Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

nu am apucat sa citesc am vazut doar ca a venit MEEMS si BIC si STEFANALEX
va ]

am o intrebare si daca stie cineva ceva, rog a-mi da de veste cat mai repede.
blocul nostru are niste bani de la chiria antenelor celor de la orange.
si se vrea sa punem centrala de bloc sau sa ramanem in sistemul centralizat si sa ne punem repartitoare, sa reparam una alta.
duminica avem sedinta de bloc.

chestia e: stie cineva cat de rentabile sunt centralele de bloc? isi amortizeaza investitia si apoi factura va fi destul de mica icat sa-si justifice cheltuiala???

am apucat sa citesc ceva ceva pe forumuri - se pare ca investitia ar fi buna pe de o parte - dar poate exista cineva cu centrala de ap sau de scara.

io una as vrea repartitoare pt ca la noi de ex este oprita caldura. si dimineata este destul de frigut in casa mai ales ca piticu se baga NUMAI PE GRESIE CU FUNDU'.
si asta-i rece de tot, mai ales pe la geamuri.

ma gandesc ca problema cu opritul caldurii va fi si cu centrala ca si acum, se vor ridica pensionarii si cei care pot/vor sa stea in frig sa voteze oprirea caldurii si atunci va fi ca si acum, la fel.
la noi in bloc majoritatea cereau ca oprirea caldurii sa fie facuta mai din februarie .
noroc ca nu s- a facut tabel cu voturile ca o cam beleam.

hai ca m-am intins cat o zi de post, vad ca vlad s-a culcat la loc. fug la treaba.

ELAAAAAAAA..........hai intra si da berea aia.......

Joy 17+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!
Joy, no way centrala de bloc/scara, ca ajungi sa te bati cu vecinii. Mai bine dai un ban in plus si pui repartitoare sau centrala proprie, e cel mai sigur si sanatos. Una din bunicile mele are centrala pe scara si vreau sa zic ca au mai ramas vreo 3 apartamente conectate la ea, restul si-au pus de apartament. SI bineinteles ca cea de scara are probleme si nu o repara nimeni.

Bic si Maria are oroare de medici. Dar nu stiu cum de-i simte, in sensul ca pediatra noastra nu poarta halat alb la cabinetul particular, insa cum intra pe usa, Maria se punea pe urlat. Ca urmare eu nu am mai fost la control cu ea de la 10 luni. Nici nu am avut probleme.

Meems, ai o printesa frumoasa rau! Superbe pozele, cele cu piscina sunt parca dintr-un film.

Maria(29.11.2005) si Ioana 10+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

revin ca am terminat de spalat cuptorul.
fetelor, aragazu de l-am avut pana anul trecut avea 10 ani si cuptorul arata muuuult mai bine decat asta de nici un an.

IOANA pai de ce si-au pus centrale de ap daca aveau de bloc???
adica asa naspa era sa inteleg?
multam de opinie. mult

CAMELIA io de candida nu am luat niciodata antibiotic. doar ovule si spalaturi cu ceai de musetel, pelin (parca) si cu bicarbonat.

MADAU pt 2 kg lost.

MEEMS nu am apucat sa vad toate pozele ca m-ai dat pe spate.... vreau si eu asa casa....
dar cele la piscina sunt MORTALE. da cred c ai-a super placut Riannei in apa, nu???

BIC vlad a prins frica de dr care l-a decalotat. era singurul dr la care nu a plans NICIODATA nici cand s-a uitat in gat, nici cand il asculta la plamani...ce mai era Dumnezeu.
amu, cand il vede, intinde degetelul spre el si URLA.
si la dr de familie cand o vede maraie, dar daca nu il iau sus pe pat sa-l dezbrac, nu are probleme in cabinet. este ca la el acasa.

azi nu se spala, asa-i??? eu am uitat sa dau drumu ieri la masina si acum mi-am dat seama ca-i joi si nu se spala.

ELA..mi-e sete rau. nu dai berea aia???
sau stai pe mess??? sau doarme UKA???

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Vreau sa va zic ca mi-au aparut si mie si la steff niste bubite pe picioare asa ca muscaturile de tantari si mananca dar nu rau. Steff are pe piciorul stg. vreo 7 si la incheietura mainii 2....eu am pe picioare. Am sunat dr. si mi-a zis ca au mai avut cazuri si ca e de la catraveti. Eu am cumparat de la billa catraveti mici murati de la ARO si am halit nu gluma iar la steff i-am dat sa guste. In viata mea n-am avut asa ceva. M-am gandit ca pate e de la altceva:oua....dr. zice ca nu. Am cumparat Fenistil.

Voi ce parere aveti de asta? Ati avut asa ceva?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Fetele ,eu n-am mai intrat/raspuns pentru ca mi-a fost foarte rau ,de 2 zile umblu pe la dr . ,am avut o colica renala sau asa ceva ,dureri groaznice ,ieri am facut echo si mi-au descoperit pietre la rinichi ,2 la numar :(( ,acu' tre sa tratez ,mai mult cu ceaiuri ,chestii naturiste si vom vedea ,maine fac si niste analize la singe ,sper sa nu mor curind ca am copil de screscut :)))

Sper sa-mi revin curind ca tare greu a fost cu dureri si copil de manevrat :(((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madutza, uite la ea....sa moara! cum vorbesti asa? Bataie la fundic
si eu am pietre cred ca....acum cativa ani aveam nisip la eko si poate ca s-au facut pietre...si de atata carat pe steff in brate. Acuma nu mai e cazul dar pana acum simteam ca mi se blocheaza rinichii. Tre sa fac si eu un eko.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

revin ca vazui si restul pozelor din Florida...

MEEMS cate femei au la curatenie?? si presupun ca stau permanent la job alea, nu???
frate ca straluceste TOTUL..... [qq]

HILDE poate v-a ciupit ceva. castraveti de la aro noi am luat dar nu am avut nimic.
bine, chestia e ca poate fi un lot cu ceva anume, sau nu tolerati voi.
dar apareau asa...raslet petele???

soramea de la oua face pete pete pe ea dar apar pe trunchi,burta si se extind.
va mananca???
ca eu cand am facut o ...nu stiu exact ce a fost (am baut O GURA dintr-un suc) a inceput cu mancarimi rau de tot si aveam o gramada de bube care din cauza mancarimii se uneau si se facea o mare pata rosie.
dar la 5 minute dupa ce am baut, m-am ridicat de pe scaun si am plecat la spital.

editez:MADUTZA pai tu crezi ca te lasam sa mori asa cu un a cu doua???
baga tare naturiste, lichide multe si fa-te bine
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza scuze ca nu ti-am raspuns ieri.
N-am ajuns la Veliko Tirnovo pt ca am plecat pe la 11 de acasa in excursie de 1 zi si de la Ruse mai sunt 100 km pana acolo.
Prima oara ne-am oprit in Ruse sa schimbam bani, apoi am luat-o spre manastirile in pestera de la Ivanovo dar din greseala am ajuns la alta; frumoasa si aia. De acolo ne-am lamurit cum ajungem la Ivanovo; acolo era un complex de manastiri dar nenea ala zicea ca numai prima e deschisa asa ca am fost in prima. Dupa aia am mai mers si la Cerven (cam 40 km Ruse-Cerven) unde e o cetate maaaare pe un deal. La poalele ei am luat o gustarica la o terasa.
Apoi ne-am intors in Ruse, am luat masa la restaurant (40 de leva 3 adulti pe saturate, copiii au mancat de la noi); in drum spre casa am oprit si la Billa pt ca frigiderul era gol si eram curioasa cum sunt preturile in Blg. Concluzia: nu merita sa mergi acolo pt cumparaturi; unele sunt cam la fel ca la noi de ex Nestle Capuccino e 4 leva - un pic mai mult ca la noi; altele substantial mai ieftine de ex laptele praf, iar la altele nu stii ce iei daca nu cunosti limba: de ex am luat margarina crezand ca-i unt , noroc ca pachetel mic. Noroc ca am facut rusa la scoala si pricep caracterele si unele cuvinte.

In zona aia e relief carstic, adica zona de campie/deal cu rape calcaroase; calcarul normal ca da pesteri si in pesteri sunt mini-manastiri, bisericute, chilii.

alinus chiar ca tare faza cu elefantul!

meems ia povesteste un pic cum se descurca familia aceea cu 3 fetite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hilde poate sa fie si piscatura de insecta, vreun purice daca sunt apropiate una de alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bb_alinush, da, tare de tot faza cu elefantul... Cum a asociat ea cu elefantul
madutza, eu nu am auzit pe nimeni sa moara de pietre la rinichi. Am avut un coleg de fac. care isi facea si sedinte cu ultrasunete ca sa le sfarme. Sanatate multa si sa bei mute lichide!
hildegard, eu nu mai cumpar produse ambalate de ARO ca tot ce am cumparat nu mi-a placut. Eu cred ca e piscatura de purice, si noi am patit-o. La alergiile alimentare pata rosie e destul de mare si are in mijloc un punct purulent.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput