Piticlonti de iulie-august 2004 (218)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004
[b

Vad ca pe Andries trebuie sa o felicit pentru una bucata fetita cu fundite - inca o data - da-ti-mi si mie "reteta"!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

deci reteta e simpla: sa te prinda husbandul fara chef, amarata, obosita si dornica sa scapi repede de el (stilul "hai mai repede ca mi-e somn de nu mai pot"), ca la mine asa a fost toata luna februarie cu bunica in coma si apoi cu inmormantarea, habar nu am, jur ca nici nu mai tin minte cand mi-a tras-o!! Dar vezi ca se pare ca daca-i lasi in pace sa-si faca treaba sunt eficienti... pentru Victor am tras eu de el un an jumate'

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am pus o poza sa vedeti ce repede i-au crescut coditzele mandrei
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762397305327/photo/294928804339351099/28
Oliviastai linistita ca se rezolva pana la urma,nu-i asa de negru
Andries important este sa-si aminteasca tati cand a "implementat",ca al meu,zicea ca dupa calcule,in momentul z,era plecat de acasa

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana implicatiile sint extrem de grave...ne poate duce cu 20 de ani in uram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Circ! Asta e la teveu Olivia, circ...
Base si-a luat-o peste dinti ca le-a sarit la gat primul. Eu cred ca la alegeri tot el o sa iasa pen' ca nu are contracandidat.
Oricum, impresia pe care o lasam astora din strainatate este aceeasi...
(nu pot spune ca-l simpatizez pe Base pen' ca vorbeste gura fara el si nu e diplomat...dar de circ oricum nu aveam nevoie...)

Eu sincer nu credeam ca o sa treaca suspendarea!

In alta ordine de idei...maine la 7 dimineata ma prezint la camera de garda de la spital nemancata si cu bagajul...

Si cum mie mi se intampla lucruri (ca deh, tre' sa am si pentru tura a doua ce sa povestesc) mi-a zis ca tre' sa stau la coada!!!
"Aoleu, ce ma fac eu cu tine?!" Va dati seama ca mi-a scazut tensiunea instantaneu cand l-am auzit..."Am curs si o operatie pe care tre' sa o fac" "Normal ca la tine putem sa gasim sala cu uter cicatriceal si problemele tale, dar tre' sa stai la coada!"...
Tocmai cand ma apucasera atacurile de panica (sunt tunata acum pe melodia "aoleu, ce sa ma fac doamne eu..")
Ma duc sa vad cum e cu bagajul...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Fetelor s-a dat startul la pampoaneCristalina las'ca te bagi tu in fatza,spui ca mai tarziu ai programare la dentistAcu'sincer vorbind si io am stat la coada,ca m-a chemat la 9 la maternitate si am intrat la 12 in sala(ca venise un ditamai profu' care a ocupat sala,desi io eram programata)ca sa ma mentin in forma m-a bagat in salon cu fetele care nascusera cu o zi in urma si nu cu cele care se pregateau sa nasca!
Daca nu poti dormi la noapte iti tinem de urat
Olivia si io zic ca-i mare circ si tot Basa iese,popor de oameni veseli

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Monica nici eu nu credeam ca o sa fie suspendat...Circul nu foloseste nimanui...Eu te pup apasat...si ma gindesc la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, ejti de coma acu ma freaca si pe mine "se marita mona mea";)) beyy, deci miine dimineata la 7 la spital? hehehe, poate-si tine cursu` pe tine, glumesc, nu daaaaa.... tin pumnii si ma gindesc la tine de cum suna ceasu` si astept mesaj... aaa, uitai, se strica masina lu` pasa si nu crez ca mai plec la marasesti deci din partea mea ierea bine si simbata, si duminica cit despre basescu, nici io nu credeam sa-l suspende... da` de-a drequ, tot pe el am sa-l votez, am zis
olivia, cum te simti? in afara de base....
andries, n-am mai auzit Agafia, nu mi se pare urit...
gabi, pozee... pacat cu fu asa...
vazut gorodica
edit, cristalll, de supapare poate nu pleci in piata universitatii la miting;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Camen..cum am simt eu..in afara de Base...furioasa..nu puteti sa-mi intelegeti frustrare...imi doresc atit de mult sa fie bine in tara aia...atit de mult vreau ca..copilul meu sa poate creste inconjurat de familie..incit...nimic nu mai conteaza acum...Nu puteti sa-mi intelegeti patriotismul..pt ca nici nu-mi imaginam ca exista asa ceva in mine..trebuie sa emigrezi sa intelegi ca...chemarea pamintului...chiar exista!
Scuze...dar mi-am varsat si eu of-ul la voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

banuiam ca asta simti... imi pare rau, stiu ca va doriti sa veniti acasa

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

CRISTALINA. Si eu ma voi gandi la tine si astept semn de la John. Pana la urma ce nume ati ales?

Olivia, eu nici macar nu m-am uitat la televizor, nici macar nu am cuvinte despre ei. Niste tampiti, cu totii, inclusiv Basescu. Cineva spunea ca trebuie sa ajungem jos de tot ca sa putem sa facem ceva din tara asta. Ce ai facut la doctor?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput