Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 22
szivarvany spune:
Leeloo - sa stii ca si Giulia sta neclintita daca sunt multi copii sau copii mari. Dar am avut noroc ieri ca in club a fost ea si doar doi baieti, asa ca a fost ok. Am vazut pozicile
Iar casa va fi super !
Am uitat sa va zic, am fost si eu la tuns unde Giulik a stat atat de cuminte incat domnu` stilist a zis sa mai trecem. Initial cand ne-a vazut ... nu s-a bucurat, dar a zis ca e cel mai cuminte copil din cati a vazut ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Leeloo sper sa te ajute,a mea este la fel
daca suntem amandoi acasa,vrea numai cu mine,nu face nik cu tacsu si se pune pe un plans,azi de exemplu,tati este liber,asa ca dimineatza cand a dat ochii cu el s-a pus pe un plans,nu vrea sa adoarma cu el,etc.etc io n-o fortez o las sa mai creasca...(asa face si cu bunica Geta in schimb,ii trece dupa vreo 5 minute si se joaca devine vesela,asa ca eu o gasesc in forma maxima)
Noricicoooo,la multi ani de ziua cfr-ist-ului,treci si de beut!!!!!![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Leeloo sper sa te ajute,a mea este la feldaca suntem amandoi acasa,vrea numai cu mine,nu face nik cu tacsu si se pune pe un plans,azi de exemplu,tati este liber,asa ca dimineatza cand a dat ochii cu el s-a pus pe un plans,nu vrea sa adoarma cu el,etc.etc io n-o fortez o las sa mai creasca...(asa face si cu bunica Geta in schimb,ii trece dupa vreo 5 minute si se joaca devine vesela,asa ca eu o gasesc in forma maxima)
aripile mele
Da, fix asa reactioneaza si Stefan. Si tot asa, la bunici cind vin dimineata, miriie sau plinge la inceput si dupa aia ii trece, dar cu taica-su nu se intimpla asa - v-am zis cum a facut simbata...in fine, sper sa fie doar o faza, asa cum ziceti si voi...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
gabi, parerea mea e ca e o faza si-o sa treaca. vazut casa, paer destul de mare, cite camere aveti si cind e gata?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
g_ioana spune:
Am vazut pozele,Leeloo pupam Stefanutz,pare asa de mare in poze
iar casa-i aproape gata
...pare destul de incapatoare ca sa venim la inaugurare!!!
Alice ce frumos este Gizmo cand doarme!!!!

Avem si noi neste poze de vikend
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762397305327/photo/294928804343576903/31
aripile mele
leeloo2004 spune:
Pai casa-i mare asa ca va pot invita pe toate cind o sa fie gata! In plus am si curte mare, sa incapa toti piticlontzii!!
Carmen - cred ca va fi gata undeva in toamna-iarna, dar nu cred ca ne vom putea muta acolo mai devreme de primavara viitoare...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabi imi pare bine ca ai rezolvat cu actiunea body-ul, eu nu am gasit nici aici dar imi promisesera vanzatoarele ca ma suna cand primesc...asa ca oricum te anunt si pe tine. cat despre mamosenia lui Stefan....si pe Patrick il apuca chestii din astea dar mai rar si il cam ignor...daca intinde coarda asta rezolva cel mai bine problemele.
gagici tineti-ne [pumnii..de azi avem actiunea olita in functie. pana la ora asta avem 4 accidente si 2 reusite ![]()
gata am pus cateva poze din deplasare, le gasiti aici: http://good-times.webshots.com/photo/2536858000088100014WIxyYb
roberta04 spune:
Buna seara! De citit am citit din urma, dar nu am apucat sa vad poze...
Azi e ziua baietelului meu si el e la bunici, am asa o inima goala....In week-end ne-am iubit si ne-am alintat cat am putut, am fost in parc, la masinute, in vizite, i-am facut ieri un tort si i-am cantat aseara la tara "la multi ani" si a suflat in lumanarica, dar nu m-am putut tine de cuvant sa-i fac ziua onomastica cu copii acasa, asa cum i-am promis.
Am facut si poze dar nu am timp acum sa le descarc, poate maine.
MITZULE, sunt foarte curioasa ce iti va spune la dentist, si noi avem problema cu dintii, sper din toata inima sa nu fie la fel la Tudor, la Matei asa a debutat, cu o colorare gri, apoi dintii au capatat o culoare alba-cretoasa, apoi i s-a rupt un incisiv lateral, maselele sunt cariate aproape toate si unica solutie este tratarea sub anestezie generala
Cica se numeste distrofie dentara si se datoreaza lipsei fluorului (parca fluor mi-a zis la doctor ca eram asa de suparata ca nu mai intelegeam nimic) din organismul meu in timpul sarcinii, perioada in care s-au format mugurii dentitiei la el.Problema e pana se vor schimba, copiulul nu se va mai putea alimenta corect... Matei deja a inceput sa refuze anumite alimente, se plange ca il dor dintii.Dar poate la voi nu va fi asa, sper din tot sufletul!!
Cam atat, o seara buna!
kim222 spune:
La multi ani de Sf. Gheorghe!
Deci pare favorabil sondajul
Mie mi-a fost rau...deci ce prim planuri sa fac?![]()
Vazut poze...pe iepurele suedez (moaaooo ce ochisori are),pe Gizmo (dragut parcul cums e numeste?)...pe Stefan petrecaretul!
Gabi si Uka este in faza de mamosenie...totul trebuie sa fac eu..sa-l imbrca, sa-i dau sa pape...pina si din masina trebuie sa-l dau eu jos...cica mama's turn...si mereu este rindul meu
Vazut casa..mareee..avem loc toti!![]()
Robi ma bucur ca te descurci! La multi ani !!!!
Daria super activitati!
Adela sper sa nu fie nika grav!
Ioana deci tu esti chiar in flacari!
edit..vazut si Gorodica...cu ochii ca cerul!
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...
carmenp spune:
la multi ani tuturor celor care si-au serbatorit astazi onomastica! 
roberta, 
vazut toate pozele, pupam protagonistii
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,