fost si eu la gineco pentru un Papanicolau si un consult , pentru ca dupa controlul de la nastere nu am apucat sa mai ma duc! Ideea e ca dr. mi-a zis din prima ca sunt ceva probleme, se pare ca si o nenorocita de cervicita. Nasol! Spre sfarsitul lunii primesc si rezultatul la analiza si voi incepe si tratamentul! Doamne ajuta!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Noah asa...dupa principiul clasic, dupa o zi execrabila vine una buna. Asa ca azi Sarah sa reabilitat.Cred ca ieri show-ul a fost de la ultimele maselutze iesite. Acum asteptam caninii.

Sa va zic ce a facut fii-mea asta seara? A urcat sub atenta observatie de la un metru distantza, deci nu ajutor, pe scari, tinandu-se de zabrelele laterale, pana la etajul 6 unde domiciliez!!!!!!
Si ceva haios: am invatat-o sa arate cu degetelul pe buze cum se arata "liniste": "sssssst". E asa de figura...ca si tace cand arata. Si apoi sopteste incet: "mami".

S-a scris mult, asa ca bag 2-3 opiniuni

Mimmy- in primul rand! Sanatate infinita Dariucei! Cum a fost la doctor? Ce a zis?

Pischi- sa-ti traiasca finutza! stiu cum e cu gasca de copii, la noi e balamucul de pe lume in parc cand ne adunam. Mereu din vreo 15 cati copii sunt se gasesc cativa sa planga simultan.

Camelia- am admirat mezina! Frumusika foc si-naltutza! Poza cu sombrero-ul e preferata mea!

Inutza- si la noi e dezastru cu ungiutele. Dupa o perioada in care statea cuminte, fascinata chiar de forfecutza, acuma fuge de rue cand o vede. Asa ca e cam procedura executata cu de-a sila.
Despre bratze, nce sa mai zic...Sarah e intr-o faza in care in brate la mami e cel mai bine. Dar numai cat vrea ea ca si timp, ca atunci cand incep s-o dragalesc o ia la goana. Bandita, ce mai....

Catutza- de ce ti-ai scos mov-ul,nene? Chiar nu poti ajunge vineri dupa-amiaza? Am admirat pozele. Tare mare si frumoasa s-a facut si Biutza!

Alinush- frumoasa foc Amalia, ca de obicei. Palariutza de-aia i-am luat si io lui fii-mea de la targ. Tu in avion ai avut loc pentru ea? Ci cu caruciorul ce ai facut? L-ai dus cu tine? daca da, unde se preda, la bagajele celelalte? Ca m-am hotarat sa plac in Antalya cu Sarah si deja ma gandesc cu groaza la zbor...
Bafta mare de tot cu cresa! Tinem pumnii! La ce disperata eram ieri, as fi dat-o pe sarh chiar de azi, dar nexam bani pana in toamna. Dar de la 1 an si 11 luni, la gradi si cu a mea!

Mandy- hmmm..grea poveste cu scaunele de masina. Al meu are 90 de grade si inca 2 pozitii d einclinare, deci 3 in total. DAR! sarah nu e fana pe distantze mari. Pentru ca se plictiseste. Si mie mi s epare normal sa fie asa. Ea e obisnuita sa zburde, sa alerge, sa se dea in leagane etc, deci normal ca daca e tinuta locului o apuca bazdacii. Deci nu stiu daca un scaun nou va fi solutia la problema voastra.

Cristina Negara- vrei sa slabesti 6 kile sau chiar mai mult in 2 sapt? Cura de slabire banala, pe care o tin eu: doar fructe si legume, oricum gatite, in orice cantitate si oricand, dar absolut nimic altceva. Doar lichide cat mai multe. Slabesti garantat. Si daca crezi ca nu ai vointa, fa cum fac io: gaseste ceva ce-ti doresti mult de tot, si spune-ti ca daca incalci cura nu se va indeplini. suna pueril? La mine merge. Asa ca rezist eroic, ca deh, vreau sa plec in Turcia, nu?

Lavi- super plimbare ai tras! Vreau si io....Deci te bagi vineri dupa-amiaza la meeting?

Maria-Alexia- in deplasare ii dau borcanase. Sarah e fana Nestle paste cu jambon si Hipp spaghte bolognese. Dar le papa si pe celelalte. Cand voi pleca la mare, tot asa, planuiesc sa am borcanase de siguranta, dar la hotel voi lua all inclusive si planuiesc sa-i dau din papa de adult. Amu sa vedem daca va vrea sa si pape...
Iar dupa-amiza ii iau mancarea in parc: iaurt + borcanas in care pun ceva fructe pasate + borcanas in care pun cerealele + lingurita + babetica. Mixtura o fac pe loc, in parc.

Leea- esti de belea cu talanga ta! Din pacate, ai cam ratat ocazia, ca io stiam ceva de genul asta, dar cu apa sfintita luata acum 3-4 zile, cand a fost sarbatoarea Izvorului nu stiu cum.
Aia cu vorbitul, ii zic io ca-ti va iesi pe nas in acelasi stil ca si cu mersul...ehehe, ce bine era cand ii plimbam linistite cu carutul pe la 2-3 luni...
Cu scutecele la "coco"=gunoi, ehehe, avem deja experientza. Noi nu aruncam pe alea curate, inschimb orice scama-mini-mizerie gasita in casa trebuie musai-musai dusa la gunoi si aruncata!

Gandacel- pentru numele frumos!

Tot Maria-Alexia- ce figura ai fost cu baliga la studiat si ignore-ul florilor!Superba poza cu voi doi!

Camelia+ Proadelina- tnem pumnii stransi-stransi sa treaba "buba" si sa faceti din nou bebelaci!

Gata, fetili, am reusit sa ajung la zi! Iar am copt o mega-placinta...Ma duc la nani! Somnic usor!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor am intrat un pic ca sa va spun ca am vorbit astazi cu Gandacel si m-a rugat sa va transmit ca va multumeste pentru mesaje, telefoane, insa ieri nu s-a simtit in putere ca sa vorbeasca.Azi se simtea un pic mai bine, are dureri mari de burtica...spera sa plece maine acasa sau cel tarziu joi.Fetita, Iulia Stefania, este cuminte suge si doarme.Mai multe ne va spune ea cand va ajunge acasa.

Scuze ca sunt pe fuga insa pana joi sunt super ocupata, de sambata am grija de un nepotel de 5 ani, o sa povestesc eu in detaliu curand.
Pupici tuturor

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Multamim de aprecieri, eu nesimtita nu mai apuc sa ma uit pe poze, promit ca o sa ma revansez de indata ce imi reintru in ritm.

Maine nu mai incepem cresa ca e bolnava una din " tovarasele" educatoare, bine ca mi-am ascultat mesajele acum pe seara ca altfel habar nu aveam. Deci amanam pe joi.

Noki, de data asta mi-au lasat caruciorul si la dus si la intors. Il predau la intrarea in avion si mi-l aduc ei la coboararea din avion. Pe zborurile spre Franta de exemplu sunt mai ai naibii si nu ma prea lasa, asa ca e nasol sa o tin in frau pe miss pana la imbarcare. Si daca mai am si un bagajel de mana cu de-ale gurii pt ea, si daca mai sunt si singura ( cum de altfel se intampla destul de des) nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie. Ca inainte o luam in brate ca era micutza, dar acuma nu mai merge...
E drept ca inainte calatoream cu caruciorul mare si poate de asta ( desi am indoieli ca stiu foarte bine politica celor din Nisa de exemplu) insa cu un carucior umbrela nu ar trebui sa ai probleme. Noi pe British refuzam destul de des carucioarele la poarta avionului ( asa era directiva de sus) ca sa nu mai pierdem timpul cu incarcatul lor de pe pista si cu numaratul lor ca bagaje. Insa aveam zboruri si cu 15 carucioare si tot atatea scaune cu rotile pt batrani deci era o nebunie, nici nu vreau sa imi amintesc in ce stare ieseam de pe un astfel de zbor, vara- ca atunci sunt vacantele- la peste 40 grade...
In fine ca m-am lungit, banuiesc ca pe chartere nu o sa le lase dar depinde de companie.

Miss nu a avut loc, decat in masura in care avionul nu era plin. La dus a fost ok, ca ramasesera locuri in economy si ne-au dat insa la intors a fost nasol ca totul era full. Noroc ca missa fata descurcareata le-a ocupat pe cele de la business. Ba pe zborul Lufthansa, nu au reusit sa ne dea locuri unul langa altul, mie si lui Phil asa ca m-am dus cu tupeu la nenea ce era langa mine si i-am zis ca vresu sa ii fac un bine si sa il scutesc de tipetele si picioarele teroristei mele asa ca il rog sa schimbe locul cu al lui barbatu-meu...S-a executat rapid bolborosind " no problem" ca am si io acasa si stiu cum e

Vai cat m-am intins!

Ah sa nu uit, pup Sarariciul cel urcacios....mey dar 6 etaje???? In cat timp?

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ce vroiam de fapt sa intreb: missa mea face de cand ne-am intors din Ro, kk tare inchis la culoare, mai moale ( dar nu lichid) si tare urat mirositor.... Ea care era predispusa la constipatie, nu a avut niciodata diaree si ma gandeam daca sa ma ingrijorez? Nu da semne de nimic dubios, e aceeasi plimbareata si mancacioasa insa nu stiu de unde uratania asta de kk?

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

CristinaN , ai dreptate, Bianca nu mai e asa de "pufoasa" ca atunci cand era mica, acum are 12,400kg , nu e mult, dar e falcoasa. Multumim de aprecieri

Noki , eu incerc sa ajung vineri, dar nu promit. Tu sa-mi spui sigur la ce ora si unde.Vad ca Sarah vrea sa te ajute in cura de slabire...6 etaje nu sunt de colo

Lavi , doar la Russe a-ti ajuns? Ceratea este chiar langa oras? Noi vrem sa mergem dupe ce venim de la mare la Veliko Tarnovo, cica este foarte frumos, oras vechi, un castel. Am vrea sa stam si acolo cateva zile. Voi a-ti ajuns pana acolo?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alinusa, iti spun si oficial, nu numai pe privat, BINE ATI SOSIT din vacanta!
Eu una ma bucur pentru Amalia , ca mai sta o zi acasa.

quote:
Originally posted by negaracristina

Ina**** La noi mai functioneaza si cu privitul la TV (chiar daca nu e recomandat). Ori reclame, ori melodii care-i plac sau Baby Einstein (cu asta nu dam gres niciodata). Cu scutecele cam la fel patim si noi. Dar o iau la intrebari: cum face cocosul? Dar calutzul? Dar... si de cele mai multe ori se cuminteste si nu mai bate din picioare***.

Cristina, la noi sint deja "fumate" astea, le-am inceput demult si acum nu mai tine vrajeala. Am epuizat toate vocile animalelor, i-am dat cam tot ce-a vrut ( telefoane,telecomenzi,creme, farduri,etc.) numai sa stea linistita.
Cred ca o s-o leg in lanturi - pls.nu ma turnati la asociatia pentru protectia copiilor , ca nu vreau sa mi-o ia!

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri.
Nu am cum sa-i tai unghiutele de la picioare in somn fiindca poarta pijama cu labute peste care ii pun saculetul( altfel se dezbraca si o gasesc doar cu pampersul). La manute trebuiesc taiate la patru zile, ca ii cresc repede.
Cu luatul in brate, nu cere ea,o iau eu ca mi-este mai rapid. Si cel mai greu imi este in parcari, acolo nu o las deloc pe jos fiindca sint sute de masini si mi-e frica sa nu dea unul peste ea, asa ca o car in brate de la masina pina in magazin si acolo o pun intr-un carut, daca o las sa mearga pe jos imi cumpara tot magazinul.

La noi nu sint probleme majore, amindoua avem o raceala rebela ( ea a luat-o de la o fetiza mucioasa si apoi mi-a dat-o mie - raceala - si acum ne-am captusit amindoua). Daca nu este febra, sintem safe, deci nu avem de ce sa ne plingem.
Mi-am dat seama - cu dezamagire- ca pe timpul cit a stat soacra-mea aici fata mea era mai vorbareata, stia sa spuna mai multe cuvinte, acuma parca a regresat, si stiu ca este vina mea fiindca sint prea ocupata de cele mai multe ori si nu vorbesc cu ea atit cit ar trebui. Daca stau sa ma gandesc bine, cind era bebelusa vorbeam si cintam si dansam mai mult decit o fac acuma. Stia sa-mi arate si sa spuna A,B,C acum habar nu are...sau nu mai vrea, nu stiu. Ma sperie gandul ca nu ma ocup ( d.p.d.v educational) destul de mult de ea si o sa ramina in urma.
Am citit ca Patricia stie 40 de cuvinte ...oho...pai noi sintem in urma rau. Rachel intelege tot,dar nu vorbeste mult, este mai taciturna, seamana cu taica-su ( si eu m-am dat dupa el, ca inainte eram o vorbareata si nu-mi tacea gura...cred ca v-ati dat seama dupa cit ma intind la vorba pe forum )

Catutza, cum se simte mama ta, totul a decurs bine?

Noki, la cit mai multe zile bune! Cred ca Sarah vrea sa te invete calea cea mai usoara si practica pentru slabit

Leea si Ioana, ce copiluti vrednici aveti!

Alinusa, ref. la kk, adu-ti aminte ce papa diferit.
Poate de la spanac(eu asa am patit-o cu Rachel).

Maria, mi-a placut faza cu "dezlegatul limbii" dar la noi nu ar merge ca fii-mea nu papa mamaliga.

Apropo de papa, cu supele si ciorbele merg la sigur, cu mancarurile nu, iar daca simte fir de carnita scuipa tot afara, asa ca blendui si strecor in lichid.
Habar nu am ce sa-i mai gatesc, pentru mine asta este problema # 1. Norocul meu ca papa citrice, iaurturi, banane, painica cu branza unsa, smantanica. Si daca ar fi dupa ea, fainoase la greu, dar nu o las, ii dau cu portia. Cu legumele nu se omoara, de piureuri ( preferatele ei cind era baby) nu se mai atinge. Cit a fost bebelusa papa orice, acum face nazuri si ma baga in ceata complet.

o zi buna !

Rachel(Nov.23,2005) & Ina

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Azi duc bufnita la mama iar io ma apuc de toceala la biblioteca!

Alinush- saru mana de precizari. Taare bine venite. O sa ii pun pe aia de la agentie sa intrebe de politica taromului cu privire la carucioare. Cu kk, probabil ca a papat ceva mai altfel. Daca e ok si nu e des, no problem.
Titi le-a urcat cam intr-un sfert de ora maxim. Dar nu cu mine, ci cu tati. Cine altcineva decat Adila putea avea asemenea idei s-o lase sa urce atata?

Ina- off...asta cu mofturile la papa ma termina si pe mine. Trebuie sa ne inarmam cu rabdare maxima.Io tot incerc din timp in timp cu alimentele care nu-i plac. Noi nu ne dam in vant dupa fructe, decat daca i le pun in iaurt. Asa le papa. Si la fel, ciorbele si acriturile in general sunt in topul listei. Sanatate maxima tie si pufoasei!

Gata, fug la treaba. Pupici!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput