Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 26
kim222 spune:
Copilul meu tuseste! Mai sitn vreo 4 bolnavi la cresa...asa ca saptamina viitoare...va anunt..o sa fiu bolnava!![]()
De vreo 6 saptamini am scos de tot si canutele cu cioc...asa ca sintem mari acum! Dar s-a redus ce-i drept si consumul de lapte!![]()
Ma duc sa va citesc...dar nu inainte de a va arata 2 filmulete din aceeasi categorie ..."cind copilului ii vin idei uitindu-se la filme"
...azi din ciclul Zarzant (aka Tarzan)![]()
http://good-times.webshots.com/video/3065755250100032467EvaOIy?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/video/3098246240100032467fszyHt?vhost=good-times
am editat ca -l rebotezasem..Tarzant![]()
roberta04 spune:
Seara buna!
Multumim frumos de urari!
la toata lumea!
Eu nu stiu cum rezistati cu serviciu si copii, eu nu-l am pe Matei acasa si tot cad din picioare de oboseala, azi si-au facut cruce la serviciu cad m-au vazut cu o bautura energizanta in geanta
, asta pe langa litrul de cafea pe care il beau.
Ce-i drept, au recunoscut si englezii mei ca a fost o perioada very tough pentru noi, am invatat in 4 zile o meserie nou-nouta si in limbi straine.
Azi am repurtat primul succes la job, o analiza a unor data extrem de complicate, astept maine feedback-ul. Chestia urata e ca am mari probleme cu ochii, trebuie sa merg urgent la oftalmolog, stau cu ochii in monitor toata ziua si arat parca-s vampir...
Matei e mai bine, cica nu mai tuseste, nu face febra dar are nasul infundat in continuare.
MITZURA, nici la Matei nu sunt afectati (inca
)toti dintii, au inceput sa se coloreze in gri intai incisivii laterali de sus (unul s-a rupt deja si celalalt e pe duca...offff), apoi am observat ca i s-au cariat maselele din partea stanga, parca. Dintii de jos arata perfect normal, poate scapa... Nu stiu ce sa-ti spun despre tratarea sub anestezie generala, imi este foarte, foarte frica.
NORA, sanatate multa lui Rares cel scump, nu-i poti da ceva preventiv pentru diaree? Eu stiu ca Smecta se poate da... Sau sa incerci sa ii dai mai multe alimente de regim in perioada cat ia antibiotic?
ROXI, "cuncunsta", am cazut jos de ras!![]()
ANDREA, sanatate multa lui Stefi si tu ai grija de tine si de bb mic! 
ANDREEA (P), sa stapaniti sanatosi casa (sper ca am inteles bine)!
LILIANA, incepem galeria pentru venirea Adelutei?
OLIVIA, trebuie sa te vad cu parul vopsit, am promis ca azi stau sa vad poze, chiar daca nu am facut nik de papa.
O seara buna!
kim222 spune:
Io gravida?...hi,hi ..asta-i tare! Io v-am mai zis...vecinii mei sint homosexuali si atunci cu cine?
...lasind gluma la o parte...asa cum zicea si Alice...noi cind ne uitam in ce lume nebuna l-am adus pe Uka..ne piere cheful de al doilea..
Daria....E..oboseala? Ce-i aia? Eu am una da-i cronica!
..si este mai mult psihica
..ca deh..eu nu am nopti intregi (doar aseara s-a intimplat minunea!)...dar pe de alta parte ma si incapatinez sa nu dorm cu Uka...asa ca ma culc intr-un pat si dimineata ma trezesc (fara sa-mi aduc aminte cum s-a intimplat)..IN ALT PAT
Adela sa ca te inteleg..
Liliana AMR?
Roxi ce olita..ce unde cum? Io revin ...cu intrebarea...gradinita..cind? Nu da!
Felicitari pt noile cuvinte!
Nora noi doua am vorbit...ramine cum am stabilit.Rares este purtator..Abia astept sa vad ce a zis si pediatrul..
Robi esti tare! Stiam!
Andrea , sanatate multa Stefaniei...si poate ar trebui sa mai stea ..mai mult pe acasa..of,of..saracuta...Luati antibiotic?
Alice...misto parcul...Daca ar avea si vaporas..chiar ca ar fi complet!
Ioana ..tu mai cauti solutii pt somnul de noapte?Mie la exudat mi-a iesit ..negativ..deci nici urma de streptococ..vorba lui Sorin ..am luat penicilina..pt eventuale alte probleme...![]()
pako spune:
quote:
Al meu sot e ca un cal...ar fi in stare sa doarma si in picioare. Se tot mira de mine, ca daca mara a dormit o juma de ora, de ce n-am dormit si eu cu ea . Pai in jumatea aia de ora, de-abia imi gasesc locul in pat...
Mitzule

Al meu e la fel...se muta dintr-un pat in altul, cand in dormitor cand in sufragerie...ma dispera,e de o lene incurabila.Daca vede o jucarie pe jos prefera s-o sara decat sa se aplece s-o ia .La fel imi zice...ca de ce nu ma lungesc si eu juma de ora cat doarme bb?...pai treburile in casa cine mi le face?!!
Sanatate micutei Stefania si pupam burtica de Andrea!
Sanatate si lui Luka!
Alice, eu dupa cum te stiu, asa in poze...mi te imaginam numai cu cafeaua si cu tigara in mana
De ieri am trecut la dieta ...
carmenp spune:
olivia, cum pun pe webshots filmulet? ca nu ma lasa... cu optiunea add photos online? ca daca da, cind vreau sa selectez nu-mi apar decit imaginile..
am uitat sa zic, vazut tarzan
si sa stii ca uka vb mult mai clar decit ilinca
edit, rezolvat filmuletete
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
neatza dragelor
hahahhaa Olivia prognozezi o noua boala saptamana viitoare? macar sa stai si tu acasa
. nu dau frate. di ce sa dau, ca stiu ca-s lenesa. tre sa ajung. mai bate-ma la cap pliz, da?
imi place ca vad ca multi au boala asta sa repete silabele care le suna bine..."Zazant"
. cel mai tare e "fifiti" in loc de nisip....le boteaza de numa' Patrick![]()
de olita ce sa zic, exista cateva succese si cateva esecuri...perseveram. mama se ambitioneaza ca in doua saptamani e totul ok. si eu sper la fel ![]()
Robi e normal sa ai ochii obositi cu asa efort. ia-ti visine sau Lubristil, sunt de mare ajutor. o sa iti intri in ritm, nu te panica. e normal sa fie acum mai greu...si munca noua, te-ai si dezobisnuit nitel de program strict. ptr dintisorii lui Matei sa stii ca oricum anestezia generala e cea mai buna, pentru ca nu raman cu frica de dentist. asa a patit si Ortansa(moderatoarea) cu baietelul...si a fost bine!
Nora da-i ecoflorina sau orice preparat cu lactobacili in timpul tratamentului cu antibiotice si s-ar putea sa scapati de diaree.
Liliana amr 18? iupiii!!!
o zi frumoasa tuturor!
Nora__ spune:
Neatza!!
Andrea...la gradinita ma duc in iunie sa-l inscriu,asa mi-a zis in februarie.Si nici pe noi nu ne-a trecut pe lista.Dar nu ma poate lasa pe dinafara,ca apartinem de gradinita aia,e in spatele blocului meu.Stii la ce educatoare ai vrea sa mearga Stef?Sanatate multa la amandoua si incearca sa te mai odihnesti!
Daria...multumesc de urari.La alergolog am mers ca avea bubite si sa vad daca e alergie sau altceva.Nu se fac teste pana la 3 ani.Singurul test,in afara de analizele normale,a fost aruncatul cu privirea la bube![]()
Mitzule...si io...tot cal...sau o fi iapa?
Cal si husbandul.Deci am momente,seara,cand mai citesc la calc si adorm in fund pe scaun,uitandu-ma la monitor.Inchid ochii si dorm cateva secunde,pana imi cade capul si ma sperii
Nu mai spun de adormit in fund pe canapea,cand ma uit la tv.Daca ma si intind...efect garantat in 5 min.Iar in pat,la culcare,la mine 5 minute de veghe,inseamna insomnie
Roxa...merci de urari.Misto cuvintele lui Pat...sunt asa de dulci cand le stalcesc.
Succese in ramura cu olita.
Ecoflorina e cam acelasi lucru cu Biotics?
Olivia...vazut filmuletele...mi-a stat inima in loc cand l-am vazut.Se uita si Rares mirat de acrobatii,iar Andreea a strigat: 'mama...cade...daca-si rupe gatul?'...efectiv s-a speriat.Dar am vazut ca are experienta in catarat si acrobatii![]()
Sanatate multa lui Uka!!Vezi sa nu incepi iar cu gatul!
roberto...felicitari pt reusita la job...stiam io ca-s norocosi aia ca te-au angajat.Dar nu da tot ce poti din prima,ca ei daca vad ca tu poti duce multe,te tot incarca.Si daca o data nu poti face targetul,vor zice ca nu vrei sau mai stiu eu ce.Ca drept dovada,ai vazut londonezul cum se protejeaza?face intr-o luna ce se poate face in 5 zile.Ii inveti prost![]()
Sanatate lui Matei si pupici pe obrajori!
alice...hmmmm...cafea nu,tigara nu,baut nu...care e bre,viciul tau,a?Ca se spunea ceva de o suma constanta![]()
Ce mai faci bun de papa?Ca io intru in pana de idei.Si am si musafiri in we.
Carmen...vizionat pozele si filmele
pai acolo,pt un copil,e rai.Pasari,animale...curte...super!Siii...daca dai o bere,iti zic ceva!
....deci Ilinca incepe sa-ti semene tie.Dar nu ma spui lui Pasa,da?
Ionu' e clar tat-su in picioare...si culcat si cum vrei...dar de acum te cred ca Ilinca e a ta
(dai berea ,da?)
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Am pus si io cateva poze...nu stiu,dar in ultima perioada m-am lenevit cu pozele si filmele.
http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762398776423
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!