Piticlonti de iulie-august 2004 (218)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nora - Super bancul!! Si pupici pentru Rares - poate totusi nu da in altele de la antibiotic...Apropos de poze - Stefan numai pare inalt in poze si bufliu la obraji - spun pare pentru ca e inalt de doar 92 cm si "gras" de doar 12.5 kg...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Iote ca aparu Nora !!! Tocma vroiam sa te buzaiesc din nou pe messenger, dar am citit noutatile ... Da, chiar, de ce i-ai facut exudat lui Rares ? Avea vreo neplacere cu gitul ?? Oricum, sanatate muuulta va dorim ! Cit despre faza cu ziua ceferistului, recunosc ca am citit mesajul Ioanei si primul gind a fost ca aveti pe cineva in famelie care e Gheorghe/George si va petreceti !! Altfel, ma iau de mina cu Daria la capitolul oboseala, chit ca si eu dorm aproape toata noaptea far de mari probleme ! Hehehe, multam pentru pilula de ris , a fost binevenita !!
Si - vorba Ioanei - or fi ajuns Cristalinele acasa ?? Cum o fi reactionat Botoshelul sef la vederea junioarei ??? Abia astept sa intre Monica si sa ne dea un semn !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Exudat i-am facut pt ca i-au iesit niste bubite pe spate si am mers la alergolog si aia i-a dat sa faca analize,printre care si exudat.Altfel...habar nu aveam.Chiar nu a racit in gat de mult si eram extrem de fericita ca-i merge asa bine.Poate e cum zice Olivia si e doar purtator,dar trebuie tratat sa nu dea alte complicatii.Deci ori l-am pazit prea bine de raceli,ori e doar purtator.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Acum imi amintesc, ca spuneai tu, Nora, ceva despre niste bubitze care ii aparusera lui Rares ! Nu ai mai mentionat nimik de atunci si am crezut ca s-a rezolvat ... oricum, sper sa fie bine si ii transmit "purtatorului" mic toate gindurile mele bune si de sanatate si pupici multi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...s-a rezolvat atunci,i-au trecut,dar am tot dus analize si ieri am fost dupa rezultate.Chiar ma gandeam ca e prea frumos.Parea sanatos tun,crestea bine,nu era nici o problema...aparent.De asta a venit vestea ca un buzdugan in frunte.Apropo de analize...rares zice:' zazaize'
Multumesc de urari.Sanatate la toata lumea!!

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

De dimineata vreau sa intru, dar abia acum am reusit sa-mi trag sufeltul un pic.

Stefi tusea de citeva zile, dar nu mult, din cand in cand. In schimb duminica la pranz nu prea a putut sa doarma, seara era un pic calda (nu cred ca depasea 37,5), luni am dus-o la cresa si ieri dupa-amaiza am fost la dr. Diagnostic - pneumonie. Parca mi-a cazut ceva in cap. Starea ei generala este buna, azi dimineata am fost un pic mai maraita pana i-am dat panadol, dar in rest pare ok. Mi-am adus aminte ca si Mituza a patit la fel cu Tudor, deci chiar daca diseara mergem la pediatra inclin sa cred ca totusi de data asta are dreptate si dr. Stefaniei. Asa ca saptamana aceasta sta Stefi acasa cu tati, ca mami are prea multa treaba la servici

V-am citit cu regularitate, am vazut si poze, una mai frumoasa ca alta. Si eu astept cu nerabdare postarile Cristalinei, dar cred ca mai avem un pic de asteptat.

Nora, ai mai fost la gradinita sa-l inscrii pe Rares? Eu am fost saptamana trecuta si mi-au spus ca nu acum, mai tarziu si nu au vrut sa ma treaca pe nici un fel de lista de asteptare.

Fug inapoi la treaba, dar va doresc o zi buna si frumoasa!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, si noua tot in vara ne-a zis, in iulie sau august... cum te simti? si cind e dpn? sanatate multa lui stefi si celorlalti bolnaviori
edit, nora we asta ma duc...
brei, ce somn am...
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Andrea, sanatate multa lui Stefi !! Si tie la fel - nu ne-ai spus cum te mai simti !!
Si din categoria gravidutzelor - Andries, voi cum mai sinteti ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - sanatate muuulta, muuulta Stefaniei ! N-ai aflat ce e in burtik ?
Noricica - sanatate muuulta, muuulta si lui Rares ! Spune-mi pls ce teste i-a facut alergologul
Carmen - si io si io mooor de somn ... asta e stare continua de cand m-am lasat de cafea care imi provoaca greatza

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

macar tu te-ai lasat de cafea da` io n-am niciun motiv

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput