Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 19
carmenp spune:
vazut gorodica

am rezolvat si felu` doi http://www.hoteluri.org/ostropel-pui
olivia, nu stiu cum e pilafu` spaniol, ia sa vaz gugal ce zice....
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
Nora__ spune:
cristalino...ai mai scos un 'cristal' din buzunaras
...la fel de frumos,de pur si de valoros ca primul.Sa va traiasca frumusetile si sa va bucurati de ele!!!Sa fie sanatoase si fericite si voi alaturi de ele!!

Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
diana21 spune:
Bravo, Cristalina, felicitari pentru al doilea botoshel! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! De-abia astept povestile la dublu!
Feteleor, va citesc din scoarta-n scoarta every day, dar am un mort de calculator la lucru de nu pot niciodata sa dau send la ceva. Se blocheaza instantaneu. Am cersit de la IT un calculator si mi-au promis saptamana viitoare. Acasa nu am timp nici sa respir! Ieri am fost la Margineanu la lansare, super album. Am stat pana la 3 dimineata. Miine mi-s nasha la nunta! Asa ca mai intru luni, sper.
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
polux spune:

Bravo Monica si bine ai venit pe lume Botosel junior. Sa-ti traiasca minunile (cea mica si cea mare) si tu sa te refaci repede.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
philip spune:
si, eu, codasa sa-i urez felicitari monicai si sa se bucure o suta de ani de printesutele ei. refacere rapida si sa mai dai pe la noi, macar si din cand in cand, ca taaare ti-om duce dorul. pupici
noi suntem singuri pana vinerea viitoare (tati e in New Jersey) si e tare nasol. stiu ca mai sunt mamici cu parteneri care calatoresc la greu, nu's cum faceti da' mie imi vine a fugi de acasa. maine ne ducem la acest muzeu:
http://www.treehousemuseum.org/home.html
cu vecina si baietelul ei pt vreo 2 ore dimineata, apoi papa, somn, dupa-amiaza poate la parc...duminica n-am nici cea mai vaga idee, ar trebui sa gatesc ceva, dar nu-mi vine a manca fara iubi...
va pupam we placut
philip
&andreea
roberta04 spune:
IOANA ADRIANA, SA CRESTI MARE SI SANATOASA! MONICA, FELICITARI SI SA-TI REVII REPEDE!
Eu sunt un pic cam turmentata azi, am stat toata saptamana la training de dimineata pana seara, a plecat englezul si
am primit felicitari, s-a considerat ca sunt capabila sa fac in 4-5 zile ce face omologul de la Londra intr-o luna, asa ca mi-au mai dat un job, sunt "Half Hourly Data Analyst"+ "New Business Data Entry" (ce pompos suna
).
Pe Matei l-am adus aseara de la tara si iar are nasul infundat, il doctoricesc azi si maine, apoi iar la tara o saptamana. De luni promit sa recuperez ce ati scris, sper sa se respecte programul si sa fiu acasa la o ora mai normala!
Va pup!
pako spune:
vaaaii, ce scumpita e Maria cu caciulita ei....
carmen, mergi pe culinar.ro...sigur gasesti ceva....eu azi fac piept de pui(crocant) la cuptor .... piept dat prin ulei, paprica,ou si pesmete
roller025 spune:
Cu multa intarziere: Ioana Adriana, bine ai venit pe lume in vesela si cristalina familie!!
Felicitari parintilor si surioarei!
szivarvany spune:
Salutare tuturor !
Intru sa va arat distractia ce am avut-o azi
pe_cai ![]()
O ora de distractie costa "doar" 10 Euro
. Dar vom mai veni. Maine mergem la teatru de papusi, sper sa fie ceva fain !
Un we frumos sa aveti cu totii ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
philip spune:
daria, super distractia si mie imi placea sa calaresc, copila fiind, acu nu as mai avea timp. prea ieftin nu-i, da ce nu facem noi pt cacaciosii astia, asa-i?
si poze de la noi, mai la sfarsitul albumului:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762396081540
philip
&andreea