Piticlonti de iulie-august 2004 (218)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Am ajuns si eu la birou ... am citit din urma tot, am vazut si poze ...
Olivia, iti sta mult mai bine asa, roscata, pe cuvintul meu !! Ar merge si un primplan, dar sint sigura ca am dreptate ! Si de ce iti fu rau, mama ?? Ceva trecator, speram ! Pupici si sanatate multa !! Trecu pinkul de la ochi ??
Andreea, ce fain in muzeul in care ati fost !! Cred ca Pupi a avut a great time, nu ?
Ioana, mey, m-am scos cu filmuletele voastre, Andrei mi le cere iar si iar, sa o vada pe fetita cu "Ionel" !! Pe ultimul, cel cu carticica, deja l-a vizionat de vreo zece ori consecutiv !! Pupici Gorodicai studioase !!
Daria, io decretez ca sint invidioasa la culme pe voi !! Parc cu animale, calarie cu ponei ... ce faiiiin !! Andrei ar fi in extaz de as gasi si aici asa ceva ... din pacate bucurestenii nu exceleaza la distractii de ast gen, asa ca noi ne rezumam la parcurile arhicunoscute ! Ma bucur ca v-ati simtit bine si asteptam si impresiile de la teatrul de papusi !
Carmen, multam pentru stirile de la Cristalina ! Pina la urma ce meniu ai ales ?? Pilaf spaniol ... nici eu nu stiu ce-i ala, banuiesc ca e bun (e cumva paella ??).
Lia, cum mai sinteti si cum au iesit analizele Deei ??
Roberta, sanatate lui Matei !! Si tie succese in bransa in continuare !!
Roxi, bine ca overall v-ati simtit bine si vremea a fost frumoasa ! Asteptam pozicile !
Noi ieri am fost toata ziua singuri, ca Florin a avut trebi pina seara tirziu, asa ca dimineata am fost in parc (la Bucuresti e o vreme superba, cu douajsi de grade afara), iar dupaamiaza am scos plastilina din dotare si ne-am jucat cu tot felul de forme ... si mi-am adus aminte ca in urma cu ceva timp am fost la Cora si am cumparat o casuta de carton cu vreo doishpe mutzunei, dar atunci gizmoul nu s-a aratat interesat de ea, acum insa a avut un mare succes si a fost umpluta cu tot felul de jucarii gasite prin casa !
O zi minunata va doresc si o saptamina linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Am citit din urma asa ca m-am si delectat cu poze frumoase - Giulika pe caluti (super poneiul!) si pozele cu Uka la petrecere - Olivia, cit pe ce sa nu te recunosc - ca tot vroiai sondaj - marturisesc ca raoscatul iti sta foarte natural, chiar mi se pare ca te prinde mai mult decit blondul de dinainte!

Roxi - te inteleg perfect, asa senzatie am avut si eu anul trecut la Baile Homorod...Auzi, am uitat sa-ti spun ca am rezolvat in Polonia problema cu body-urile lui Stefan, asa ca, in cazul cind nu ai apucat sa le cumperi, momentan sunt "acoperita"...

Eu am alta dilema acum - copilul meu este excesiv de atasat de mine - atit de exagerat incit nici macar in casa nu sta fara mine, chiar daca e si taica-su acasa - simbata de ex. am plecat la coafor - din momentul cind am iesit pe usa pina cind m-am intors, 3 ore mai tirziu, a plins incontinuu, de nu mai stia tac-su ce sa-i faca... Seara urla cind il ia tata-sau de la baie ca sa-l stearga, pina apar eu in peisaj sa-l imbrac si tot asa... Ieri am fost la o petrecere de pici si acolo statea citeva minute cu copiii, dupa care venea glont la mine - nu va spun ca nu statea sa-l ia careva in brate! Oare ce sa fac sa-l ajut sa se mai "desprinda" putin de mine? Sau e doar o perioada?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,is intr-o pauza asa ca beau un capuccino si va citesc...vicii grele maica...
Si io votez pentru pastrarea culorii,arati foarte bine OIivia..erai cam serioasa in poze...insanatosire grabnica!
Liliana,20..ce putin mai este,cred ca ai niste emotii..noi oricum avem pampoanele calde sa facem galerie pentru venirea Adelutzei!!!
Roxi asteptam pozele..macar ati schimbat aerul si privelistea
Alice ma bucur ca va plac filmuletzelede vreo 2 zile mandra isi alege o carte si-mi zice"invatza-ma sa citesc,mama",io incerc sa explic ca nu am cu,ea insista...asa ca-i citesc io si ea invatza...apoi ia cartea si se duce la tacsu' si-l intreaba "nu vrei sa-ti citesc?" si incepe tacticoasa sa-i redea ca scrie acolo
La noi vremea a fost cam ciudata in week-end,soare cu dinti si cu vant puternic,bleah....sper ca saptamana asta sa fie mai bine,ca avem o saptamana grea fara tati,asa ca sper sa stam mai mult pe afara..
Nu stiu altzii cum sunt,dar mie imi lipseste doza zilnica de Cristalina....pupici multi si sa te refaci repede!!!
Ma duc sa vad daca n-a sarit in aer laboratorul

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Of, ca uitasem, sa scriu ... toate cele bune, urari multe de sanatate si voie buna celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume !! LA MULTI ANI pentru Georgici si Georgele, sa aveti parte de o zi faina si de o petrecere pe cinste !!
Gabi, eu sint cam in partea opusa tie, asta pentru ca Florin sta mult mai mult cu Andrei decit o fac eu, ori de cite ori acesta nu este acasa, Andrei il cauta peste tot si nu cred ca exagerez cind spun ca il prefera pe el mie ! De suparat nu ma supar (prea tare), haha !!
Eu zic ca e doar o faza prin care trece Stefanel, sper sa am dreptate si cu timpul sa devina mai independent !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

celor ce-si serbeaza onomastica !
Multa sanatate tuturor si refacere rapida Crsitalinei !
Kim - iti sta super fain, atat cat ne-ai lasat sa te vedem ! Sper ca esti bine ! Petrecerea a fost faina, iar Uka pare un rapperist
Polux - tananana, amr 20 suna foarte bine
Leeloo - io zic ca e o perioada si Stefan isi va reveni. L-ai dus vreodata la cluburi pt copii, unde e plin de jucarii si sunt ingrijiti, contra cost, in timp ce parintii stau separat ? Eu zic ca poate ii va placea.
PhilipA - taaare faine pozele, again
Ioana - super filmuletul, mai vrem, mai vrem !
Rox - baga poze sa vedem si noi peisaje !
Alice - nu pot sa cred ce-mi zici ? Adik vrei sa zici ca in orasul nostru de kko avem mai multe optiuni de distractie pt copii ??? Nu pot sa cred ! Eu fac toate astea pt a intra intr-un ritm de quality time petrecut cu fi-mea si nu prea am unde si cum ...

Noi ieri am fost la tetru de papusi, suuuper a fost, ne-a placut. Apoi seara am dus-o pe pitzi la clubul mamarutzelor (despre ce ti-am scris Leeloo) de unde nu a mai vrut sa plece
Asa ca am avut un we minunat alaturi de fi-mea, in detrimentul casei si ai celorlalti Voi face curatenie de Craciun cred

O saptamana frumoasa tuturor, astept sa semneze toata gashka !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Daria, haha, ce m-am distrat... curatenie de craciun ?!
Mey, acum nu stiu exact, or fi si in Bucuresti locuri dastea, dar nu le cunosc eu !! Animale avem si noi, dar la Zoo, la Baneasa, plante sint multe si interesante la Gradina Botanica, avem o mie si unul de parcuri noi create si utilate frumos (s-au pus primarii pe treaba vad anul acesta), carusele si jucarele sint, dar asa cum am vazut la voi, chestii interactive, nu am gasit inca ! Si eu sint topita dupa cai si calarie ... si in Bucuresti habar nu am de un asemenea loc ! Aaaa, si teatre de papusi avem, si circ ... si locuri unde iti poti duce copilul sa fie supravegheat de personal calificat in vreme ce tu stai la o vorba cu alte mamici ...
Eh, mai caut !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Si mie imi lipseste Cristalina, o asteptam pe aici cat mai curand...

gabi, o sa treaca. Nu incerca sa fii prea ferma in a-l desprinde de tine. Sa-ti spun din experienta mea: a avut si Tudor o astfel de perioada, poate mai tii minte cand ma plangeam si eu pe aici, si m-am gandit eu in capul meu ca ia sa pun piciorul in prag si sa-l invat mai independent, ca sa nu ramana vreun mamos. Si n-am obtinut ca efect din partea lui decat multe plansete (plangea asa cu durere, se vedea ca sufera saracul), si o inversunare si mai mare in a fi cu mine. Intr-un final l-am lasat in pace si a trecut si perioada asta. Acum e ok...

Olivia, si eu votez pentru pastrarea culorii (ma refer la asta de acum). Cea dinainte parca iti inasprea putin fata.

Andreea P, o saptamana cat mai usoara. Nici eu nu pot sa sufar cand e plecat Cosmin de acasa. Pupi e un frumos! Il pupam.

Liliana, ce bine ca mai sunt numai 20 de zile, astea trec cat ai clipi! De-abia astept sa ne povestesti cum e cu Adeluta langa tine.

Daria, lasa ca e mult mai important timpul petrecut cu Giulia, decat curatienia (si eu ma chinui sa-mi tot bag ideea asta in cap, ca mai bine ma joc cu copiii o jumatate de ora, chiar daca e vraiste prin casa)! ma bucur ca v-ati distrat bine!

Alice, pupici lui Andrei! Si eu mai fac chestii de astea, daca vad ca o jucarie nu prezinta interes pentru el, o mai scot peste cateva luni. Functioneaza intotdeauna.

Roxi, spune-mi daca Pat a facut si el baie la calimanesti. Ma refer la bazinele cu apa termala (sau nu e termala acolo??). ca ne gandeam la un moment dat sa mergem si noi acolo, dar nu stiu daca Tudor poate face baie in bazinele alea...

Avem si noi o problema: am observat azi ca incisivii de sus ai lui Tudor au prins o coloratie cenusie. baza gingiei (inspre dinte) are culoarea gri, iar dintii sunt si ei pe jumatate gri. E o culoare tare dubioasa. Nu e o problema de tartru, ca se vede clar. Dintele e curat dar are culoarea asta. Tudor a cazut acum doua saptamani si a dat si cu dintii de astfalt. dar nu s-a plans atunci ca il dor si de fapt nu se plange nici acum. oare poate fi de la asta? Sau o fi o problema ca a Liei de vrabiuta? (Din pacte ea e plecata acum si nu-mi poate raspunde...) Mai are vreun copilas de aici dintii cu probleme de felul asta? O sa merg si la dentist, dar nu ajung mai repede de miercuri, si pana atunci ma cam macina chestia asta. De altfel sunt sigura ca Tudor n-o sa stea sa se uite tanti in gura lui si ma duc degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Liliana, wow 20...mai putine decat ma asteptam. or sa treaca intr-o clipa. nu mai stiu cum a ramas, va duceti voi in Romania dupa fete?
Alice sunt o gramada de locuri unde se poate calari in bucuresti: pe poligrafiei, dupa spitalul CFR2 in sus inspre bucurestii noi, la otopeni...si mai e unul dar imi scapa acum, iti scriu detalii cand mi-oi aduce aminte:)
Mitzu nici nu stiu unde-s bazinele alea. eu am avut program 9-17.30 la congres si intre timp baietii s-au plimbat pe unde au putut. am fost la cozia si in sus spre brezoi, apoi la calimanesti la ostrov...si cam atat. 2 zile trec imediat.

Mergi la inceput

Mitz, nu stiu ce sa iti spun de dintisori ... am vazut ca si Andrei are pe ei o "banda" mai inchisa la culoare, dar cred eu ca la noi este de la depuneri, ca sta tare greu la spalat cu periuta ! Eu zic ca un drum la dentist o sa te lumineze mai bine ! Pupi multi !
Si neshte poze de la noi, cu joaca la tub !
Roxi, multumesc pentru informatii ! Am sa caut !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, am pus si eu citeva poze de la aniversarea la care am fost ieri - le gasiti aici: AICI

Si pentru Kim - asta e stadiul in care eram cu casa in weekendul ce a trecut: CASA

Nu stiu ce sa spun - sper si eu sa fie doar o faza (oricum am observat ca dependenta sau "preferinta" asta este mai accentuata dupa ce eu lipsesc o perioada), dar el intotdeauna a fost mai mamos si eu recunosc cinstit ca tare l-am cocolosit. Daria - nu sta la locurile alea de copii - daca ma vede ca dispar se pune pe un plins si pe o jelanie de nu va puteti inchipui - asa ca nu il mai duc. In plus lui ii este si oarecum frica de copiii mai mari care sunt pe acolo, asa ca nu cred ca locurile astea de joaca sunt o solutie pentru el. Poate gradinita, de la toamna, sa mai rezolve din probleme...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput