Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 20
kim222 spune:
Poze si de la noi,de la un party :
http://family.webshots.com/photo/2298172490100032467dGHchw
g_ioana spune:
Am vazut toate pozele impreuna cu mandra

super tari cu Giulia si calutzii(vrem si noi!!!!)la fel si muzeele interactive la care merge Pupi,pupam frumusetzea de baiat
si nu in ultimul rand cuscra roscata
iti sta foarte bine(io-s mai red,sic)![]()
Noi ne pregatim sa iesim la sapat ca ne-am dotat cu un set nou de lopetzi,grebla si..stropitoare![]()
Sa avem o duminica placuta
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
Dorsilia spune:
Ioana Adriana bine ai venit pe lume, sa-i bucuri pe mami, pe tati si pe surioara mai mare alias botosica fiind sanatoasa si voioasa :)!
carmenp spune:
m-am delectat cu uka si olivia (imi place cum iti sta roscata), cu pupi si fameleonu`, cu curajoasa dariei, super toate
m-am semesit foarte putin cu cristal, simburica e cuminte si papa da` operatia fu nitel mai dureroasa ca prima, mai multe de la ea cind se intoarce
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Camen multumim de vesti!
Daria ce fetita curajoasa...super activitati aveti..
Ioana spor la spaturi!
Multumesc de complimente...dar am uitat sa va spun...nu ma periati inutil
...vreau sa fac sondaj de opinii..daca sa pastrez culoarea sau nu
.Deci sint bine primite si pareri de genul..nu-mi place cum iti sta...esti la fel ca si inainte..etc
roxanaz spune:
neatza dragelor
am citit tot de cand am plecat, am vazut si poze....super frumoase!
Olivia sunt cretini de tot oamenii aia de pe acolo. zau asa, nu te mai stresa cu ce se intampla in Ro, nu e asa grav...de ce ai vomat? putem sa punem de un pompon ceva? [daudingenesfios]
si DA, iti sta fff bine asa cu parul roscat/castaniu.
Liliana AMR cat?
Marcela distractie placuta in italia, va fi tare frumos oricum![]()
Daria super, calarit! s-a deschis si aici la noi un manej, asa ca avem si noi in plan actiunea asta![]()
de calimanesti ce sa va zic, baietii s-au distrat bine. din pacate statiunea aia e uitata de timp, cladirile sunt in pare paragina, hotelurile cele vechi comuniste miros a ciorba de varza si-s murdare, noroc ca eu am avut inspiratie si am facut rezervare intr-unul nou acceptabil. din pacate nu ai pe unde sa te plimbi, nu exista poteci inspre poienite si muntele e tare abrupt, traficul pe E81 teribil....asa ca mai mult ne-am invartit cu masina. una peste alta concluzia e ca locurile sunt minunate...dar ca de obicei stricate de om
. avem si poze frumoase, incerc sa le incarc diseara.
o saptamana frumoasa tuturor!
polux spune:
AMR 20.
Olivia iti sta foarte bine roscata. Sincer. Dar exact ca si Carmen spun si eu...fa un prim plan. Sanatate.
Roxi bine ai venit.
vazut poze...super toate.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
polux spune:
AMR 20.
Olivia iti sta foarte bine roscata. Sincer. Dar exact ca si Carmen spun si eu...fa un prim plan. Sanatate.
Roxi bine ai venit.
vazut poze...super toate.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1