Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Hristos a inviat!

Am intrat sa va salut, sa va pup copilasii scumpi si mai ales sa ii urez Gandacicaisa ii traiasca fetita!

Noi suntem ok, cam ocupati in ultimul timp, ne-a parasit si bunica...

O primavara frumoasa si aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pisi, concoleantze. Sa nu-mi spui ca e vorba de mama voastra...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Nu, Doamne fereste! E vorba de bunica mea si a Dienutzei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pis-si-boscu, condoleante pt bunicutza.
Melkule, frumoasa foc Dariuta ta. Parca e desenata.
Gandacel, o asemenea intalnire trebuia musai filmata.
Ela, felicitari pt punctajul maxim. Cand bem?
anda, bine ai revenit.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Chiar ca Doamne fereste...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pisi odihneasca-se in pace!

Gandacel veeezi???? ce minune e sa ai doi prunci pe-acasa?

Tare emotionant momentulCat sunt ei de mici, sufletelele lor sunt maaari

Asa si ale mele, cand se vad dupa o despartire se imbratiseaza, se bucura. Daca plange Silvia Nati merge la ea si o mangaie si incearca sa o inveseleasca... si multe, multe altele, mi-ar lua prea mult sa le povestesc.

Mai fac si poznute, si impreuna si separat, mai ajung si la conflicte dar una peste alta e minunat ca sunt doua.

Ai grija de tine, recuperare rapida, si sa faci fata puiutilor! Ca rasplata intrece efortul!

Hildegard ce ma bucur ca ai dat de ORL-isul ala!

La intalnire venim si noi, atat doar ca Silviei ii curge putin nasul de aseara. daca vreuna din cele care vin zic ca e mai bine sa nu venim, nu venim, fara nicio suparare.

Anda bine ai revenit! Care sunt concluziile dupa operatie? Respira pe nas Nichita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Cami,
quote:
Cristina N. bafta la slabit! Si eu tre' sa pun osul la treaba!

Ca bine zici! Intradevar, poate la oase, la par si la unghii sa mai trebuiasca sa mai slabesti putin!!!!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Daaa, rade harb de oala sparta

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Tocmai era sa vina Pompierii...am ars vasul in care fierbeam carnea de vita a lui Titi..asa ca am ramas gfara oala si pranz....dar cu o maaaare putoare in casa.

Lavi- las' ca-i trece ei nasu. La noi a durat vreo 3 saptamani. Cum sa nu vii pentru atata lucru?

CristinaNegara- na, ca te-ai facut si avocat!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by melku

din ciclul "ce, numai Miruna sa faca nazbatii azi!?....",
azi fi-mea in parc a luat in manute un kkt uscat de caine si-l studia de zor

bai, da' nu-i posibil de cata mizerie poate sa fie in tara asta, in bucurestiul asta!!!!
m-am saturat de kkti de caine peste tot!!! nu poti sa calci pe strada, fara sa dai de un rahat!!!

si lor le arde de suspendare...ca sa ne mai frecam la cap de niste alegeri, alti bani, alta distractie...sa curete, naibii, trotuarele si parcurile!! si sa-i amendeze pe stapanii care nu aduna din urma cainilor!!! de sa le treaca fulgii!!

mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pasti 2007
Varsta Daria

ba uite ca-i posibil!!!!!!!
aceeasi problema o am si eu in cartier. EU NU MA DUC SA-L LAS PE VLAD SA SE JOACE IN PARCULETUL PT COPII TOCMAI DIN ACEASTA CAUZA.
el vrea sa mearga pe unde-i iarba mare si frumoasa si tocmai acolo sunt toti kktii.
de aia stam pe trotuar (unde sunt kktoi doar ca mai pe margine) cu sufletul la gura ca o aiu pruncii la fuga si-s masini....da, normal c ape trotuar ca-i lat si acolo-si parcheaza "trotinetele".

GANDACEL bine ai venit acasa. ce sa-ti spun emotionanata pana la lacrimi intalnirea dintre puii tai.
si asa-i ca ti se pare maaare rau Bogdan.
eu cand am venit acasa cu vlad si seara a venit nasa cu pticul ei care avea 1 an si 4 luni....mi s-a parut IMENS.
pana atunci il priveam ca pe un bb, dar atunci mi-am dat seama ce mare este el si ce mic este vlad.

ADEVARAT A INVIAT PISI.
condoleante. ce mai face Diana si Lucarinul?

NOKI nu cred ca LEEA s-a referit la cineva de aici in leg cu pusul la zid.
si tocmai de aceea am intrebat si eu ca numai stiu nimic nimic de ce se petrece in tara lui papura voda.

ROXI bafta la interviu.

Joy 17+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Gandacel, mi-au dat lacrimile cand am citit povestea intalnirii. Am si o predispozitie pt asa ceva azi, povestea ta a fost cireasa de pe tort Sa-ti traiasca micutii, iar tu sa ai rabdare si putere pentru ei!

Roxialexia, bafta la interviu!!

Pisi, condoleante!

Melku, ai bagat degetul mai adanc in rana provocata de mizeria umana - caineasca, m-am mai revoltat si eu o data aici pe DC, dar ce folos.
SI nu v-am spus, dar eu cand vad pozele voastre cu copii dandu-se in leagane speciale pentru bb, in locuri special amenajate pentru ei si mai ales minunatele pajisti de nisip nu-mi vine sa cred ca noi (la Iasi) traim tot in Romania. Aici efectiv nu gasesti asa ceva! Pai cum sa nu urle copchilul cand il duci la mare si vede nisip, saracu' nu stie ce-i ala

Noki, a cata oala ai jertifit-o in folosul DC?

Maria(29.11.2005) si Ioana 10+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput