Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 29
Andries spune:
da, stiu ca e ciudat, am zile in care am pofte de-mi vine sa lesin, trebuie sa ma asez pe scaun ca nu mai pot merge si am si zile in care nu pot sa inghit nimic, imi vine sa trag un fotoliu in baie. Copilul sa iasa sanatos, ca mai departe stiu eu ce sa ii fac!! ![]()
![]()
![]()
Victor e bine mersi la munte, se pregateste sufleteste pentru venirea lui bruder Jacob!! si o chinuie pe bunica-sa, daca nu-l are pe ta-su la indemana.
Pupici!!
Andries
carmenp spune:
hehehe, andries, asa eram si io
astepatm sa se culce pasa sa poci minca
de par nu`sh ec sa zic io de la hormoni aveam un par de invidiat, raduleasca minciuna![]()
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roberta04 spune:
Buna seara!
Am vazut poze, nominalizez doar cea mai tanara membra a piticlontzilor- IOANA-ADRIANA, esti o minune de fetita! CRISTALINO, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase amandoua!
Mare dreptate aveti cu task-urile, vad inglejii ca-s fata muncitoare, mai baga cate un task nou si asta cam zilnic...de m-am zburlit azi. Toata dimineata au discutat sa ma trimita la Londra sa invat acolo, dar la ora 4 s-au hotarat ca mai vine unul aici in mai. Pana atunci, hard work consiliata de un indiano-englez prin mail si telefon.
V-am zapacit cu jobul meu dar cui sa spun?
Si am niste pink eyes (OLIVIA, poate eram invidioasa pe tine
), dau cu Visine dar cred ca trebuie musai oftalmolog...
Imi pare tare rau ca nu pot sa raspund la tot ce am citit, dar chiar uit
si mai am si o stare de aia de ma duc pe dealuri, cauzata de uragane izbucnite la noi in casa...
O seara minunata!
roxanaz spune:
Andries gata capsunile maica? hahahha ce tare esti cu bruder Jacob ![]()
Carmen tu cum stai cu sala?
Robi nu-i lasa pe astia sa te incalece, fata buna fata buna...da pana la un punct. si fa-te si tu mai nestiutoare, ce iti strica o Londra?
acu cand ti se mai albesc ochisorii vezi ca iti schimbi titulatura..ca gata, te-ai tratat ![]()
pako spune:
Cristalina, bine ai venit acasa!Sa-ti traiasca Samburica frumusica!mai, mai ce seamana cu Maria....
Nora, frumos foc baietelul tau...si tu arati bine...
maine ma pun pe cantar...ieri mi-a fost cel mai greu ...cu salata de fructe la pranz...
carmenp spune:
am vazut simburica
am vazut si una bucata ficior si don`soara de nora
(apropos, ce cladire-i aia din spate? ca m-am tot frichenit si nu-mi dau seama)
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
Dorsilia spune:
http://family.webshots.com/album/557875925UgvUej
iata si puiutii mei, sunt si poze mai vechi si mai noi, acum le-am gasit pe un card unele si vreau sa le scot la kodac unele, ca-s smechere rau
maine avem de mers la vaccin cu Dea, care deocamdata n-are infectie urinara dar are ceva clar intoleranta la lapte, drept pt care brea tot Humana HN, ceea ce e nasol, dar nu mai stiu ce sa fac. Sa o diversific la meniu ? maine iar batem la usa unui medic, altul, mi-e rau deja, dar am de ales? ce sa mai faaaaaaaaaaaaaac? cum cresc eu fata asta cu Humana HN ? cum ii dau Humana Hn si doar o masura de Humana normal cum face kk cu mucus si ii piere apetitul, devine maraita, nervoasa, nu mai doarme, e agitata...
AncaMaria spune:
Cristalina, sa-ti traiasca samburicii (vorba lu papa)... la poze nu am acces pana diseara cand ajung acasa.. si vaz io ca la Municipal se naste ca aici, ca si la mine s-au grabit sa ma duca in salon unde BB ma astepta deja..
Carmen, din ce povestesti tu acolo deduc ca ti-ai luat personal trainer?
.. astept rezultatele..
Andreea(p) felicitari pentru casa, i-ai zis sotului?
Amironeanu, pupicei lui Stefi, vad ca f. usor se pune diagnosticul de pneumonie in Ro... aici e pe invers, si daca ai ceva grav tot sanatos iti zice ca esti... iar la urgenta cand am fost cu Bianca si eu tremuram sa nu aiba pneumonie, doctorii se temeau de astm... deci fiecare cu ce-l doare...
Gabi, am vazut casa voastra, e mare si frumoasa... in sfarsit vad si eu o casa adevarata (de caramida) ca pe aici is toate de carton..
Roxi, spor la operatiunea olita! spune-mi te rog ca asta ma doare si pe mine tare...cum procedeaza mama ta, il lasa numai in chilotei si il intreaba de pipi des?
Io-s ocupata pana-n gat cu mutarea, sotul se ocupa de niste lucrari la casa si trebuie sa o duc si aduc pe Bianca de la gradi, plus impachetat etc.. sper sa ne mai linistim sapt viitoare..
Olivia, am vazut si eu filmul cu Uka alias Tarzan... iar despre culoarea parului tau nu ma pot exprima pana nu bagi un prim plan.
Va pupacim cu drag!
AncaMaria spune:
Asa... ajunsei acasa si am intrat sa vaz pozele... in timp ce mananc niste chestii ( nu spun ce ca mai sunt gravidute pe aici)...iar Bianca se uita la o caseta (mama denaturata ce sunt..
)
Cristalule ce frumoasa e sora lu Botoshica…si seamana intra-devar… multi pupici din partea noastra
..
Noricica ce scump era Rares in brate la tati lui… acolo de abia se trezise nu-I asa?… aaa, si tu chiar ca esti roscata
… da parka bate spre brunet..
Lia, superbe poze, imi plac puiutii tai mai ales in poza in care stau amandoi pe burta pe jos.. iar tu arati f. bine (parca aveai parul lung inainte, dar iti sta bine si cu el mai scurt).
Papa, bine ati revenit si refacere rapida dupa escapada furtunoasa..