Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 13
g_ioana spune:
Neatza,mei io azi am de-a aniversari ca am inceput sa le incurc cadourile
..sa vezi cand oi amesteca si lichidele
...asa ca din partea mea putea iesi si samburica azi sa sarbatoreasca alaturi de nasul de cununie,bona si colega de serviciu![]()
Io aseara dupa ce citi povestea Cristalinei ma dusei derect la sotz si-i zisei,"hai sa ma facem un cupil",el sare repede"hai"!
eu continui"da' da ma tii acasa ca sa cresc cupii,iar tu mergi la vanatoare sa aduci hrana pentru familion!"![]()
Olivia fie-ti mila de mine si nu mai scrie asa valori de temperatura,pliiiizzzz.........io zic ca Uka nu din cauza lenei nu repeta dupa tine ci din cauza personalitatii
,vorbesc serios...io nu-i dau comenzi din astea ca se ataca si face invers...asa ca prefer"ce faci,speli geamuri?...dupa care intreb "ce ziceai ca faci?"
AndreeaM pupam Stefania cumintica si iti admir curajul de a pleca in concediu in Bulgaria cu cupil si samburel!!

Liliana pupam
dansatoarea la bara,m-am amuzat cand am cetit...a mea a dat spectacol ieri in piata dansand pe bicicleta,ritmuri populare moldovenesti...io am fost tare mirata pentru ca-i placea foarte tare muzica iar noi nu prea ascultam asa ceva,nu ca nu ne-ar place dar trebe ocazie speciala![]()
Alice iti tinem pumni pentru vaccinel si Liei pentru analiza,sa fie totul ok

is in zona,efcinci![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
Andries spune:
quote:
Originally posted by alice2004
'na dimineata !!
Andries, mama, dar chiar, de ce Agafia ?? Vrei sa o intreci pe Cristalina cu a ei Fluorescentza ??? Sper sa nu te superi pe mine, dar mie Agafia imi suna asaaaa ... a manastire ! Eu si acum sint suparata pe mama ca m-a botezat Lucia (nu-mi place deloooc !!). Oricum, sa fie sanatoasa simburica oricare ar fi numele pe care i l-ati ales !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
ei da, am glumit, iti dai seama ca nu o va chema Agafia, desi Agafia e numele strabunicii ei si mie chiar imi place, dar nu vreau sa faca misto copiii de ea la scoala, in fine ideea este ca eu sunt superstitioasa si nu pun nume decat in ultimul moment, pana atunci ii spun in fel si chip, de la bebelina, "tudorica mama", "bruder iacob" (pe cand imi doream baiat), acum ii spun Agafia
Andries
pako spune:
mie imi place Agafia....e un nume rar.Cred ca, copii in ziua de azi sunt mult mai isteti si mai emancipati fata de generatiile trecute ca sa mai rada de un nume...cum sa-i zic...pe care nu l-a mai auzit pana acum.
Andries eu i-am zis fetei mele de la o luna in burtica Andreea si Andreea a fost...nu sunt superstitioasa, e boala grea asta...
Monica, ma mananca manutele pentru niste pamponase...
Ioana, hai ca mi-a placut tactica ta..."ce faci, speli geamuri" hahaha...
Olicia, pupici pe ochisori
Amironeanu,pupam burtica si sa ai grija de ea in calatorie
Copilu meu doarme tot mai tarziu in ziua...ieri de ex. a adormit la 17.15 si nu s-a mai trezit pana azi dimineata la 7....s-a mai intamplat odata asa
cristalina spune:
Liliana, super tare Adeluta cu dansatul la bara ...:)))
Ioana, sa ii faci un filmulet cand mai danseaza pe muzica moldoveneasca. Oricum Maria mea e fan de cand a vazut-o colindand..."mai pune fetitza, mai pune fetitza!"...:)
Ma bucur ca v-am inspirat!
A doua fetitza sa o botezati dupa mine. Venim la Ieshi sa o nashim!....hihihi
Amironeanu, bravo. Maria face din ce in ce mai multe scheme cand aducem vorba de bebe...Preconizez circoteca timp indelungat dupa intoarcerea de la spital...:)
Ma duc sa stau cu picioarele in sus...diametrul gleznelor mele a atins o valoare impresionanta!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
Felicia si mie imi place Agafia dar cu exceptia ta toata lumea cel putin a zambit... si nu vreau sa se supere fata pe mine. Voi gasi eu un nume potrivit!!
Monica, hai ca iti fac galerie, suna-l pe mister bisturiu si spune-i ca te umfli, o mica minciuna nu strica ... sigur te cheama la spital!!
Andries
Andries spune:
ai preferinte de zodie? daca mai stai doua zile iese o tauroaica in loc de o berbeaca ![]()
Andries
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Andries
ai preferinte de zodie? daca mai stai doua zile iese o tauroaica in loc de o berbeaca
Andries
Cristalina,daca ie sa mai fac un bebe,cumetre ne facem..si ca nume Cristalina suna ghini
Felicia,adik Andreea a dormit asa de mult???
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
pako spune:
ioana, da...asa mult de la 5 dupa-amiaza....am incercat s-o trezim cu desenele animate(scoby doo, ca astea ii plac acum), am dat boxa de la calculator tare, sa auda...dansam in fata ei si bateam din palme...ca sa se trezeasca insa nimic...a intors curuletul la noi.o singura data s-a mai intamplat asa dar atunci se culcase la 18.30.
monica, berbecul e o zodie buna...sunt ei mai incapatanati dar sunt buni la suflet(mi-au murit laudatorii:))))
leeloo2004 spune:
Buna ziua la toata lumea...am revenit la birou si am citit repede din urma sa vad ce s-a mai intimplat..cristalina, cit pe ce sa-mi dai emotii ca am scapat marele moment!...
Am avut o deplasare cu peripetii de data asta - la dus mi-au spart bagajul (din nou!) dar de data asta nu au gasit ce fura, asa ca mi-au luat doar parfumul...ceea ce m-a obligat sa bat mall-urile Varsoviei ca sa-mi iau altul ca doar nu era sa stau atitea zile ne-parfumata..., iar ieri, la intoarcere, am pierdur zborul de legatura de la Viena si uite asa azi-noapte pe la 23 eu ajunsesem pe la Budapesta in loc sa fiu la mine in pat...dar nu-i bai, am reusit intr-o zi sa trec prin mai toate capitalele europene al caror nume incepe cu "B" si "V"...in rest a fost un seminar destul de interesant!
Vad ca pe Andries trebuie sa o felicit pentru una bucata fetita cu fundite
- inca o data - da-ti-mi si mie "reteta"!!
Kim - multa sanatate - sper sa vii cu vesti bune de la dr. hematolog. Weekendul asta mergem din nou la casa si o sa fac poze noi ca sa vezi in ce stadiu am ajuns.
vrabiuto - iti urez de pe acum sa aveti parte de o super-vacanta!!
Gata, ma duc spre casa ca mi se inchid ochii - am dormit azi-noapte doar vreo 5 ore si alea chinuite...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Io sint asa de suparata pentru ce s-a intimplat in Ro..si care ne duce cu 20 de ani in urma..si care implicit imi afecteaza viata......incit azi doar am sa va citesc...
Revin cind viata imi va parea mai frumoasa...