Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Alexandrina, ma gandesc ca poate puiul e suparat din cauza unor masele si-i va trece repede. Asa s-a intamplat cu Maria, care a fost ff agita saptamana trecuta. M-am uitat aseara in gurita si avea o gingie imensa din care se zareau doi colti la o masea. SI asta noapte a dormit ok dupa doua nopti mai agitate. Hai, mobilizeaza-te la doctor si sa vii cu vesti bune.
Mandyksch, nici Mariei nu-i place ridichea, in schimb adora sa o rontaie si sa scuipe bucatelele. La fel face si cu ceapa.

Maria(29.11.2005) si Ioana 10+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gandacel ,tinem pumnii ,sa nasti usor si fara probleme!!!!

N-am timp acum sa scriu ,revin mai tirziu!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello lume!

Mai intai sa va spun ca de cand m-am trezit ma tot gandesc la Gandacel !!! Doamne ajuta! Abia astept vesti ...

Vazut poze! Xandra, frumusel foc Vladutz!!! Ochenat si buclat!

Monet, despre pozele voastre ce sa spun ... dadusem pe slideshow si imi doream sa nu se mai termine ! Ai doua fete SUPERBE !!! Sa-ti traiasca!!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gandacel, sa auzim de vesti bune. Sanatate si sa fi tare!Nastere usoara!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

nicio veste de la Cristina sefa despre Gandacelu'???

BUBAMARA si scrie mai des si tu.
sa stii ca io cred ca-i mai bine sa iasa cate 2-3-4 dintosi odata, scapi cu o maraiala de 2-3 saptamani decat sa se intinda cateva luni....

PROADELINA Albert ce face??
voi intrati asa...nitel si apoi iara dispareti cu saptamanile

ALEXANDRINA hai mami ca scapi si de greturile mici si de depresie...uite un mare de la noi si o pajiste cu sa-ti revii mai repede.

MONET stiu ca ma repet, dar frumoase fete ai. SUPERBE. seamana una cu alta..
mi-am adus aminte acum cand ma uitam la pozele tale ca mama ne imbraca pe mine si pe soramea la fel si ne intreba lumea pe strada daca suntem gemene. si io mandra rau raspundeam ca: nu, suntem surori!

XANDRA dar zau asa lui Vladutu' ii plac fetele mai mari...este un scump cum a luat-o pe fetita aia in brate

MARA de ce ai nevoie de curaj???

RIPLEY ce faceti voi??

ADDYA sa pastrezi reteta ca sigur voi avea si eu nevoie dupa ce voi intarca bubuletu'mic.

toot vroiam sa va zic ceva de o gramada de timp. cam de 4-5 saptamani nu mai am pic de "lapte" in san. adica stiti ca la mine mai ramasese acolo cate ceva, plus ca la sanul drept se facea galma. acum inca se mai simte un pic galma aia acolo dar nu mai doare si daca ma strang de san nu iese nimicutza.

aaaaa...si uitam ieri am vazut in gura lui vlad un premolar la orizont. sus stanga. parca se iteste si in dreapta, dar slaba miscare. asta din stanga cred ca da destul de repede.
asa ca POATE de asta sa nu manance..sper. ca zau nu stiu ce sa-i dau si ce sa-i fac.
bea lapte, suc, apa, in rest frunzareste cate un pic: cere mar si papa, pufuleti la fel, grisine parca nu prea mai vrea...painica cu cate ceva pe ea dar mai mult gusta, ciorbita sau mancarica cate 2-3-4 lingurite si atat.
azi dimineata a mancat 1 rosie.
si cereale cheerios mananca simple, nu vrea cu lapte

fetelor, nu stiu cum de plecati voi asa cu copii la drum lung. adica si eu as pleca daca as avea trotineta.
soacramea ne bate la cap sa ne ducem la tara si mie mi se ridica parul in cap cand ma gandesc cate bagaje vom avea.
si nu stiu daca piticu va sta in brate l amine sau la cristi 2,5 ore cat facem cu rata....
plus ca trebuie sa ma duc si cu apa de spalat biberoanele ca de cand cu dunarea in poarta lor doar rufe si vase spala cu apa din fantana.
plus ca...Doamne este asa murdar la ea...ma apuca groaza ca ma lipesc de farfurii si de pahare, ca nu pot spala cu spalatorul sau cu buretele, ca afara in usa de la intrare sunt numai cacarezi de gaina si toate mustele se aduna...in fine multe multe multe

va pup si ma duc la bucatareala. as vrea sa fac niste sarmalute...

Joy 17+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Joy, sa stii ca nici lui Kriszti nu ii place in scaunul de masina. Sta ce sta si dupa aia vrea afara. L-am mai tinut si in brate cand am fost la Sovata, ca la un moment dat incepuse sa urle. Nu stiu cum o sa fie la vara cand mergem in concediu si drumul e destul de lung. Iar sperante sa doarma in masina....ce sa spun, sansele tind spre zero.
Feli, nu pot sa zic ca e curat aerul pe aici, ca doar avem la Dej fabrica de hartie care cam polueaza, dar oricum in comparatie cu alte orase cred ca e ok.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

are cineva vesti de la GANDACEL?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Xandra- ce a crescut Vlady! Asa de mult s-a schimbat... Am patit si io cum ziceai ca a patit Adi: mai sa nu-l recunosc. L-ai tuns, nu?

Noua ne-au mai spart 2 masele. Nu stiu daca de asta, dar Sarah e intrucjhiparea rautatii. Iar eu pur si simplu am cedat nervos. O duc la mama in seara asta.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , zii de vineri. Unde si la ce ora? Nu mai vine nimeni???

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nu stiu nimik concret. Vorbesc cu Ionikka cand va veni in Bucuresti. In principiu vineri dupa-amiaza, dupa ce se scola copiii.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput