Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cam asa e fontanela si la Maria, cum a descris-o Pischi pe-a lui Alex. Dr de familie mi-a zis si mie ca-i normal, eu asa sper sa fie.
Madau, of, ce emotii iti mai da pitica.

A fost o vreme de tot KK azi, mama ei de treaba. Nu am iesit deloc, au fost in jur de 11 grade si vant sa te taie la suflet.

Maria(29.11.2005) si Ioana 10+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Gandacel, bine ati venit acasa!
Abia astept povestea cu Bogdanel! Mama, ce m-am impresionat, numai citind preview-ul.

Madau, nasooool cu priza. Imi pare sa aud asta, dar pe de alta parte povestea asta ma mai linisteste si pe mine care sint obsedata sa nu ce curenteze. Am pus dopuri la toate prizele dar mai uit de cite una citeodata si ma infior numai cind ma gindesc ce se poate intimpla, desi tehnic nu au cum sa-si bage mina in fantele pentru priza. Dar daca Miruniciu' a scapat cu bine bagindu-si degetele unde chiar e periculos, inseamna ca trebuie sa ma relzexez si eu un pic. Asta nu inseamna sa nu fiu vigilenta, dar sa nu mai tremur.
Of, bine ca nu s-a intimplat nimic grav.

Smaranda s-a curentat cind era foarte mica cu firul de la telefon care era scos din computer si lasat pe jos. Ea a venit in patru labe si l-a luat in gura, desi era linga mine, dupa care a inceput sa plinga.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

incepusem un mesaj cam acum...2-3 ore si nu am apucat asa-l rimit si apoi mi-a inchis cristi forumul.

MADAU m-ai speriat de moarte cu Miruna la priza.
Doamne bine ca nu a patit ceva si mai rau.
niic nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut tu cand ai vazut-o unde-si infige mainile.

LEEA de ce te bucuri ca-l dadura jos pe basescu?
de fapt eu nu stiu ce "acuzatii" i s-au adus la curtea constitutionala (am inteles ca au fost respinse)
si la stiri de f multa vreme nu prea mai am acces, plus ca nici ziare nu citesc, asa ca nu-s in tema cu ce a facut gresit/rau basescu.
nu vreau sa te superi, dar daca m-ai lamuri si pe mine... de fapt oricine m-au putea lumina...

BIC si vlad s-a curentat cu firul de la telefon...moamaaaa ce a mai tipat si eu nu stiam ce are ca doar nu cazuse, nu se lovise, nu se intepase. pana m-am prins a facut-o de cateva ori..

fontanela la vlad este inchisa. adica io nu o mai simt cam de 1 luna... in februarie la vaccin se mai simtea un picut.
dar nici nu sta sa-l caut ca lumea.
si mie dr mi-a zis ca pana la 18 luni trebuie sa se inchida.

LEEA sa stii ca in nici un caz ni-ti urez "ura vesnica" (acum am citit ce i-ai raspuns lui NOKI.
de tricicleta vroiam sa zic: imi place muuult rau de tot. dar pretul mi se pare...la fel de muuuult de tot.
dar e ceva ce nu am vazut deloc si este super misto.

ma duc la nani. NOAPTE BUNA

Joy 17+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,

am facut o pauza de forum k sa-l pot aprecia mai bine acum, a se citi ca am avut fte multe extra preocupari.

nichita e binisor, in afara de faptul ca nu mananca. nu stiu cate kg au ai vostri, nic are 11,400 si mie mi se pare ca e cam silfid. avem fontanela mare (am citit cateva pagini din urma:-) in ciuda calciului sirop pe care-l ia de un an fara o zi de pauza si a branzei calcice. nu vorbeste decat cand e singur in camera! noua nu ne spune un cvintel. cand e singur in camera repeta cateva cuvinte stiute, multe silabe si canta. altfel nu auzim nimik-nimik, nicio silaba, dk este cineva cu el. este foarte mamos, e in stare sa stea cu obrazul lipit de al meu si o jumatate de ora fara sa se miste - probabil va sta printre fustele mele si mai incolo, e timid cu alti copii, leagana ursuletii seara sa adoarma si le canta, isi pune toate jucariile in galetuse, este ca o fetitza. afara de pasiunea enorma pentru masini, altceva nu-l defineste clar ca "masculin":) . crize de rasfat are, dar putine. ma pupa si ma linge de dimineata pana seara, rade mult in casa si absolut deloc afara din casa, are o peronalitate oarecum interesanta, desi nu m-am dumirit total despre cum ar trebui sa-l abordez.

cred ca am lipsit cam mult ca vad ca a nascut gandacel! Felicitari, sa va traiasca!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by anda77

buna seara,

am facut o pauza de forum k sa-l pot aprecia mai bine acum, a se citi ca am avut fte multe extra preocupari.

Adevarat a-nviat!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri. Ca sa va raspund intrebarilor, prietenii nostri au o companie de telefoane care merge foarte bine si asa au reusit sa se ridice mult in ultimii ani. Ei sunt foarte modesti si cu picioarele pe pamant, insa isi permit foarte multe (cum probabil v-ati dat seama si din poze). Da, Joy, au femeie la curatenie care petrece 8 ore pe zi in casa lor, 5 zile pe saptamana; altfel nici nu s-ar putea. Ce-mi place tare mult la ei e faptul ca fetele lor sunt foarte prietenoase si cu bun simt, si vorbesc limba romana la perfectie! In casa nu au voie nici un cuvant in engleza, nici macar banalele “Hi” si “Bye”. Va dati seama ca pe mine, care sunt romanca pana in maduva oaselor, lucrurile astea ma mangaie pe suflet.
CristinaN, esti o dulce, ma faci sa rosesc de la complimentele tale. Iepurasul – da, categoric – vine intotdeauna cu noi. Rianna nu adoarme decat cu el, incerc sa nu i-l prea dau in timpul zilei ca e destul ca-l are cu ea mereu in patut. Catel nu-i luam aici, dar am noroc ca au bunicii mei in RO si cand mergem la vara sigur va fi in al noualea cer de fericire.
Feli, Rianna a suportat destul de bine caldura, nu a facut deloc mutre desi o vedeam ca transpira mai mult decat de obicei. Zulufii nu i-am prins cu nimic, ii mai puneam cate o agrafa sa-i tina bretonul.

Destul despre noi, trec la raspunsuri.

Gandacel, bun venit acasa!! Abia astept detaliile despre reintalnirea cu Bogdan.

Ela, felicitari!! Sanatate sotului.

Madutza, sanatate multa, trage tare pe ceaiuri.

Cami si Melku – frumoase foc Dariile voastre, si mamicile lor la fel.

Alina, o sa vezi ce bine se va acomoda Amalia la cresa! Sper sa-ti revina inima la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc tututror ptr gandurile bune, adevarul e ca am tras o spaima sora cu moartea, ptr o clipa mi-a stat inima, cand am vazut-o chitaind si priza atarnand de perete. Degeaba i-am explicat ca nu e voie, am certat-o in trecut, se vede treaba ca a invins curiozitatea. Sa nu intelegeti gresit, avem aparatori la toate prizele, dar aparatori ca sa nu poata fi dezlipite cu tot cu perete n-au facut astia, la cat e asta de zvapaiata noua de astea ne trebuiau. In fine...io nici acum n-am scapat de durerea de cap, Miruna n-are nici o chestie bineinteles, slava domnului ca e ok

Bic si mie mi-e tare frica de prize, dar vad ca a avut instinct sa traga mana rapid cand a intepat-o curentul..c-a mai curentat ea la computer cu castile si la fel le arunca imediat jos...insa nu e de gluma, clar trebuie supravegheati. Eu sper sa se fi speriat si sa nu mai puna mana.

Fontanela la noi e inchisa cam de o luna, dr a zis ca e ok si sa intrerupem calciul pana in septembrie cand reluam. Vigantolul mergem cu el in continuare pana la 2 ani.

Anda bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine si tu si poetul

Leea pe tricicleta aia am pus si noi okii la BE..am incercat-o cu Miruna in ea aici la noi la magazin si nu mi s-a parut a fi chiar asa mare scaparaciune...ptr pretul pe care il are. E frumoasa....dar nu face nimic deosebit. Plus ca un punct in minus din punctul meu de vedere a fost ca acoperisul ala ptr soare e din plastic transparent in mijloc, adica il bate soarele fix in freza

Gata, fug sa stau cu maimutza, noapte buna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tin sa multumesc fetelor care m-au ajutat in seara asta sa identific pozele... pentru cine nu intelege, am apasat ceva... nu stiu ce, in timp ce prelucram poze... si... am capatat vreo 25 de versiuni de "iris". dar cu ceva ajutor am scos-o la capat, sper la panou sa fie toata lumea la locul ei.

btw, astept inca ... sambata fac panoul!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Melku (Adina) , imi cer scuze ca nu ti-am raspuns de dimineata cand am vazut poza, insa am fost plecata la Romexpo(Costruct expo- Antreprenor)!
Multumim de poza! Mai da’ frumoasa foc si ochioasa Daria ta de m-a dat pe spate!!! Mi-au placut mult pozele voastre ! Si ce par lung are Daria!

Gandacel, bine ati revenit acasa!!! Ai doi copii minunati! Frumoas!

Madau, cuuuuum ! S-a curentat??? Cred si eu ca era sa faci infarct!!Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic,. Poate n-o mai pune manuta acolo de acum incolo!
Felicitari pentru tonajul in minus!

Ela, felicitari pentru punctaj! Bafta mai departe!

Anda, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine!

Fontanela nu este inchisa la noi (este cam cat buricul degetului mare) ! Dr. a zis ca e ok ! Sper !

Leea
, ai gusturi nu gluma ! Frumoasa trici!

Noki, bafta la invatat!

Crstina N.
bafta la slabit! Si eu tre' sa pun osul la treaba!
Pischi, ce tata responsabi aveti! Bravos!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau!

M-am adunat si io pe la Pc asa de dinainte de nani...Am fost azi la cuscra Xandra si ne-am pupacit la greu cu ginerica Vladutz.

INTALNIRE MAINE- am vorbit cu Ionikka si a ramas clar HERASTRAU, DUPA-AMIAZA, DUPA 17.30, AJUNGE CINE SI CAND POATE. Detalii in legatura cu LOCUL exact din parc, maine si la telefon.

Leea- te mai intreb odata, ca cred ca nu te-ai prins: vezi tu vreun club al celor care te condamna? Ca io nu...

A se intelege nu ca pozitia mea e contra Base sau pro-Base, ci una elvetiana total, din cauza de plod si lipsa de timp-informatii-dorinta de a sta la TV si de a fi in pas cu moda politica.

Anda77- bine ai revenit! Prestezi intalneala? Daca da, inseamna ca ai mirosit-o bine de tot...

Madau- nu mai vorbesc cu tine! Pai vrei ca fii-ta s-o detroneze pe fii-mea din pozitia de habauca-sefa???? Pupam curentata mica si draga si bine ca nu e nimik grav!

Tot Leea- hmmm..tricicleta de fitze-figuri-bashini, scuzati expresia. Asta de la o fana inraita triciclete citire- io.Mi se pare prea masiva, copertina de deasupra e doar fitza maxima, nimik altceva si mi se pare si destul de grea. Pe mine nu m-a impresionat prea tare niciodata, nici macar cand eram in cautari de asa ceva. Cat despre pret, la MiniBlu nu ma mira nimik. Daca scaunul de masina pe care io l-am luat de la BE cu 3,5 mil - e drept ca la oferta, ca in realitate era vreo 7, la ei e 12!!!! Ce sa mai zici...Idem, tot la ei gasesti o tricicleta ceva cu verde si bleu, de baietei, oricum care la ei e 3.5 mil si Mimmy-Dummy a luat-o de la Quelle cu 2.2 mil.

Joy- pai crezi ca daca nu ma intreba Feli socata pe mess daca am TV-ul deschis io aflam???? Evident ca in miez de zi la mine era inchis, io prestand de zor devoirs la francais + internet. Aflam si io insa mai incolo, de la radio, probabil, in masina.

Pischi - FOARTE bine face tati. Atent cu bijuteria lui de fetitza. SA vezi mai incolo, cum si-o desfunda puscociul, asteptand baietii in vizita.

Cam asta e sinteza zilei...nanic usor!

EDITEZ: Aaaaaaa...Cami, iei na-na la fund de nu te vezi...Pai ai fost in Bucale-city si nu ai dat un semn de viatza!!!! RUSINIKA!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput