Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_alinus spune:
Noki multam, mereu le zici bine. Dar sa precizez: noi avem aici in parc topogan, dar cu scari normale nu foarte abrupte, unde poti sa iti asezi bine talpa, iar daca cazi nu e chiar atat de speriat, insa aici scarile sunt pe vericala, inalte si tare subtiri. De fapt ce mai ca o scara de pod....Iar educatoarea mi-a zis ca au mai avut plangeri, deci e clar ca se cade la greu de acolo...direct pe ciment ca la bungee jumping doar ca lipseste elasticul.
Uf, cred ca o sa mor de inima....
Ma duc sa mai citesc ce ati scris.
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:

Alinusule...cam nasol asa. Cate trepte sunt? Io tot as merge cu fii-ta in poligon la invatat sa urce.
Nu ma uita cu sintagmele...numai pe tine ma bazez!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Noki nici io nu pricep de ce, cert este ca aici in Olanda e o moda cu grupele verticale, aproape ca nu mai exista cele orizontale. Incerc sa gasesc argumente pro si de aia intrebam. Si da, ai dreptate cu pampersii, si in plus un copil de 4 ani se poate plictisi avand in vedere ca activitatile se adreseaza tuturor varstelor, deci nu mai are rabdare in multe cazuri.
Si inca ceva, de pe la 2 ani incepe etapa de gelozie in care copilul devine mai posesiv si chiar mai agresiv cu cei din jur, mai ales cu cei mai micuti...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
fetitza mea face prostioare si nu sta o secunda locului = ma (petite) fille fait des betises et elle n'arette pas (une seconde) de bouger.
am navigat pe internet = je navigue sur le net.
La faza asta nu navigatul m-ai prins, ca nu prea se foloseste termenul asta, in vorbirea curenta zic: je reste sur le net, je surf sur le net sau pur si simplu je suis sur le net.
Noki_Lara spune:
Alinush, esti o comoara la casa omului! Nu eram sigura pe termenul de "betise", eram 90% sigura ca el e, dar mi-era frica sa nu fie prea dur. Aia cu navigatul, nu am nevoie de sintagma "navigare", ci ce se foloseste in mod curent, asa ca precizarile tale au fost chiar mai de folos. Asadar, iacata un camp de 

!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
ioana_77 spune:
Gandacico, bine ai revenit acasa!
Ce bine ca Bogdan a indragit-o din prima pe surioara lui. Esti o norocoasa! T umereu ai fost o luptatoare si nici de data asta nu te-ai dezis.
Melku, Daria e o frumoasa. Cum te-ai renuntat la ideea intoarcerii la servici?
Maria(29.11.2005) si Ioana
10+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07
Noki_Lara spune:
Noah, ca-am ramas fara presedinte...![]()
![]()
![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
leea_cv spune:
Io ma bucur ca l-au suspendat.Motiv pt care mi-am facut deja o gasca de dusmani.
Leea si Tudor David(19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Crezi?![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
xandra28 spune:
GANDACII, felicitari si revenire buna acasa!!!!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut