Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 27
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Azi iar m-am umplut de nervi cu traficul din Bucuresti...am stat la o intersectie vreo 40 de minute...ma si mir cit de calma am ajuns la servici...si asta pentru ca am luat-o pe alt drum ca sa evit sa ma opresc la Starbucks (ca nu pot rezista fara sa-mi iau o cafea de acolo...)...
Vazut poze si filmulete - super toate!!
Ceva vesti de la Cristalina??
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Hellou garlz !!!
Vazut filmulete cu Luca si Tzucureii
Mai vreeem !
Vazut poze de Noricik, moama ce sexoasa esti 
Sanatate tuturor ! O zi usoara la scarbici !
Si io astept vesti despre cele 3 Cristaline ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Neatza !
Hehehe, Gabi, vorbesti de trafic ... io lucrez in spatele circului de stat si oripeunde as lua-o cu masina spre firma, tot de trafic blocat dau - in Bucuresti se lucreaza in toate zonele, ba la liniile de tramvai, ba la pus borduri, ba la refacut asfalt ... acum, recunosc, ca nu am carnet si tot ma enervez cind vad cum se circula pe aici (sau mai degraba cum NU se circula !
). Si un drum pe care de obicei il facem in douaj, treij de minute ne ia o ora sau si mai bine !! Traiasca primarele general care ne pune nervii la incercare zi de zi !! 
Revenind la oile noastre ... am citit din urma, am vazut si poze si ceva-ceva din filme (conexiunea mea de aici se misca enervant de greu, asa ca restu le vad acasa)...
Olivia, mama, da Uka se tine de sporturi extreme !!
Io deja il vazusem pe jos de vreo citeva ori si m-am albit, ca intr-una din pozitii venea exact cu spatele ! Acum se pare ca voi v-ati obisnuit de filmai asa de calma !! Pupici lui Tarzant cel voios si catarator si tie ... sa nu se lase cu probleme de sanatate again !! 

Roberta, energizante, a ?? Io zic la fel, ca o sa iti intri in ritm si o sa fie mai usor apoi, totul este sa nu patesti cum patesc majoritatea, vorba Norei, sa iti tot dea fel de fel de task-uri, vazind ca le faci repede si bine !! Sa ai grija de tine !
Si sanatate lui Matei ! 
Roxi, si eu vroiam sa te intreb de gradi, dar a facut-o Olivia in locul meu ! Bafta cu operatiunea olita , sa se rezolve in doo saptamini (la noi inca mai dureaza cu spusul, cu facutul e ok !) si succese noi in invatarea de cuvinte !! ![]()
Felicia, hahah, pai de fumat am fumat, dar m-am lasat acum vreoooo 14 ani, cam prin 1994, iar cafea, dupa cum am spus, nu am baut niciodata (cu nessul am cochetat intr-o vreme, dar l-am abandonat si pasta !). Spor la dieta !! 
Si ca sa ii raspund si Norei, bre, asa se zice, suma viciilor e constanta, da nu ma pune sa le insir palea de le am io, ca ne suspenda CNA-ul !!
Si patratel rosu nu gasesc paicia, printre emoticoane !!
Mitzule, la cit mai multa odihna !!!
Si o zi minunata tuturor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Sa traiti!
Grasana la raport!...![]()
Multumesc pentru pampoane, felicitari si gandurile bune!
Sa stiti ca am dat mesaje ca sa afle lumea de pe forum inainte sa o sun pe mama!!!...boala grea!
(nu-s chiar in ultimul grad de dependenta, telefonul ei nu mergea la ora aia...dar tot e o chestie!...hihihi)
Io sunt bine, ma dor toate ale adar nu asa de tare ca in ziua nasterii (ca atunci credeam ca io om nu ma mai fac!...:))). Acum mi-am dat seama de ce nu prea mai face lumea al doilea copil, mai ales daca a trecut pe la municipal
...Nazism curat!
Mai aveau putin sa ma trimita de pe masa de operatie direct acasa cu Samburica atarnata de tzatza!!![]()
Mi-au adus-o in salon la nici doua ore dupa ce am iesit din operatie..."va simtiti picioarele!?" "numai degetele" "e suficient!"
Si au pus-o langa mine intr-un patutz!...:)))
Maria s-a comportat nesperat de bine. In afara de mamosheala de rifoare si calareala la greu (se azvarle pe mine de mi se bulbuca okii de durere...dar ii zambesc frumos...:))) nu face mai urat decat de obicei cand e multa lume in jur si agitatie.
O mangaie pe Samburica, ii face "mai mai"...O mai apuca si cate o dragoste nebuna dar este prost inteleasa de noi, care ne bucuram ca prostii..![]()
Aseara se apucase sa-i faca patutzul cand eu ii dadeam tzitzi..."tati, ajuta, facem patutz!" Noi in mare agitatie, John o ajuta...cand sunt gata vine Maria la mine si zice senina "hai, pune bebe in patutz si vino cu mine sa ne jucam!"....hahaha
Dar nu avem parte de ostilitati...La asta au ajutat si jucariile pe care i le-a adus bebe cadou...:))))
Iaca aici produsul (editez ca nu se vedea):
http://family.webshots.com/album/558803539zFcsok
Nu sunt prea grozave pozele dar nici pozarul nu e in e deplin refacut fizic. (sa vezi ce artista ma fac atunci cand nu m-o mai durea...:)))
Ma duc sa ma intind putin ca am senzatia ca imi sar firele de la operatie...
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Neatza mai pi la pranz
..azi am ore o gramada,suntem ghini,numa' ca de ieri suntem singurele pana la o data anume
,speram cat mai aproape, asa ca am companie non-stop,inclusiv la pp
si cireasa de pe tort ni s-a stricat bicicleta
iar tati nu ne da voie sa luam alta pana vine el ca cica suntem fimei si nu ne pricepem
..ca sa ne razbunam am cumparat niste stickere cu Mickey si compania si le-a lipit mandra prin toata casa,abia astept sa-i vad fatza lui tati![]()
Mitzu 
exact asa-mi zice si mie sotzul"da' tu de ce nu ai dormit cu mandra?"da io dupa ce adorm,de obicei fac ordine si eventual mancare,iar pana imi vine mie somnul se trezeste ea
Olivia mamaaa da ce psihic de mama de Zarzan ai,felicitari
pe mine m-a luat cu rau de la stomac numa' cand ma uitam la filmuletze,io nici in picioare in pat n-o las!
Beii la voi cum sa vede Noricica in poze ca la mine se vede tot roscata!!!!
Alice super faza cu CNA-ul
nu-i spune lu' Noricica,las-o sa moara de curiozitateee
Roxi bafta la operatiunea olitza!
Edit ca aparu Cristalina

refacere rapida,si pupici multi botoshicii mici,ca-i tare dulce si frumoasa!!!Si felicitari Mariei pentru maturitate:))))
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Cristalinaaaaa, bine ai revenit !! 
Am admirat "produsul", hehehe, o scumpica si seamana taaare bine cu Botoshica shefa - eu cel putin asa vad ! Pupici mii si sa fie sanatoasa, sa creasca mare, frumoasa si la fel de binedispusa ca mamica ei !!
Ma bucur ca Mariuca a acceptat cu bine venirea surioarei si vad ca deja si ea mosteneste din talentul unoristic al mamei - "pune bebe in patutz si vino sa te joci cu mine !" ![]()
![]()
Refacere usoara, Monicule, si te asteptam cit de des pe aici, ca far de tine zau ca e rau !! 

Ioana, distractie placuta "intre fimei" !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Cristal - bine ai revenit ! Refacere rapida ! Pupam Botoshica iubareata ! Si pupam bebelina mica ! Ce frumusete de bebelina ! Sa-ti traiasca minunile ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
Cristal bine ati revenit dragelor! vad ca esti destul de in forma...sau macar asa te lauzi! sa fiti sanatoase si cuminti! 
leeloo2004 spune:
Mai Cristalule, ai adus alta frumusete acasa!!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoase amindoua - numai de bucurii din partea lor sa aveti parte!!
Nora - bifat si pozele tale - frumoasa familie, si ce mi-a placut si poza cu tine "strecurata" printre restul pozelor...am scapat eu ceva, ai zis ca ti-ai schimbat culoarea la par??
Alice - patratel rosu spui...??
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
In sfarsit,cristalule,ai aparut,ca de acum stateam toate cu grija.Taaare-i scumpa Ioana...si parca imi faci in ciuda cu asa frumusete
,ca imi vine dor de bebe mic si nu mai pot sa fac...
Sa-ti traiasca botoshelele si sa fie sanatoase!Daaaarrrr...zi ceva de Jhon...ce zice,ce face...cum se simte cu o gashca de gagici in casa...cum se imparte?
Ete la gorodica cea mare ce sadica e!!!
Cica sa nu-mi spuna...hmmmm.Oricum...pun pariu ca alice e mai cuminte decat imi trece mie prin cap,la o adica,daca e vorba de CNA
As lua ori amenda,ori ar fi numai beep-uri.
Da,de aia am pus poza cu mine,sa se vada ca-s roscata![]()
Si daca data urmatoare ma vad cu Carmen intr-un bar mai intunecos,iar se jura ca-s bruneta
alice...tu nu te uita la gorodica...tu baga ceva sfaturi,poate mai invat ceva nou.Io vreau ca suma viciilor sa creasca
Promit sa pun io cate patratele rosii,vrei
Edit: Gabi...io-s roscata de mult,dar a fost o discutie mai de mult cum ca io as fi bruneta si Ioana stia ca-s roscata...si acum am pus dovada
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!