Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 23
philip spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor si unul special lui matei si pupici robertei
am vazut pozele cu maria, stefanutz,andrei si patrick. ii pupam pe toti in egala masura s ma tot minunez ce au mai crescut...gata pe ziua de azi, gata nenea ala cu casa a acceptat contraoferta mea asa ca avem si casa si iubi nici nu stie. hm
acu ma pregatesc de munca de lamurire sa-l scot pe pupi din casa, vreau la sala, ieri i-a placut, dar el se urneste greu....
pupici, ne mai auzim si maine
philip
&andreea
roxanaz spune:
neatza dragelor
azi e o zi frumoasa si insorita....si e marti ![]()
Andreea de pupi felicitari si voua pentru casa, sa o stapaniti sanatosi!
Robi felicitari pentru evolutia de la job...sa o tii tot asa! pupici sarbatoritului de ieri si sanatate!
Olivia normal ca sondajul e pozitiv
hahahha cat de funny e Uka...mamma's turn ![]()
pupici tuturor si o zi frumoasa!
alice2004 spune:
Neatza, neatza !!
Azi e intr-adevar marti si inca o zi minunata cu soare aici, la Bucuresti !!
Da vad ca ati sarbatorit sf.Gheorghe, ca slaba miscarea pe aici !!
Olivia,
!! Cum te mai simti ? Sper ca mai bine ! Hahaha, mom's turn ??
Tare haios e Uka !! Parcul acela se numeste Al.I.Cuza, fostul IOR ... este destul de aproape de noi si primarul nostru l-a transformat destul de frumos, a pus jucarii noi ... avem si o multime de ratuste pe acolo, pe lac, mai mergem din cind in cind si le dam piine ! Pacat insa ca au scos vaporasul - ca aveam si dasta, faceam plimbari pe lac pe vremea cind eram io mai tinara ... poate se gindeste de doo ori si il pune la loc, ca tare placut era si nu trebuia sa ma duc pina in Herastrau sa beneficiez de vaporas !
Roxi, tinem pumnii pentru operatiunea "olita" !
Inarmati-va cu rabdare, ca trebuie din plin ! Am vazut si poz(n)ele, hehe, pizza cu masline ?? Buuuuna, si noi tot dasta preferam la greu ! Pupici pentru ochisorii albastri frumosi ! 
Gabi, am notat invitatia, chiar ca e mare casa !! 
Daria, felicitari pentru cumintenia numita Giulik !!
Roberta, sa iti traiasca baietelul si sa creasca mare sanatos, sa va bucurati de el !! 
Andreea, sa stapiniti sanatosi noua casa !!
Cum fu la sala ??
Sint pe aici, pe la treburile mele, dar mai bag un ochi si un efcinci din cind in cind ... o zi linistita va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Neata si de la noi!!
Rox - vazut pozele - sa mai spun ca ochii lui Patrick ma baga in boala?? Si Stefan e mare amator de masline - pe pizza sau nu...Succes la "operatiunea" olita - eu m-am gindit sa mai amin pina la concediu...
Kim - deci si la tine e mereu "mama's turn"...mai m-am linistit - si parca s-a mai linistit si Stefan - cred ca de fapt reactioneaza asa ca sa ma "pedepseasca" pe mine ca am plecat.
Roberta - sa-ti traiasca puiul - nici nu am stiut ca a avut onomastica ieri!! Lasa ca ii faci mare petrecere la ziua lui de nastere! 
philip - ai ajuns la sala?? Eu am renuntat cu totul la asta, incerc sa ma mobilizez sa fac macar acasa, dar nu-mi iese deloc...Si sa fie intr-un ceas bun cu casa!!
Gata, ma duc intr-o sedinta...![]()
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Intrebarea zilei: mai sufera careva de oboseala cronica ??? Io nu mai pot, sunt zombi, desi dorm noptile alaturi de Giulik ...
Aici nu ma refer la dublele mamici
ca io una capitulam cred demuuult.
Am vazut pozicile cu okiosul de Patrick !
Roberta - 
pentru Matei 
O zi frumoasa sa aveti ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
mitzura spune:
Neata!
Robi, ma iau cu rau cand citesti ce scrii...da, de ieri am mai tot citit si eu despre distrofie dentara, cred ca asta e si la Tudor, acuma sa vedem ce zice si medicul. dar chiar asa de rau sa fie? adica sa inceapa sa-i cada dintii si sa se carieze si sa nu mai aibe cu ce manca?
Si tu cand ii faci tratamentul sub anestezie generala? Si mai spune-mi te rog, la voi a debutat cu culoarea gri la toti dintii deodata, sau doar la cei din fata, sau cum? Ca eu tot mai sper sa fie raul cel mic, adica coloratia asta sa fie de la cazatura de atunci. la multi ani pentru Matei (cu intarziere), nici eu n-am stiut ca a fost ziua lui. (Nu le prea am cu sfintii..)
Roxi, succes la olita, va tinem pumnii. Si cum faceti, ati renuntat la pampers de tot, si pe afara? Si la somn?
gabi, casa arata tare bine, si cred ca atunci cand va fi gata va fi super! Spor la ridicat in continuare!
Andreea, sa stapaniti si voi sanatosi casa cea noua si sa locuiti fericiti in ea!
Nora__ spune:
Neatza mandrelor!!
Io-s in vartej...alergaturi,probleme,stres.Plus ca parintii mei au plecat la Herculane 18 zile
...si suntem singurei.Plus ceva musafiri saptamanile astea...plus doctori...
I-am facut lui rares exudat faringian si nazal si i-a iesit Streptococ beta hemolitic
,ieri am aflat si cand am auzit ca trebuie sa-i dau antibiotic,ma sui pe pereti.Mor de froca sa nu dea iar in diaree,tocmai acum cand ii mergea asa bine,mananca bine,doarme bine,s-a rotunjit...de fapt e mai mult greu,decat sa i se vada sunculitele,dar nah...seamana cu tat-su...asa,mai zvelt
Ideea e ca dupa o diaree,se da peste cap totul si pierde rapid in greutate si el recupereaza greu.Azi ma duc la alt doftor,sa vad ce zice.
Apropo de dimensiuni: are 96 cm, 15.5 kg si 50 cm perimetrul cranian.Vorbeste ca o moara,chiar si singur,cu jucariile si imita tot ce prinde.L-a invatat mama sa spuna 'categoric' si ne spargem de ras.Pt ca nu spune tot timpul ca vrea la oala,mama il cearta si cand il schimba ii spune: 'Alti pampersi,alti bani'...si numai intr-o zi ,cand il schimbam io,imi zice: 'ati pemper,ati bani'...de nu intelegeam ce au pampersii,schimbatul si banii
Si el e mamos,dar zic io,nu exagerat.Nu plange dupa mine,dar daca nu ma vede prea mult,dupa aceea,se mai agata de mine si incepe,cu o voce de ti se rupe sufletul: 'mama...nu peca ,mama,nu peca...mama,nu peca'...si io...va dati seama...sunt ca ciocolata pe geam,vara
ma scurg si mi-e mila de el.
roberta...felicitari pt job...stiam eu ca nu vor rata aia ocazia sa te angajeze
.cand am fost la targ,data trecuta,era doar Petro la stand,ca tu erai la intalnire cu omu' firmei,tocmai iti spusese ca ai primit jobul.Nici nu stii ce mandru era Petro de tine si cum povestea...niciodata nu l-am vazut asa vorbaret...efectiv deborda
La multi ani!...pt Matei George..sa fie sanatos si fericit!!
alice...merci de mesajele de pe yahoo...dar nu a fost ziua cuiva din famelie
A fost doar Ziua ceferistului si am avut liber.oricum,ai fost o draguta,ca de obicei
Olivia...chiar imi place cum iti sta roscata,cel putin de departe.Stii vorba:'de departe vezi aproape'
oricum,ar trebui si un prim plan,sa vedem ce vezi tu in oglinda.Si iti zic ce am mai zis.E buna si schimbarea.Auzi...dar Sorin nu are senzatia ca esti alta?Poate spune ca si-a tras nevasta noua...
Si de cate ori vad poze cu Uka,imi vine sa-l pup de sa-l rup,pe falcutze.Tare e frumusel si scump.Tu cum mai esti cu gatul si celelalte?ca si pe tine te-au umplut bolile in ultimul timp.
Ioano...super filmuletele...deci deja ai studenta la litere
Si ii sta bine tunsa.Cand ai zis ca ai tuns-o si pana a vedea pozele,ma gandeam: 'na belea...a slutit mandrete de fata...i-a taiat toti carliontii'
Dar ai scapat de perdaf,inca mai are ceva par![]()
Gabi...vazut pozele...super distractia.Iar in pozele de la piscina,Stefanut pare,cel putin,inalt bine.oricum,arata bine de tot.
Iar casa...ce sa zic...e maaareeee...vei obosi cat vei alerga dintr-o parte in alta
Sa o stapaniti sanatosi si sa fie gata cat mai repede!!
Daria...chiar ma gandeam ce multe activitati aveti voi.Si admir faptul ca petreci asa mult timp cu Giulia.Io recunosc ca nu am cum si imi pare tare rau.Dar vine vara si poate macar in vacanta elevilor,sa am mai mult timp pt Rares.
Liliana...mai este un pic si fluturam pampoanele ca vine Adeluta.Ma bucur tare pt tine,ca o vei avea de acum alaturi.
philip...sa stapaniti sanatosi casa!!Sa fiti fericiti in ea!!Pupi e un dulce ca de obicei si vad ca ai revenit la fost freza...care ii sta atat de bine
Roxana...ce-mi place ca va plimbati...brava voua!!Siii...ai un stiiiillll...faci poze cu Pat numai prim-planuri,sa murim noi de inima,cand ii vedem ochisorii
Io zic sa-l faci fotomodel pt Mascara
Succes la operatiunea Olita!!
Carmen...ai mai fost la Ilinca??Ia zi...cate moatze si ritzi-pitzi ai mai luat,a?
Duminica am ajuns si io in Selgros...era lejer si ne-am plimbat pe acolo.Am zis ca nu luam nik,dar tot ni s-au lipit chestii de mana.
Apropo de mancare,ca intrebai...sambata aveam asa in frigider: supa cu galuste,pe terminate,ciorba de perisoare, escalop cu carne de vita,fasole,pilaf...husbandul a prestat 2 tavi de pizza,io am facut 2 feluri de placinta cu branza.Deci ori vine foametea,ori m-am scrantit io
Mitzule...si io cred ca a inceput faza asta cu dintii,de la cazatura,dar cel mai bine vezi ce spune medicul.Daca nu-l doare,poate mai rezista,pana se schimba.Sunt cam mici pt anestezie generala.Multa sanatate si pupici pe burtici la picii cei mici![]()
Trebuie sa vina puradelul pe la mine la serv...deci inchei aici deocamdata...si asa iar am umplut pagina.Va tzuc!
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Va bag repede un banc...si am fugit:
Un urs alearga dupa un iepure.
> Ursul:" Am sa te prind iepure idiot! "
> Iepurasul: " Ba s-o crezi tu ! "
> Amandoi traverseaza un camp si la un moment dat le iese in cale
> o broscuta magica...
> Broscuta : " Stop ! Sunt broscuta magica si pot sa va
> indeplinesc la fiecare cate trei dorinte. Cine incepe ?"
> Ursul: " Eu, ca sunt cel mai mare !"
> Broscuta: " Ia sa te aud ursule, care este prima ta dorinta ?"
> Ursul: " Vreau ca toti ursii din padure sa fie femele, in afara
> de mine!"
> Broscuta : "Nici o problema! Si tu, iepurasule, ce iti doresti
?"
> Iepurasul: " Eu vreau o casca de motociclist ."
> Ursul uitandu-se mirat la iepuras: " Esti un mare prost, stii ?
"
> Broscuta: " Nici o problema, uite-ti casca. Si tu, ursule, care
> este a doua ta dorinta?"
> Ursul : " Vreau ca toti ursii din padurile vecine sa fie
femele. "
> Broscuta : " Nici o problema! Iepurasule care este a duua
> dorinta a ta?"
> Iepurasul: "Eu vreau o motocileta de inaltimea mea, super
> puternica, ultra turbo. "
> Broscuta : " Poftim. "
> Ursul uitandu-se cu mirare la iepuras : " Nu, dar ori o faci
> intentionat ori esti extraordinar de prost ...? "
> Broscuta :" Bun, acum gata cu cearta, hai sa terminam cu
> dorintele."
> Ursul: "Ultima mea dorinta este ca toti ursii din univers sa
> fie femele, in afara de mine ! "
> Broscuta : " Dorinta iti este indeplinita, ursule. Iar, tu
> iepurasule, care este ultima ta dorinta ? "
> Iepurasul isi pune casca, urca pe motocicleta sa, demareaza in
> tromba si tipa, intorcandu-se:
> " Vreau ca ursul sa fie homosexual !"
>
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Neatza,se trezi seful cu poponetzul in sus asa ca ma freaca de dimineatza....Daria io-s in suferintza grea cu oboseala si cred ca dau si in altceva cum ar fi bulimie,de exemplu saptamana trecuta imi injectai zilnic capuccino si cat mai multa ciocolata,azi am inceput sa ma mai controlez mi-am cumparat apa si mere, nu de alta dar vine vara(da io nu dorm din cauza de maraieli,azi noapte au fost fix din ora in ora)
Noricico ghini ca ai mai dat un semn de viatza,auzi dar de ce i-ai facut exudat lui Rares,se simtea rau?Io nu i-am facut niciodata mandrei...dar ma gandesc sa-mi fac io,ca sunt la concurenta cu Olivia la durere in gat
Roberta
bafta multa si pupici lui Gheorghitza
Revin ca am uitat ce am citit
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
g_ioana spune:
Nu stiu cine a luat-o razna,calculatorul sau forumul
se duse mesajul de 2 ori,sper ca am reparat ceva....o fi ajuns Cristalina cu samburica acasa,is curioasa ce reactie are Botoshica![]()