Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 18
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Ieri nu am avut net asa ca...recuperez:
Negaracyistina ...6 kg in 2 sapt??? Mi se pare cam mult dar....incearca cu un regim din ala de 14 zile...cauta la femina intim ca gasesti o tona!!!
Multumesc fetelor!!! Sa imi tineti pumnii!!!
Ela tin pumnii maine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Bic spune:
Uite ca am revenit si eu mai in fortze. Am predat ieri un proiect pentru scoala si m-am eliberat un pic pentru citeva zile.
(Maria_alexia, merci de intrebare)
Cu taiatul unghiilor, eu m-am resemnat: NU i le tai decit cind e dramatic si nici atunci nu reusesc decit vreo doua odata. Am incercat cu toate cele si cind intr-adevar de tragic pur si simplu o leg cu lantu' , cum zice Ina, adica o tin captiva in timp ce a urla ca din gura de sarpe. Asa a fost acum vreo citeva zile cind pur si simplu unghiile de la picioare ii erau incovoiate si trebuia facut ceva RAPIDUS!
BB _alinush, si la noi a fost situatia caacioasa similara dupa Pasti. Acum imi dau seama din ce spun fetele ca de vina era mielul.
Si alta cheestiune? Ati reusti sa stati la business? Cum??? Ca eu atita m-am vaitat si m-am plins si cind eram insarcinata si cind am fost cu bebelusul, doar-doar li s-or face mila de mine si e situatia mea si m-or muta la business... si ciu-ciu!
Cit despre vocabular, mie sincer mi-e greu de crezut ca un copil de un an si jumatate spune 40 de cuvinte, dar e drept ca exceptii pot exista si le-am vazut si eu aici la o fetita de 10 luni care spunea trei cuvinte si acum probabil ca spune mult mai multe.
Daca numar ca Smaranda spune o insiruire de silabe pentru a denumi mai multe concepte, poate ajungem si noi la 40.
Dar e drept ca Smaranda e bilingva, deci vocabularul ei va fi oricum mai mic in primii ani.
Ela, of, of, of. Tot ce pot sa-ti spun este O SA FIE BINE! ![]()
Ai vostri se sperie mai nou de doctor? La nopi a fost jale la ultima runda de vaciuri, iar azi cind am fost la dentist pentru socra, nici macar pentru mine, a inceput sa plinga si i s-au invinetzit buzele de frica atunci cind a intrat doctorul in camera.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
bb_alinus spune:
Intru si eu rapid sa va urez noapte buna!
Azi miss a fost mai bine cu kk, de fapt a avut unul mare dimineata si atat. Nu cred ca e de la mancarea de Paste ca practic nu i-am dat nimic, nici drob, nici oua, nici nimic. Drobul mi s-a parut prea greu pt stomacelul ei, oua manca destule din prajituri, si daca tot nu cerea -e drept ca nici nu defilam prin fata ei - m-am bucurat ca pot sa ii mentin cat de cat stilul obisnuit de mancare. Insa a poftit la prajituri - la checuri si cozonac in general- si la pufuleti...si de astea i-am dat.
Ela inca odata bafta si te rog sa lasi la o parte ghinioanele astea...ca vad ca te-ai apucat de colectionat 
Noki si ai gasit ceva in Turcia? Unde mergeti in final? Si io caut dar nu prea stiu ce, prin Italia.
Catutza dar Cristinamh nu mai vrea sa scrie la noi sau ce? Iar am pierdut vreo faza?
Bravo pt Iris ca nu a luat nimic, pai ce ma speriasera pe mine ca in primele 6 luni iau copiii totul dar ca sa nu imi fac griji ca asta e imunizarea, bla, bla???
Meems bine ati revenit si felicit Rianna pt dinte!
Bic, noi am putut sa stam la asa numitul business de pe tarom pt ca nu era nici un pasager acolo si deci nu au mai tras perdeaua pt a separa clasele. De fapt avionul era atat de mic ca practic s-au "fortat" cred sa creeze cateva locuri de business. Cred ca la baza era un "mono class".
Dar in mod normal, pe majoritatea companiilor e tare greu sa obtii un upgrade in business: conteaza tipul biletului tau eco (daca avionul e overbooked pe locurile economy se ia in ordine cel ce a platit biletul imediat inferior din eco), mai conteaza si cat personal au dedicat pt business. Si in plus daca te lasa acolo sunt obligati sa iti serveasca masa de business, ca nu au voie sa faca "discriminari", gen tu sa salivezi la farfuria aia plina de langa tine
. In fine, din cate stiu eu sunt destul de stricti cu pusul intr-o clasa superioara, daca nu te-ai aranjat la sol nu iti ramane decat sa cunosti pe pilot ca in avion el decide chestia asta.
Na ca am facut teoria chibritului!
Va pup si va urez noapte buna!
Noi maine suntem la cresa de dimineata!
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
meems spune:
Am aruncat un ochi in urma si se pare ca trebuie sa impart ceva felicitari ![]()
Deci asa:
Ioana, felicitari pentru burtica!!! Sa ai o sarcina usoara si apoi un bebe cel putin la fel de dulce si cuminte ca si Maria.
Joy, felicitari pentru baietel!!
Buluci, ce ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca Simon s-a acomodat deja! Adaptare usoara si tie. Mai, da' ce-i cu tine de ai parte numai de steaguri "statice"?
catutza spune:
Ela , hai ca maine vei avea noroc dupa atatea ghinioane...Te astetam cu vesti bune, 
Alina , astept cu nerabdare vesti de la cresa, sunt tare curioasa cum se va acomoda Amalia. CristinaH , e ocupata rau cu serviciul, copii, casa si nu are timp. Mai citeste din cand in cad...ii mai fac eu cate "un rezumat"![]()
Meems , bine a-ti revenit, astept poze si de la voi.Macar asa i-mi clatesc si eu ochii...
CristinaN , mama....dar ai ambitie sa slabesti! Tin pumnii sa reusesti!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
camelia_daniela spune:
Neata!
Aseara nu mi-a mers netul
... ce rau e!!!! ![]()
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune
, astept acum rezultatul la PAP si mai vedem. Oricum medicul mi-a dat doar tratament cu antibiotic pentru mine si sot (pentru o candida); eu auzisemsi de niste ovule ceva ... Dordia, oare tu ai probleme de genul asta??? (scuze daca gresesc) Oricum sper sa mearga tratamentul ! 
Alina, multumim de aprecieri
!
Ela, bafta muuuulta!!!!!!! 

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
felicia74 spune:
Neata!
meems ce poze frumoase, wow, tare mi-au placut cele de la piscina, superb peisaj! Iar Rianna se face tot mai dulcica
Si Ilinca are carlionti si Doru zice ca la vara o tunde ca-i transpira parul
Cum a suportat caldura Rianna, ca si ea are parul mare? I-ai prins zulufii cu ceva?
Iar n-am timp de citit
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Neata!!!!
Eu sunt tare fericita azi, m-am urcat pe cantar si am slabit 2 kg de luni de cand m-am apucat de "vestitul" regim al Addyei

, mai am 2 kg si-mi ating targetul
Meems sa va fie de bine plimbarea...super frumusica Rianna 
Cami sanatate multa, sa ne tii la curent cu tratamentul si vindecare rapida
Bic Mirunei nu i-a fost frica niciodata de dr, adevarul e ca pediatra noastra e super mamoasa, ii rasfata, le da bombonele si crantzanele...cand o vede fuge la ea in brate si sta sa-i faca orice. Chiar si sa se uite in guritza dupa dinti, chestie care mie nu-mi iese nici cu fortza 
Ela galerie puternica...sper sa fi facut bine, ca deja la ora asta cred ca ai terminat 

Fug ca Miruna a "pescuit" o capsuna si presimt ca se va murdari toata![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crissy77 spune:
stefanalex, numai atat? Nu ne mai povestesti nimicutza despre voi?
dordia, catutza, spuneam ca ar trebui sa slabesc 6 kg ca sa-mi vina rochia cumparata pt ca sapt viitoare merg la nunta cumatrilor nostri (nasii fetei). In niciun caz nu o sa reusesc pt ca asta este organismul meu - slabesc greu si ma ingras ingrijorator de repede... Mare minune daca o sa scap de macar 3 kg ca sa ma incapa rochia
dordia, scuze, jur ca am citit tot dar nu stiu la ce te referi... de ce sa iti tinem pumnii? In legatura cu concursul? Tinem pumnii, oricare ar fi motivul.
Bic, da, Elise are oroare de halate albe
. Pediatrul la care o duc ma pune sa o dezbrac de tot (inclusiv scutec si sosete) iar cand o consulta... o consulta frate! Iar ea urlaaaa de cum il vede ca intra in cabinet. Am fost o data cu ea la dentist si cum a vazut dr., cum a inceput sa se agite si sa miorlaie.
meems, ti-am mai zis ca esti o frumusete de fata? Si ca ai o frumusete de fata? Iepurasul va insoteste peste tot? E clar ca trebuie sa-i cumparati un catel si sa-i construiti si o piscina
.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.