Piticlonti de iulie-august 2004 (218)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da` io nu m-am lasat ca am vrut, no uei sa ma fi lasat asa numa`, dar pur si simplu cum beau o gura de cafea naturala / ness mi se face rau si-mi vine sa si era placerea diminetilor cafelutza cu lapte ... asa k mi-a ramas ciukalata kalda

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu nu mai ma plang de somn, seara cand ajung sa imi ridic picioarele de jos (invariabil dupa ora 10) ma simt ca si cum cineva m-a batut pe tot corpul, iar dimineata cand ma trezesc ma dor picioare de nu mai pot. Si stomacul ma doare groaznic, dar si mananc foarte haotic. Ieri am fost si eu la control si dr. de familie m-a intrebat daca mananc pentru ca in ultima luna am slabit un kg. La ecografie ma duc la inceputul lunii mai, inca nu stim ce este pentru ca este foarte secretos. Vineri am intrat in saptamana 20, deci pot sa spun ca am ajuns la jumatatea drumului.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, gagici, io nu am baut never ever cafea si tot mi-e somn de zici ca nu am dormit de secole !!
Andrea, ntzz, ntzz, paici era odata un comitet de bataita pentru nazdravanii cum faci tu !! Sa ai grija de tine si de simburel, ok ?? Asteptam cu interes vesti de la eco !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Io fara cafelutza de dimineatza is un om mort,nu vad, nu pot vorbi...nici cand am fost insarcinata nu am renuntat la ea(era mai mult lapte cu cafea)Aaaa,io-s asa de obosita ca nu pot dormi nici la pranzimi trebuie liniste perfecta si cam o ora sa adorm
AndreeaM insanatosire grabnica Stefaniei ...si ma inscriu si eu in comitetul de bataitza, io zic s-o lasi mai moale si sa ai grija de tine si samburel!!!
Meii cam multe va vaitati de greturi p'aici se anuntza noi samburei,Olivia,Daria????

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana, Mama Omida lipseste cam de multisor la apel (Rain, pe unde sinteti ????), asa ca am sa ma lansez io in predictii si am sa spun ca nu cred ca susmentionatele is gravidutze ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

io nu`st k`st pe ac, da ?
pur si simplu nu am nici un drept de relax fara sa ma ingras , alias ciukalata si acest lucru imi cauzeaza nervi si depresurizare totala

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Juma de predictie am nimerit-o ... ramine cealalta, de peste ocean de vazut !!
Io va pup pe toate si va doresc o dupaamiaza linistita, ca ma-c la cashile mele !! Ne revedem miine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Sa va mai spun si eu ca sunt obosita, sau de mine stiti? Copiii astia ai mei au orare de somn diferite. Uneori se mai intampla sa doarma deodata, dar oricum mara nu doarme niciodata mai mult de 40 de minute. Iar eu sunt ca tine, Ioana, imi trebuie mult sa adorm si liniste. Noaptea dorm de pe la 11-12 (ca deh, ma mai uit si eu la o hemisiune la tv, sau mai citesc 2-3 pagini), pana la 7 cand Mara da trezirea. Pana pe la 8 ma chinui s-o tin linistita ca sa nu-i trezeasca pe ceilalti...Al meu sot e ca un cal...ar fi in stare sa doarma si in picioare. Se tot mira de mine, ca daca mara a dormit o juma de ora, de ce n-am dormit si eu cu ea . Pai in jumatea aia de ora, de-abia imi gasesc locul in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andrea, da, si la Tudor a fost la fel, doar tusea (e drept ca el tusea rau), dar era vioi si n-a avut febra deloc. Si avea pneumonie (nici nu vreau sa-mi amintesc de perioada aia...). Spune-mi, daca mai intri, ce tratament v-a dat? Si a pus diagnosticul de pneumonie numai pe baza de stetoscop? (ca asta era nedumerirea mea atunci).

sanatate multa Stefaniei si tie mai multa odihna!

Nora, pupici lui Rares, sanatate si lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nora sanatate multa lui Rares! sa fie bine.
si Stefaniei la fel, Andreea te rog incearca sa ai ma multa grija de voi...stiu ca e greu dar mai ai inca 4 luni...tot asa!
Mitzu de tine..sunt sigura ca esti obosita.
eu recunosc ca nu sunt....cel putin deocamdata. cupilu' doarme bine (ptiu ptiu sa nu il deochi) si dupa deplasarea de la munte am dormit toti tri sambata seara si duminica...sa ne revenim. dintre perlele lui Pat "fanfanta" (fantana), "fufuntu" (furtunul). am aflat ca
"tekete" e tricicleta...nu stiu de ce vroia sa o manance da' ma rog. cel mai tare m-am chinuit sa aflu ce e aia "cuncunsta"... m-a lamurit mama ca inseamna Constanta . informat copilu, nu gluma!
pe unde plecati anu asta in conced?

Mergi la inceput