Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

hildegard ,Doamne ajuta sa treaca cu bine bubitele alea ,si sotu mai face de la mancare dar a lui sunt pe picioare si mai maricele si il mananca rau ,nu se da cu nimic ,de la mezeluri zic eu asa ca nu mai iau orice,eu sunt multumita de alea de la campofrio.
ii dau si la piti dar mai putine ,mai mult carne de pui ,vita ,iam dat si amestec de vaca si porc in perisoare.azi vreau sa-i dau peste ,nu ii place dar mi-a zis o prietena pediatra ca tb dat la copii peste de doua ori pe sapt .

in rest nu mai am inspiratie ce sa-i fac ,e cu mofturi uneori mananca bine ,da de cele mai multe face figuri ,ar manca dulciuri toata ziua (bisc ,piscoturi ,cornulete ,covrigi ,ciocolata(kinder),daca ii dau pufuleti nu mai mananca nimic porma bea numai suc si ceai toata ziua.
mai scrieti cate un meniu ceva sa ma mai inspir.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Soso, nici eu nu mai stiu ce sa-i fac de papa ca nu papa orice. Inca nu vrea bucati bucati numa cremvurti, sunca, branza...musca si mesteca astea care-i plac. E smecher.
Acum i-am facut spanac.
Eu spanac ii dau in fiecare saptamana.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Intru si eu scurt de tot, ca sa va spun ca ieri am ajuns acasa si am avut parte de o reintalnire absolut impresionanta. AM sa va povestesc intr-una din zilele astea, pentru ca merita.

Povesti din maternitate nu va mai spun, pentru ca incerc deja sa le uit, ca de obicei. Partea buna a tuturor necazurilor este ca te ajuta sa fii mai puternic. Datorita personalului din spital in mai putin de o zi de la nastere ma dadeam jos din pat si ma urcam intr-o veselie, toata noaptea urmatoare am luat singura la alaptat copilul, il puneam la somn, il schimbam... cu urcarile si coborarile aferente din pat, cu ea in brate cu tot! A doua zi eram dreapta ca un stalp si nimeni nu credea ca sunt operata. Am dat si cu fond de ten si putin ruj, ca sa fie masca aproape perfecta, si am plecat din spital cu capul sus si mandra de mine! Iar acasa am primit si premiul de aur din partea lui Bogdan. O sa revin cu povestea asta, exceptionala, zilele urmatoare.

Pe fetita noastra o cheama Iulia Stefania, o sa ii spunem Stefania. S-a nascut cu 49 cm si 3,150 kg, slaba ca un tar si bruneta, exact opusul lui Bogdan din toate punctele de vedere. Bogdan deja stie cine este. Plange cand nu o vede si o cauta. Sta lipit de noi cand o alaptez.

Cam atat pentru astazi, m-am refacut rapid si sper sa mearga tot mai bine in continuare. Cautam bona. Maine asteptam pediatra sa vada gagalicea mica si sa ne intram in roluri.

Multumesc din suflet tuturor celor care ne-au dat telefon si SMS-uri. Sunt sigura ca gandurile voastre ne-au purtat noroc si ne-au adus acasa mai repede.

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.

Gandacel 38+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Cresa:
-horor
- intr-o ora cat am stat mi-am cam facut o impresie: Doamne ajuta sa nu se intample nimic ca fomeile alea de acolo cat sunt ele de multe numai unde trebuie nu le gasesti!!
-sunt intr-o stare de as bate pe cineva.
- in interior hai sa zic ca e safe, nu am mirosit nimic dubios, missa a plans cu lacrimi de crocodil, cred ca a speriat-o tot zgomotul si tipatul copiilor din clasa, dar cred ca se va obisnui, la un moment dat a venit o gasca de 4 baieti mai mari si daca nu se jucau cu ea de mai mare dragul, unul din ei tot isi intindea boticul ca sa o pupe dar ti-ai gasit.
- apoi am iesit afara, in curte, la joaca. Totul ok, curtea mare, cu multe jucarii, caluti, masinute, tractoare, biciclete, leagane, gropi de nisip si ....un topogan! Febletea Amaliei, care s-a repezit la el - desi nu stie nici sa urce singura nici sa se aseze cum trebuie.
- topoganul asta e spaima mea, pt ca e facut ca naiba, adica are o scarita de urcat, cu trepti atat de ingusti si abrupti, de parca te sui in pod. Iti aluneca picioarele de numa, si are inaltimea de 1m. Sa nu radeti dar in viziunea mea paranoica daca copilul aluneca cade direct pe spate, pe ciment....missa era sa cada of course ca ea nu stie sa urce bine scarile, si alti 2 copiluti au cazut in fata mea, insa din fericire nu au patit nimic. Io cautam din ochi vreo "tovarasa" dar vezi sa nu, toate erau ocupate cu altceva ( tot legat de copii). Cand i-am spus tovarasei noastre stiti ce mi-a raspuns?Ah, aveti dreptate, am mai avut plangeri insa topoganul e declarat safe si deci nu avem ce face (ceva gen astea sunt ordinele si nu noua trebuie sa ne spuneti...)!!!!! I-am zis ca in cazul asta ar trebui macar un adult sa stea in permanenta acolo, ea mi-a raspuns ca am dreptate si a plecat dupa un alt copil. Si topoganul ala tot nesupravegheat a ramas... No io ce fac acuma??? Hai incurajati-ma si ziceti-mi ca io sunt aia nebuna si ca trebuie sa ma calmez...
Oricum am de gand sa insist in fiecare dimineata si sa le spun sa nu o lase nesupravegheata acolo dar ce garantie am ca fac ce le zic daca cu mine de fata si tot nu faceau??

- alte amanunte: un copchil de vreo 2 ani plangea de ii intrau mucii in gura, io intreb daca e nou si inca nu s-a acomodat, tovarasa imi zice ca nu, doar ca vroia nu stiu ce masinutza care era deja ocupata si deci facea o criza....si astepta sa ii treaca. Pai nu propui tu copilului alta alternativa, sau sa incerci naibii sa il calmezi nu sa il lasi sa ii treaca de la sine... La sfarsit, cand sa plecam acasa realizez ca copilul ala tot intr-un plans o tinea, io zic acum sigur plange ca nu a apucat sa se joace pe afara cu masinuta, saracul, la care celalalta tovarasa, nestiind ce imi zisese prima, imi spune ca e obosit si ca de aia plange....

- per ansamblu atmosfera e ok cu copiii, se joaca frumos insa nu stiu ce activitati de interior au, ca nu am vazut iar de ce am vazut pe afara mi s-a luat.

Da' cand ma gandesc la topoganul ala ma trec fiorii.
Si inca ceva, ma intreb care or fi avantajele grupelor verticale, adica amestecarea copchiilor de la 3 luni pana la 4 ani??? Ca io una nu prea vad...

Scuze pt placintarie,

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ela felicitari pt sala! Wowwwwwww si ce punctaj ai tras!

Gandacel bine v-ati intors! Asteptam poze si povesti cu piticuti!

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Nico BUN VENIT ACASA, la tine si la noi.
Vezi ca ai ramas tot gravidutza.Nu mai esi nu?De semnatura zic.

Leea si Tudor David(19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gandacel, bine ai venit acasa!
Vrem pozeeee!

Alina,

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gandacel ,bun venit acasa!Sa-ti traiasca piticutza si sa fiti sanatosi!!!

Fetele ,multumesc pentru incurajari ,stiu ca nu se moare de la pietre :) dar oricum mi-e teama ,am inceput sa beau ceaiuri la greu ,am o burta zici ca's gravi de la atitea lichide ,o sa elimin eu cumva pacatoasele de pietre !

Noi fontanela o avem inchisa de pe la 1 an si 2 luni ,cred ca-i bine nu?
Cind vedem doctorul urlam ca din gura de sarpe ,asta de vreo 3 luni ,mi-e groaza cind tre' sa merem la control
Ela ,felicitati pentru permis ,ne vedem in trafic :))
Tinem pumnii sa nu se imbolnaveasca pitica ,sanatate lui tati si tie!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush, calmeaza-te. Nu mi se pare nimik tragic din ce ai zis ca e pe acolo. Cu toboganul faci asa: te duci undeva unde gasesti tobogane si stai timp indelungat si la infinit ii arati cum sa se urce singura si sa se aseze in fundic. A mea a prins de la a 3-4 ura si acuma se da numai singura, deci e destul de mare si inalt.Va invata mult mai repede decat crezi, mai ales daca zici ca e preferatul ei.
Cu copilul care urla ca nu i s-a dat jucaia...ehehe aici am jurisprudenta bogata de la Titi. Asa este cum zicea "tovarasa". Plangea ca i s-a luat jucaria. Pai cine stie cat e de alintat copilul ala. Oferitul alternativelor poate fi bun, dar si asta are limitele sale. Nu poti sta non-stop dupa fundul unui copil mai ales daca el de felul sau e habauc.Ca fii-mea de exemplu. A ma cand se supara tare si o apuca damblalele, acolo o las pana-i trec.

Si amu intrebare, ca tot radeam cu Madau pe mess, gandindu-ne ca esti la shopping pentru ca ai scapat d epitica: cum zic in franceza: "am navigat pe Internet" si respectiv "fetitza mea face prostioare si nu o secunda locului". Am tema la franceza nu stiu cate compuneri.

Ela- bravo-bravo-bravo!!!!

Melcule- suuuuuuuperbe pozele. Atata de frumoasa s-a facut Daria!Si ce asortate sunt Dariucele amandoua!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tot Alinush..referitor la mixtura de copii de varste diferite. Asta mie mi s epare cam ciudata. La noi nu se practica asa ceva. Exista grupe de sub 2 ani, de la 2-3 ani si de la 3-4 si tot asa. Chiar am observat ca se pune accent sa nu fie copiii amestecati, pentru ca desi pentru cei mai mici e un avantaj ca sunt cu cei mari ca au ce invata de la ei, pentru ceilalti este oarecum mai nasol, nu neaparat ca-i trag inapoi, desi se poate spune si asa. De exemplu, imi adea o educatoae exemplul cu pampersii: pai cum sa vada un copil de 2 ani si ceva care se chinuie sa renunte la pampers pe cel de un an - un an si ceva cu ei pe el? Ce intelege copilul ala? de ce lui i se cere sa nu-i mai poarte si celui mic nu??? Si eu zic ca are dreptate.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput