Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 20
Noki_Lara spune:
Howdy! Am scapat de bufnitza, am trimis-o pachet cu tati la mama, asa ca toceala de-adevaratelea scrie pe mine azi.
Dar intai cateva raspunsuri:
Leea- la urcat trepte avem mai multe stiluri: cele foarte inalte le ia de-a busilea cu perseverenta pana sus. Cele mici-medii le urca singura fara sa se tina de nimik. Cele din casa scarii, incadrate la capitolul medii, le urca una cate una, tinandu-se frumos de balustrada. Pune un picior, revine pe treapta, pune altul si tot asa pana in varf.
Daca vreau sa o tin de subtioara se prosteste si urca cate 2 si se lasa pe spate. Deci nu fac asa. O las de capul ei, mergand in spatele ei de control.![]()
Fontanela- dap, e deschisa si inca deschisa destul de mult. Dr zice ca e ok. Oricum noi stam cam prost cu rahitismul. Si uite ca mereu uit sa-i cumparat calciu sa reincepem cura. Mama denaturata...
Feli- acum nu mai sunt. Dar daca ma vedeai post-Paste....
Dar cura asta nu e cu infometare. Pap non-stop. Numai ca fructe si legume, ori de la ele nu te poti ingrasa, ci din contra.
Biculetz- ce bine ca ai mai intrat! Noi nu plangem la doctor, chiar ne uitam atent cum ne consulta cu setoscopul...Insa daca o vedem pe tanti asistenta cu acul e cam nasol.![]()
Alinush- io vreau musai Antalya, ca in Bodrum si Kusadasi am fost. Inca sunt in cautari. Cand ma hotarasc la un hotel, caut pe net si descopar ceva de rau-rau, asa ca renuntz si tot asa, lalaiala...
Cu Iris, stii cum e: depinde de la caz la caz. Io sper sa nu avem nici noi probleme din toamna, ca va fi taaare rau.
O sa stea cu mama perioada cat e bolnava si cu mine in limita a cat pot sa-mi iau liber de la serviciu. Noroc ca la mine nu e excesiv de strictete.
Cat despre avioane...asa-mi place cum povestesti chestii din inside. Tare util si placut! Mai zi-ne!![]()
Meems- bravo pentru escapada super in Florida. Frumos rau acolo si Rianna e o scumpa!
Cum a cazut ea la datorie in carucior...
Madau- felicitari pentru kilele in minus. Io-s si ma tare. Am cu 3 in minus!
Numai ca mai am vreo 10 pana la target!
La cel visat, dar total irealizabil, din pacate.![]()
Madutza- aoleu, ce vesti proaste! Sanatate infinita si sa te lecuiesti repede!Si stai linistita, ca nu se moare din atata!![]()
Gata...raspuns...fug la treaba!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Nu e de la purice...ca am fost la tara si am dormit acolo si pe steff l-a piscat puricele si stiu cum arat muscatura de purice.
Pai io ce am.......? Am si pe spate. Nu e sigur de la purice.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
ioana_77 spune:
Joy, da, asa de naspa era, dicutii cu inchis / deschis caldura si ala e bloc de pensionari, iti dai seama.
Mesaj de la CristinaH: maine e ultima zi pentru restantele foto, cele de pe februarie si aprilie. Adresa la care trebuie sa trimiteti: chornoiu@rdslink.ro
Madutza, baga ceaiuri la greu!
Memms, properietarii casei din poze sunt ceva vedete? Mama, ce bine arata![]()
Maria(29.11.2005) si Ioana
10+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07
ela27oana spune:
buna,
in sfarsit vesti bune,am luat sala,si cu 26 de puncte,mamaaaa ce emotiiam avut,si cand am vazut la prima citire ca 8 intrebari nu erau din testele din carte am zis ca-l pic,dar m-am concentrat si a iesit bine,offff sper sa se fi terminat ghinioanele,traseul il am pe 15 mai,asa ca mai am de asteptat
VA MULTUMESC TUTUROR DIN SUFLET PT GANDURILE BUNE SI SUSTINERE
AM SI O VESTE MAI PUTIN BUNA,SOTUL este virusat rau cu dureri de gat si febra 39 ,2 si eu sunt un pic ,sper sa nu o ia si daria
Hildegard spune:
FELICITARI ELA. ESTI TARE!

Lasa ca sotul se face bine ca e adult. Nu-ti fa probleme. Sanatate!
de-ale gurii
soanso spune:
mersi mult de raspunsuri in legatura cu aparatul foto,nu va dati seama ce rau imi pare ca nu am(tb neaparat sa-mi cumpar),azi am vazut o faza tare de tot ,eu eram la calculator si piti se juca pe covor ,la un moment dat nu se mai aude nimic ,ma gandesc iar face vreo traznaie ,cand ma intorc fata mea dormea pe covor,iam facut poza doar cu telefonul , nu am mai patit deastea cu ia .
ela27ioana,felicitari pt sala, 26 puncte ...bravo ,sa te tii doar de vesti bune.
hilde,eu zic sa mergeti la derma ,cine stie ce pot fi bubitele alea ,sa nu se extinda.
merg sa fac o praji cu mere , am mai multe si e pacat sa se strice,apropo nu stiti vreo metoda de a pune mere la borcan pt prajituri?
SOSO
melku spune:
Buna ziua si Hristos a inviat!
bai, la noi e frig rau in casa! au inchis astia caldura si mai mult de 19/20 de grade nu sunt. cica a venit caldura, ciuciu...
incerc si io sa mai scriu cate ceva pe aici ca sa nu ne uitati.
de Pasti ne-am distrat foarte frumos. Am avut o vacanta prelungita de o sapt si am fost si la Buzau, si la Barlad, si la tara... a fost frumos si odihnitor...mult mai bine in provincie...urat e Bucurestiul asta, aglomerat, agitat, murdar.
la Bz, ne-am intalnit intamplator cu Camelia si cu Dariuca mezina frumoasa. Se plimbau pe bulevard si le-am recunoscut din prima. Erau si cu tati bineinteles. Faina intalnire. Am stat cam putin ca noi eram cu plimbarile pe terminate si ne grabeam acasa pt papa.
In rest, Daria e bine. Are excese de personalitate si ea, da' am citit pe aici ca asa-i "moda" pe la pitici acum, io o tratez cu ignore cat pot.
Mai avem inca bona, dar nu face decat s-o scoata afara dimineata pentru ca io stau acasa si n-are rost sa mai stea si ea. Nu m-am mai intors la serv. si nici n-o sa ma mai intorc asa curand. cred ca ma prinde termenul limita de 2 ani de stat acasa.
pentru cine vrea sa ne vaza:poze de Pasti
e si poza cu Camelia si Daria ei.
mai revin
mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
Hildegard spune:
Soso, io zic ca n-are rost sa merg la dr dermatolog....ca am vorbit cu un medic. Si nu ata de asta cat si de faptul ca nu s-au mai facut altele...si d eobicei de la mancare apar pe picioare si daca era altceva era plin deja in 4 zile. Si pe deasupra am si io....deci e clar ca e de la mancare, ca sotul n-a mancat ce am halit io cu steff![]()

de-ale gurii
melku spune:
Ela, felicitari pentru luatul examenului. ti-au schimbat aia instructorul? sper ca da. Sanatate sotului!
Si Daria mea e moarta dupa scari/trepte/borduri inalte. sa se cocoate ea acolo. mie mi-e cam frica s-o las singura sa urce scarile ca nu are inca dexteritate, asa ca o tin de o aripa si ea le urca, da apoi musai sa le si coboare inapoi.
La doctor plangea cand se apropia de ea s-o consulte. (n-am mai fost demult) daca s-ar fi putut consulta de la distanta, era ok, ca ii placea sa cotrobaie prin tot cabinetul, numai sa nu se apropie dr de ea.
Mai avem si noi o bobita de fontanela deschisa. am zis ca mergem la un control general, sa vedem ce zice dr.
Am vazut pozele cu Daria mezina. super poze, Camelia, cele in rosu, pe bulevard, portrete, de aproape, foarte bine ti-au iesit. Si Daria atat de expresiva! toate-s frumoase.
ia sa mai vaz niste poze...
mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria