Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cami,

quote:
Cristina N. bafta la slabit! Si eu tre' sa pun osul la treaba!

Ca bine zici! Intradevar, poate la oase, la par si la unghii sa mai trebuiasca sa mai slabesti putin!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Camelia da, eu am avut probleme de genul asta am facut o droaie de tratamente...si nik. Nu mi-a trecut. Dar la mine e o forma ciudata ca imi iese doar la analize in rest...nu am nici o simptoma. O sa repet analizele si o sa vad ce mai fac. Poate o sa mai cer o parere de ginecolog. Oricum am bagat la ovuuule. Antibiotic deloc ca aia a fost principala cauza a aparitiei. Dar la mine nu candida era problema ci nuste infectii cu bacterii care nu cedau la nici un tratament...Etc
Bafta multa sa iasa PAP=ul bine si sa nu fie nevoie de tyatamente indelungate.

Negaracristina... da in legatura cu concursul. Ms mult!!

Ela felicitari!!!Bravo sisanatate multa sotului si tie!!

Gandacel....felicitayi mamico!!! Mi-au dat lacrimile si m-a apucat nostalgia...!!! Sa ai parte numai de bucurii si sa fiti sanatosi!!! Astept cu nerabdare poveste!!!

Madau mi-a sta inima!!! Ai maaare grija . Si acuma sa vezi duracel dupa ce a bagat si degetele in priza!!! Ai grija cu prizele si bine ca nu a patit nimik...offf prin ce emotii tb sa fi trecut!!!

Anda bine ai revenit!!! Nichitul mamos...ce dulce tb sa fie!!!

Despre noi numai de bine, cantam din ce in ce mai mult imitand toate melodiile preferate. In top este "Anti Simplu,anti Moga" pe care o fredoneaza si o danseaza...mama,mama. Inca ne uitam si dansam cu "pinguinii" Lui Alinush (ms de pont ).
Papam si ne jucam, vb foarte mult si cu intonatiile de rigoare dar nu intelege nimeni nik doar ne facem ca pricepem,...ne certam parte in parte...e mortal.
Cam atata despre noi.
you all!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai ce-am mai ras la filmuletele sarah! e cam tarziu acum si nu-s in inspiratie ca vroiam sa fac niste comentarii pe ele, dar data viitoare cand le accesez. este totala cand baga rufele la masina cu ghiozdanul portocaliu in spate! si acuratetea cu care cobora caruciorul pe trepte, mama-mama ce-am ras.

vad ca sunteti in cure de slabire de primavara. succes!

felicitari fetelor gravide, inca nu sunt lamurita cate sunteti, zic per general ca sa nu omit pe cineva.

noki, nu am cum sa vin maine la intalnire, din pacate. va pup oricum.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

din ciclul "ce, numai Miruna sa faca nazbatii azi!?....",
azi fi-mea in parc a luat in manute un kkt uscat de caine si-l studia de zor
mie nu stiu unde, doamne-iarta-ma, mi-erau ochii si mintea (fractiune de secunda a fost), da' cand am vazut ce are in mana, a picat cerul pe mine...m-a luat cu lesin, ce mai...
am spalat-o cu sapunul lichid pe care il avem in dotare, din ala antibacterian, de se usuca instantaneu, si am taiat-o acasa, am dat cu spirt...in sfarsit. tati a ras de noi ca m-am speriat asa.

bai, da' nu-i posibil de cata mizerie poate sa fie in tara asta, in bucurestiul asta!!!!
m-am saturat de kkti de caine peste tot!!! nu poti sa calci pe strada, fara sa dai de un rahat!!!

si lor le arde de suspendare...ca sa ne mai frecam la cap de niste alegeri, alti bani, alta distractie...sa curete, naibii, trotuarele si parcurile!! si sa-i amendeze pe stapanii care nu aduna din urma cainilor!!! de sa le treaca fulgii!!

Gandacel, bine ati revenit acasa! esti mai linistita decat la Bogdan? pentru ca io tare am fost speriata cand m-am intors din maternitate cu Daria. cred c-am avut un puiut de depresie specifica.

mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pasti 2007
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

seara buna!

Cateva randuri pe fuga, maine am de sustinut un interviu si sunt in mega criza de timp, am si eu o gramada de raspunsuri de dat sper sa ma revansez in weekend.

noki, scumpa mea, eu stiam ca are loc in P Circului... asta si aveam in minte cand am vorbit cu tine azi.Nu stiu ce sa iti spun, nu promit nimic vom vorbi maine.

gandacel, bine ai revenit acasa.refacere rapida si asteptam noutati despre micuta ta comoara.Ai iesit foarte repede din spital, ai primit mesajul meu/?

anda , pe cuvant de onoare cand am vazut ca ai scris am spus ca asa ceva nu se poate....am ajuns sa ma sperii de mine.Azi m-am gandit la tine si am simtit ca ai scrii ....nu e prima data cand am premonitii.Pupici micutului nichituta sa stii ca si a mea la un an si 5 luni avea 11,200 kg si e si mai lunga ca nic, si nu arata deloc silfida.ma bucur ca ai revenit in

cristinaN, multumesc mult pentru intrebare esti singura care a remarcat.Am trait experiente minunate si am ajuns la concluzia ca este foarte greu sa ai doi copii, cel putin eu acum nu ma simt in stare.Alexia s-a inteles de minune cu david, o sa mai scriu despre asta in weekend.
Pupici tuturor.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna de dimineata!

Hai sa incerc sa scriu rapid povestea promisa, cu cat trece mai mult timp, cu atat nu o sa mai am vreme! Si va pierdeti interesul... ca maine-poimaine, vine Cora cu povestea ei!

Am ajuns acasa, unde ne-a intampinat Bogdan la usa! Ati citit bine, mi-a zis sora-mea ca ne-a simtit cumva, ne-a vazut pe geam si a lasat pur si simplu tot ce avea in mana si a alergat zbierand la usa. Cand am intrat, a inceput sa tipe de bucurie tare de tot, nici nu stia cum sa mai faca, nici nu stiu daca radea, plangea, aproape nu mai avea aer, tremura tot, se invartea in loc, sarea pe ambele picioare... Ce sa mai zic? L-am imbratisat , ma pupa...

Apoi am mers sus, in camera mea, unde era aranjat patutul Stefaniei si am pus-o in patut. A trebuit insa sa i-o aratam si lui, pentru ca a simtit el ceva... Asa ca i-am aratat-o, la distanta mica, si i-am apropiat-o incet, pentru ca s-a schimbat complet la fata in momentul ala. A devenit deodata un baiat matur, incantat, si s-a intins cu mainile spre ea intr-un gest de dragoste imensa, gandurea cu drag, a inceput sa o mangaie atat de lin, ca aripile unui fluturas. Ii tremurau mainile de emotie, avea lacrimi in ochi si ii vorbea pe limba lui cu iubire. Nu mi-am imaginat ca doua suflete se pot recunoaste atat de usor si se iubesc din prima clipa, nici atat ca un copil atat de mic se poate comporta in felul asta. A inceput apoi sa o mangaie peste tot, sa o pupe pe cap usor (ii lua capul incet de tot intre manute si o pupa), o mangaia pe manute, pe corp... Cand am luat-o de langa el a inceput sa planga. I-am dat-o iar, voia sa o tina in brate. In fine, s-a mai linistit un pic din emotie si a inceput sa intrebe ce e una, alta (manute, nas, ochi etc). Era clar ca stia ce sunt, dar a intrebat sa se asigure.
Mai tarziu am vrut sa-i dau sa manance si am vazut ca din cauza emotiilor foarte puternice ii cursese sange din ambele nari! Spre seara s-a mai potolit un pic, a mangaiat-o mai mereu, a stat lipit de noi cat am alaptat-o. Se uita stand in genunchi sa vada de unde suge si pufaia pe nas ca ea!

Cand a stranutat s-a uita mirat ca am zis "hapciu" si a facut si el "aciu".

Seara a plans cand am dus-o la culcare, apoi s-a culcat si el si a dormit cu toate plansetele ei de peste noapte.

Cam asta a fost intalnirea dintre puii mei.

Ieri emotia s-a dus, si au inceput trasnaile, adica mi-am pregatit sa o schimb pe Stefania si el a inceput sa scoata servetelele si sa o stearga la fundulet, peste haine, e drept, dar acolo unde trebuie!!! Super caraghios. Vine de cate ori o schimb, ma supravegheaza si se lipeste cu capul de ea, apoi incepe s-o pupe.

Gata, ca ma duc de straja.

Pup toate fetele, iar celor gravidute, sa aveti parte de nasteri usoare si intalniri la fel de placute intre sufletelele care cresc in casa voastra.

Sa va zic o impresie interesanta pentru mine. Cele doua zile de cand s-a nascut Stefania si am fost in spital doar cu ea, m-am obisnuit cu ea, iar cand am ajuns acasa, parca nu-l mai cunosteam pe Bogdan! Mi se parea imens!!! Atat de mare, ca dimensiuni, mai ales capul... Greu rau! Expresia fetei... ce sa mai, voi nu realizati ce copii mari avem deja. Eu prin comparatie realizez!

Roxi, da am iesit din spital aproape la fel de repede ca si cu Bogdan, la el am batut recordurile mai tare! Am primit mesajul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Melku, sa stii ca eu am fost foarte calma si stapana pe mine cu Bogdan, acum zic eu ca la fel. Doar ca ea e fff dificila. Am rabdare (inca) si sper sa mai am pana o dau pe brazda! Doar ca de duminica incoace am dormit doar 3 ore in total!

Cineva zicea de cezariana, ca e dificila. La Bogdan am venit acasa dupa o zi jumate, m-am recuperat rapid cat sa merg pe picioare, apoi mi-a fost tare greu... Acum am plecat dupa doua zile, am inceput sa ac de toate rapid, ca nu venea dragutele din spital sa ajute. Acasa trag tare, insa intr-adevar se simte. Doare rau! Toate o sa treaca! Acum ma uit in urma si vad doi trasniti in casa!

Pup pe toata lumea. Poze cand are timp barbatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Suuuper, GAndacel...fara grai am ramas!!! Ce superba intalnire....Sa va traiasca minunile mici, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii! si o pt mamica curajoasa si puternica!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel, Superb!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!
Gandacel, superb si emotionant !!!

Noki, sa stii ca am vrut sa va spun ca vin, in sa n-am avut timp sa ies din Romexpo ... Sorry ! Data viitoare o sa vin sa ma intalnesc cu voi, cu sau fara copil !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput