Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_alinus spune:
No voi va plangeti ca nu mai aveti presedinte iar io bocesc acilea din cauza unui topogan.... Fir'ar sa fie de treaba.
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
pischi2003 spune:
Gandacico, bine ati revenit, sanatoase. Ma asteptam ca Bogdanel sa-i faca i primire frumoasa surorii lui.
Meems, se vede ca v-a fost tare bine in florida. Sa va fie de bine. Ce de zulufei are rianna, ptiu-ptiu.
Melcule, dulce foc si printesa ta. Dimineata era asa de frig? Brrr.
Alina, nasol cu toboganul. Am dus-o si eu pe Alex, da' am cocotat-o direct in varf. nu a urcat ea singurica, era si aglomerat si-apoi cu tati supervisor, nehhhhh.
Ela, felicitari pt. punctaj.
Sa va zic faza cu tati. Iesim toti 3 in parculet unde era un baietel mai mare cu o minge rosie. Alex se beculiza toata la minge, ne tragea spre baietel/minge, tati ca hai sa mergem. Baietelul era cu tatal lui, care era cam ametit, da' placut in felul lui, iar baietelul era mai saracut imbracat. Eu nu ma prea uit la chestiile astea, mai ales ca Alex ochise mingea copilului si voiau sa se joace. Si baiatul asa dragut, i-a dat mingea, dupa mai multe rugaminti (ale noastre si ale lui tat'su); ce se mai bucura alex. Tati ca hai sa mergem, hai sa mergem. Returnam mingea copilului, plecam si-l intreb pe tati de ce se grabea? Pai n-ai vazut ca ala mic avea muci la nas??????????????? Nu vazusem si nici n-am sesizat ca ar fi fost copilul racit. Si de-o fi avut bietul baiat si tat'su nu i-a sters??? Am ras bine de tati ca deja are pretentii mari raportat la fii-sa. Sigur va sta
dupa eventualii pretendenti
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
ioana_77 spune:
Pischi, normal si sanatos gandeste tati.
Ca doar o fata are!
Maria(29.11.2005) si Ioana
10+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07
joy04 spune:
am ramas fara presedinte?????????
daca nu citeam aici, habar nu aveam.
GANDACEL te pup muuult si bine ai venit acasa cu pitica.
Joy
17+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
Gandacico bine ati venit acasa...vazusi ca totul a fost bine si iacata-te mamica de 2 pui frumosi

Ela bravoooooooooo!!!!!!!
Alinush nu-mi mai zice ca deja mor si eu de inima numai inchipuindu-mi totboganul ala
, nu stiu ce sfat sa-ti dau, si io-s tare fricoasa la chestii din astea...mai ales daca zici ca e si ciment jos
. Alta cresa nu gasesti?![]()
Sa va zic de Miruna care tocmai s-a curentat la priza

, stiti ca va povesteam eu mai saptamnile trecute ca a tras de priza...ei bine acum a tras iar si a dezlipit-o din perete..si s-a si curentat la ea, nu rau dar indeajuns cat sa se sperie
, si eu sa fac infarct
. Acum am lipit-o cu banda izolatoare de jur imprejur, e bandajata ca la balamuc, dar macar nu mai poate pune mana pe ea
Ma duc cu ea afara ca simt ca-mi crapa capul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Noki mi s-a declarat deschis ura vesnica din cauza ca ma bucura suspendarea.
Alina grijile tale-s mai indreptatite decit ale noastre.
Mada bine ca nu s-a intimplat nimic.Poate se invata minte.
Pischi - bravo pt tati.Altii habar n-aveau.
Maaaai fetelor am gasit o trIcicleta care-mi place.
Voi ce ziceti?
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=45&cod_produs=659
Am gusturi nu?
Leea si Tudor David(19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
pischi2003 spune:
Leea, am uitat sa raspund, Alex inca are fontanela, cam cat buricul de la degetul mare. Doct. zice ca e normal, si ca se simte ca spre exterior e mai mare, spre interior e si mai inchisa.
Madau, Doamne da' prin ce-ati trecut.
Mare grija pe viitor la prize, cred ca ti-a stat inima in loc. Pupam Miruniciul prea curios 

Ioana, cu vremea asta, mai iesim din casa prin iunie, cred![]()
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Leea, da ai gusturi de gusturi, faina tricicleta, fain si pretul.
catutza spune:
Buna!
Lavi , multumesc mult de raspuns, cred ca o sa ajungem si noi la cetatea aia. Iar preturile mi se par ok, chiar v-a costat putin un pranz.
Gandacel , bine a-ti revenit sanatoase acasa! Asteptam poze, dupa ce-ti mai revii putin
Noki , zii ceva de maine, mai ne intanlim sau nu? Cine vine, numai noi 3? La ce ora si unde? (la mine messul nu merge, asa ca astept raspuns aici), 85% ajung si eu, dar pupamiaza, de preferat dupa 17/17,30 ca sa se trezeasca fata.
Madu , ma sperie Miruna! Doamne, bine ca nu a patit nimic grav!Nazdravana mica ce e!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Hildegard spune:
Leea, ce pret
la tricicleta aurita. N-as da atat pe ea pentru nimic in lume...nu merita sa investesti atat intr-o tricicleta.
Madau, aoleu priza
? Bine ca e bine Miruna
. Pai fixeaza prizele ca lumea...pune un electrician sa le stranga si nu se mai pot scoate asa de usor.
Azi l-am dus pe Steff la orl si l-a vazut medicul si in urechi si in nas....si mai ales in gat. Vai ce mi s-a usurat. Pediatrul imediat rosu-n gat ...bagam antibiotic. Pe naiba! Copilu nu prezinta nici un simptom deci n-are nimic. ORL-istul are o lampa tareee faina si vede foarte bine in gat....si sigur spune daca e ok sau nu. Deci, mamici, care aveti dubii in privinta gatului duceti cupilu la orl-ist ca merita.Sa nu uit, i-a dat ceva picuri in nas care nu contin antibiotic se cheama Betabioptal, 90 mii sticluta...ca el un pic sforaie dar numai cand doarme pe burta. A zis ca ce are el in nas e normal pentru constitutia lui. Moama ce dr.......a zis ca atunci se da antibiotic la cupil daca face febra mareeeee si apar complicatii dar si atunci numai cu consult ca lumea. Tuca-l mama pe dr. asta. 
de-ale gurii