Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 28
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Ete la gorodica cea mare ce sadica e!!!Cica sa nu-mi spuna...hmmmm.Oricum...pun pariu ca alice e mai cuminte decat imi trece mie prin cap,la o adica,daca e vorba de CNA
As lua ori amenda,ori ar fi numai beep-uri.
Da,de aia am pus poza cu mine,sa se vada ca-s roscata
Si daca data urmatoare ma vad cu Carmen intr-un bar mai intunecos,iar se jura ca-s bruneta
Edit: Gabi...io-s roscata de mult,dar a fost o discutie mai de mult cum ca io as fi bruneta si Ioana stia ca-s roscata...si acum am pus dovada
Tu vorghesti,Brutus

Io crez ca John ii ca "elefantul" din bancul tau de ieri(sau leu ca nu mai stiu ce iera)numa cu asa frumuseti in jur!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
[Tu vorghesti,Brutusmai lasat singura si fara aparare cand m-au "atacat" Olivia si Carmencita cu brunetzeala,ca io pana azi am crezut ca trebe sa merg la oftalmo ca nu mai disting ghini culorile
Io crez ca John ii ca "elefantul" din bancul tau de ieri(sau leu ca nu mai stiu ce iera)numa cu asa frumuseti in jur!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
pai acum ce-am facut?Am pus poza doveditoare ca nu-ti trebe oftalmo
Cand a fost discutia...nah...eram in treburi...dar stiam io ca te descurciHahahahahahha...bestiala faza cu John...In primul rand e urs...si apoi...a devenit homosexual...asta ii doresti tu lui John???
Te face cristalina,blonda,daca vede ce ii doresti...loooool
(rad ca tuta dupa monitor
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Eeeeei, sfaturi din categoria "patratelu rosu" (sau macar ceva triunghiulete acolosha !!
) dau, dar mi-e ca ne mutam la alt forum dupa aia !! Si mi-e ca ii fur subectele lu domnu doftor Cristian Andrei, imi fac si eu un 6969 (apropos de 9595 !!) !!![]()
Mey, io ma tooot chinuiesc sa vaz pozele Norei, da merge yahuu asta mai ceva ca traficu in Bucuresti !! Perseverez insa ... daca nu, vaz Noricica in flacari roscate de acasa !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Baidauei, Nora flacaruia mea, ca ma intrebasesi si nu am raspuns, varianta mea de meniu pentru saptamina asta (sau ce a mai ramas di ea) este : ciorbita de vaca, gulas de vitel cu galuste, mazare cu pui si ghiveci de legume (cu dedicatie speciala pentru hasbandu meu, ca io una nu poci suferi felul acesta de mincare !!). Desert nu stiu daca mai apuc, am gasit la retetele Nataliei ceva idei ... acusi sa vad cind le prestez ! Mai nou merg in Auchan - au aia o tarta cu mere acolo, un deliciu !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
papadie spune:
In primul rand refacere usoara lu coana mare. Sa-ti traiasca papusica. Produsul finit e bestial. Diamant:) Al doilea pupam Maria ca s-a facut sora mai mare :)) Sa va traiasca samburii bre:) Sa vezi ce flori o sa rasara
Ne-am intors si noi din .RO unde ne-a mers pe dos din prima pina-n ultima zi. Macu si-a spart capatana, apoi Catri o raceala usoara, apoi Macu 39.6 si amigdalita pultacee - logic antibiotic. In ultima zi de antibiotic a lu Macu facu Mielu 39.8. Venit dr varat lingura in gura lu cupil. Urlete, dezmatz. A zis cae oleac de rosu in gat sa bagam antitermice. Dupa aia numa 39.9 a avut. A doua zi pe seara ne dadu Zinnat. Dupa care facu 40.4 si tot urca. Dupa doo zile alt dr zisa laringita si ne dadu Lekoklar. Geaba. Primu dr zise ca mai degraba e pe fond de dtres ca vra copilu la casa lui. E drept ca Mielu ne-a tinut numa cu "Maina miau acasaaaaaaaaaaa", "Veu dush, peshe" aka Marina (pisica) e acasa si ca vrea dushul ei cu peshte (avem la dush nejte pesti pe geam cu care se joaka asta mika.). Cum am ajuns acasa au incetat toate problemele si am la lok un copil sanatos si cuminte care nu mai urla noaptea etc. In skimb s-a strikat macu...se scoala noaptea sa se joace.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
carmenp spune:
ehei, suflu nou pe dc;)) cristal, bine-ati revenit! uram sa ai parte de-o simburica cumintica, papacioasa si somnicioasa sa te lase sa dai raportu` zilnic;))
papaa, sa va fie de bine plimbarea la romanika, vaz ca nu v-a priit, poze vreem!
noro, io spusei de-atunci ca de la amarala din gin mi s-o tras:D
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Papadicea - bine ca sunteti mai bine ! Pupam fetele ! 
Sa pui poze, da ? 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
auz Papa bag sama ca o sa aveti viata grea in Romanica cu teutoancele astea doua....daca mi vreti vreodata sa va repatriati
. oricum pupam mult si ne auzim.
Andries spune:
Cristal, bravooooo... sa-ti traiasca fetele, cucuieteleee!!! ![]()
![]()
![]()
si acum sa va spun noutati si de la mine, ca de citit din urma n-am mai apucat...sunt acasa in CMedical pentru disgravidie, azi a fost prima zi cand am reusit sa dau la rate pe strada...mai mi se facuse o pofta de cozonac de muream, sotul e plecat la o perfectionare, cine sa-mi ia? Eu, ma imbrac si fuga la cofetaria de cozonaci, intru acolo si cand m-a luat mirosul ala de coca si drojdie in nas...am apucat sa spun ca vreau un cozonac, am dat 100 de lei si ...am zbughit-o afara pe trotuar si da-i, fete-fete, se uita lumea la mine ca la urs, vanzatoare siderata "ce faceti doamna????" in fine, termin, iau cozonacul si plec spre casa, trec prin piata...aici dau de capsuni, imi iau si capsuni si nimeresc pe langa o macelarie din asta cu afumaturi...m-am lipit de perete, dar am rezistat eroic de data asta, nu stiu cum am ajuns acasa, dar aici imi e bine, bag cozonac si capsuni si scriu pe DC!!
Victor e la Busteni cu mama de la Paste si sincer l-as mai lasa acolo doua luni cel putin, dar nu vrea sotul, cica ii e dor de copil.
Am pofte din cele mai ciudate, ieri am fost la KFC ca muream dupa niste aripioare picante, poftesc la Cola si Nestea si mi-a intrat in cap sa ma tund!! Eu am par lung saten inchis gen Paula Seling, dar cred ca din cauza hormonilor de sarcina ma mananca pielea capului de-mi vine sa-mi iau singura scalpul. Sugestii ceva?
Andries
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Andries
Eu am par lung saten inchis gen Paula Seling, dar cred ca din cauza hormonilor de sarcina ma mananca pielea capului de-mi vine sa-mi iau singura scalpul. Sugestii ceva?
Andries
auz da cum naiba disgravidie daca tu zici ca iti e pofta si mananci? oricum sunt sigura ca iti face bine sa stai nitel la relaxare...vezi cum il convingi pe sosu' sa mai stea cupilu nitel la munte, ca ii prinde bine o cura de aer curat!
scrie cand ai terminat rezervele de capsuni+cozonac sa trimitem un curier ceva