Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 27
joy04 spune:
mai pe mine m-a terminat vlad.
nu doarme bine noaptea nici cu peritol. se trezeste urland(cred ca de la maseaua aia
). este in crize de rasfat, a inceput si eu sa testeze terenul si sa se chinuie sa planga si sa faca urat rau de tot.
se screme si-si schimonoseste fata ca sa il bagam in seama. si se tavaleste de cate ori are ocazia....
plus ca din ce-i zic c anu are voie acolo si acolo din aia se duce.
din ce0i zic sa numai alerge ca-si va sparge iara botul din aia fuge mai tare.
numai pot.
adica simt ca numai am vlaga. parca m-au parasit puterile de tot. si cand ma gandesc cate masele mai au de dat, ma apuca groaza. plus caninii...
si pe mine ma doare rau maseaua cu gat si cu ureche. abia marti ma duc la dentist ca ieri nu am avut cu cine lasa lipitoarea si avea dr o mica portita.
ma duc la balamuc.
ma rog de cristi sa mergem la ai lui la tara si nu vrea. stiu ca o sa fie greu mai ales pe drum ca vlad nu sta linistit in masina pana la carrefour dar pana la tara 2 ore si ceva cu rata.
si acolo cum s-o adapta...v-am spus cum este la socrella.
dar mi-e mila si de soacramea zau asa. stau acolo se chinuie cu animale sa ne dea si noua un a alta (nu prea multe ca daca nu-s chibzuiti nu au multe rau) dar na...si noi nu ne ducem deloc pe la ei.
si daca nu acum...pai in august cand are cristi concediu nici nu se pune vorba sa plecam la drum si apoi...dupa ce se naste gagalicea mica iara numai plecam.
parca i-as zice sa mergem la ai mei, nu la ai lui.
am luat u paracetamol de masea dar nu mi-a trecut deloc. vreo idee ceva?? ce mai pot lua????????
Joy
18+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Pisi, condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
crissy77 spune:
Madutza, tu i-ai intrerupt lui Orlanda administrarea Vigantolului cat i-ai dat Pikovit?
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
catutza spune:
Buna!
Lavi , chiar mi-ar pare rau sa nu vii in parc astazi, te asteptam, 
Pisi si Diana , condoleante pentru bunica voastra 
Roxana , bafta la interviu, tinem pumnii sa fie bine. Poate ajungi si tu in parc astazi.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
camelia_daniela spune:
Roxana, bafta la interviu !!! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
lavi02 spune:
Intalnire
Pana la urma in ce loc exact si la ce ora?
Am vorbit aseara cu Corap, ar veni dar are colul deschis si duminica un botez pe care ar vrea sa-l prinda ![]()
catutza spune:
Lavi , sincer ....nu stiu! Eu vin in jur de 17,30 (in functie de cum se trezeste fata si de cum se leaga mijloacele de transport). O sa vin cu metroul.
Eu zic sa ne vedem la intrare.
Daca intarzii va sun.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
T_Ioana spune:
Ziua buna fetelor!
Am auzit ca a nascut Gandacel si am vrut sa o felicit si sa-i transmit micutei Stefania BUN VENIT! Pruncuta mica iti doresc toata sanatatea si binele din lume si sa ai o viata minunata!
Gandacico, felicitari pentru minunile din viata ta!
Felicitari tuturor
pe care in sufletul meu le invidiez! Sa aveti sarcini minunate si copilasi sanatosi!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"