Piticlonti de iulie-august 2004 (218)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sara buna
bine ai venit cristal cu fetite cu tot. eu zic ca samburica seamana cu john, ce zici?
papa, mai da-o incolo de ro daca vezi ca li se face rau fetelor, tura viitoare mergeti la paris :)
nora, eu eram sigura ca esti roscata si inca ai unul superb, iti sade tare bine
carmen, eu zic ca era in fata la cladirea aia de la directia de finanite de langa hala da poate ma insel. nora?
anca, daaaa, i-am spus sotului, vineri avem inspectia, inca n-am aplicat pt loan ca nu ma poci hotari...poate in seara asta...nici nu vreau sa ma gandesc la impachetat, oricum isi va lua sotul liber si sper sa faca el ce nu pot eu...
roberta, asa e la inceput, imi amintesc si eu ce ma plangeam de ochi, plus ca eram franta seara. te obisnuiesti...
carmen, mie mi se pare ca ilinca incepe sa semene cu ionut, in una din poze e leit el. si cum o saluta ea pe mama, tare scumpica, cred ca te topesti.
lia, mai da ce slabuta si draguta esti tu, stiu ca te mai plangeai prin mesaje de burdihan, ce burta draga, arati superb. nu mai zic de copii

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata. Vazut samburica cea mica de Cristal...mai dar frumoasa este...si nu e deloc mica,mica...cum ma asteptam eu.

Vazut si Patrick cu sapca intoarsa. E deja suntem baietel mare acum. Roxi BAFTA la operatiunea olita...intr-o luna is my turn, vorba lui Luca.

Andreea sa stapaniti sanatosi casa.

Olivia si spui ca e numai randul tau,nu? E asta e semn de dragoste sau de expoatare? Am vazut filmuletele cu tarzan...simpatic foc.

Daria pupam sa treaca oboseala. Ai grija ca nu e de joaca cu surmenarea si fizica si psihica.

hehehe Nora...asa deci alti pempersi alti bani.

Ei da AMR 17 zile, dar pana vin eu in Romania...Adeluta vine cu mine inapoi pe 4 iunie. Deci avem o perioada de acomodare de 3 saptamani in Romania.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata. Vazut samburica cea mica de Cristal...mai dar frumoasa este...si nu e deloc mica,mica...cum ma asteptam eu.

Vazut si Patrick cu sapca intoarsa. E deja suntem baietel mare acum. Roxi BAFTA la operatiunea olita...intr-o luna is my turn, vorba lui Luca.

Andreea sa stapaniti sanatosi casa.

Olivia si spui ca e numai randul tau,nu? E asta e semn de dragoste sau de expoatare? Am vazut filmuletele cu tarzan...simpatic foc.

Daria pupam sa treaca oboseala. Ai grija ca nu e de joaca cu surmenarea si fizica si psihica.

hehehe Nora...asa deci alti pempersi alti bani.

Ei da AMR 17 zile, dar pana vin eu in Romania...Adeluta vine cu mine inapoi pe 4 iunie. Deci avem o perioada de acomodare de 3 saptamani in Romania.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
Lia incredibil ce frumoase sunt poze...ptiu sa nu te deochi ca te-am vazut si pe tine, scumpa esti la vedere (poza cu Dani cu ochelarii ursului e dementialaaaaa!)
eu iti mai spun o data ca nu cred ca sa fie problema cu laptele HN pentru Andreea. imi aduc aminte ce Marina(bunny) l-a crescut pe Alex pana aproape de 1 an cu lapte Hn datorita faptului ca el a fost prematur...si e ditai baiatul acum. asa ca deocamdata las-o in pace. si eu as zice sa nu incepi nici diversificarea...mai stai inca vreo luna. eu una in locul tau asa as face, sa ii las nitel stomacelul in repaos. succes la vaccin!
Liliana hahahahah cat de funny ai fost cu "data viitoare mergeti la Paris". mare dreptate ai! ai uitat sa imi zici daca plecati voi in romania dupa fete sau vine mama ta singurica cu Adela.
Anca, l-am lasat doar in chilotei si pantalonasi si ii amintesc tot timpul sa zica daca vrea sa faca ceva. si chiar zice, aici e cea mai mare uimire a mea, se pare ca copilul este pregatit. mai avem si cam 2 accidente pe zi dar...e absolut normal zic eu. as incerca sa prognozez ca in 2 saptamani suntem free of pampers ce maif ac matzele?
Carmencito asa mama nu te lasa...eu astept peste vreo doua luni pozele cu patratelele de pe abdomen
Felicia tu ce dieta tii?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Olivia n-ai semnat condicutza,sper ca sunteti bine
AndreeaP,meii da' tu cunosti Iasiul???Io zic ca in spate-i cladirea de la vama
Lia superbe poze,f.f.f frumoasa mamica si la fel copilasi,ai niste copii minunati sa-ti traiasca!Si io zic sa continui cu laptele care nu-i face rau la burtica, ca din poze se vede ca Dea creste bine si asa!!
Carmen vazut filmuletzele si pozelesi am reusit sa-i tai unghiile mandrei cand se uita la ele, fara sa zica nik...bafta la sala!Io-s cea mai lenesa de pe aici,in fiecare seara imi propun macar abdominale sa fac,da' nik
Papa tu cate kg zici ca mai ai dupa aventura din Romanika??Pupam fetele cucuietele care tin la silueta ta..
Cristalina tu oricum n-ai timp sa citesti bancuri,nu te lua dupa Nora, io ziceam ca John se simte ca singurul mascul de pe planeta cu atatea frumuseti in jur!
Btw,Noricico sa-ti traiasca familionul ca tare frumosi mai sunteti iar Rares are o privire..
Felicia spor la dieta,da' nu-l mai alaptezi pe Liviu?
Lilianahai ca mai este putin,io abia astept sa ne povestesti aventurile mandrei..
Sa avem o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca am fost harnica de dimineata si am deschis si subiect nou AICI - 219

Ma duc sa pun si listuta....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput