Piticlonti de iulie-august 2004 (218)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Cristal, dar eu nu pricep o chestie, cum vine asta sa te bage in operatie cand vrea el? Eu nu am mai auzit asa ceva, pai daca e cezariana, e programata nu? Ca doar nu te face ca e de urgenta? Sau nu-l lasa seful sectiei?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andries, felicitari pt samburica si sarcina usoara
cristal, hai mai, mai asteapta pana vineri sa prinda faza toate gagicile
ioana, da, cre ca mi-ar trbui niste haine din romanika, hehehe, nu mai incap eu in hainele alea, am trecut la masurile americane :)
anca, despre ce soareci vb maica?
marcela, concediu minunat, asta da aniversare
robi, vezi ca merge munca. si eu-s bolnava de mor, taman acu se nimeri ca tati e plecat pt 10 zile :(
daria, activitatile noastre le-ai vazut, noi daca am putea si dormi sub cerul liber am fi tare fericiti
kro, pupici si lasa supararea deoparte. zi-ne care-i baiul
eli, bine ai revenit si vino mai des. poze, please
carmen, succes cu sala

mie mi-au zis educatoarele azi sa le zic care mi-e secretul de am slabit asa tare. eu zic ca era iluzie optica de la negrul cu care eram imbracata. oricum, mi-a facut bine la moral, mai ales ca nu ma simteam bine si m-am mai si trezit la 4 sa-l conduc pe tati. ei, gata, pupici si ne mai auzim

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

'neata si din coltul asta departat de lume.

Monica inca nimic, nimic...ca numai azi nu-i vineri...deci cum se aude, vine sau nu samburica, sa stiu sa iau pompoanele.

Robi, asa deci noul servici te solicita sa vorbesti numai in engleza...BAFTA. La inceput e mai greu dupa te obisnuiesti si e ca o doua natura.

Olivia ia penicilina...ca sti cat de greu dau astea medicamente, asa ca sigur e ceva ce l-a ingrijorat pe doctor. Si cand spui ca te faci roscata?

Anca....hehehe let's luam miua...uf asta ma asteapta si pe mine? ca l-am vazut si pe Luca cum incurca limbile. Sa stapaniti sanatosi casa.

Andrea voi inca mancati in scaunel de masa de bebe? Si unde sunt mama peisajele alea super?

Roxi distractie placuta la munte. Si nu uita mobilul, ca doar trebuie sa dai vestea nu?

Daria de ce nu te bucuri tu ca Giulia e asa de cuminte...?si ca ii place muzica simfonica? Mai bine decat a mea care danseaza pe bara dand din fund cum a vazut ea la TV. Erau toti pe jos, ca se urcase pe masa afara in curte sa ajunga la bara care sprijinea bolta...si se lasa in jos pe ritmul muzicii. Tacso spune ca e vina mea, ca eu am dantuit toata sarcina cu ea in burta.

Ioana vazut baietelul cu carlionti...frumoasa fetita ai tu.

Alice apropo de vorbit engleza cu americanii...vorbesc astea o engleza de te apuca frica. Eu cand am venit aici aveam impresia ca nu inteleg nimic din ce spun ei, oarca scuipa cuvintele.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andries sa-ti traiasca domnisorica finuta...daca spui tu ca e fetita, asa sa fie.

Eli bine ai revenit. Ne spui si noua metodele de predare japoneza?

Marcela drum bun si distractie placuta...si la multi ani cu ocazia aniversarii a x ani de casatorie.

Andreea M tu cum esti? ce face samburelul, ai aflat ce va fi?

Kro pupici sa treaca supararea...e numai astenie de primavara sau mai mult?

Ma duc sa citesc povestea Monicai si revin.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

'na dimineata !!
Ma grabii sa intru sa vaz daca e vreun semn de Botoshica doi azi, dar vaz ca doftoru lu Cristal a revenit la programul stabilit dinainte si ne-a mai lasat o zi de pregatit pampoanele si strigaturile ! Deci, Monicule, iti poti termina proiectul in liniste ! Si am citit si povestea nasterii Mariutei, m-a emotionat si mi-a adus lacrimi in ochi ! Inca o data, sa iti traiasca amindoua minunile, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele !
Olivia, ca uitai sa raspund ieri, da, l-am tuns pe Andrei, o sa fac o poza sa il vedeti cu noua freza ! Si bafta la nenea medicu, sa vii cu vesti bune bune de tot !!
Lia, si tie multa bafta cu analizele Deei, sper din tot sufletul sa fie ok ! Asteptam sa ne spui cum a fost !
Liliana, , dans la bara deja ? Heheee, crescu Adeluta si prinse din zbor cum sa dea baietii gata ! Bravos !! Pupici multi !
Andreea, pai daca trezitul la orele 4 am e secretul siluetei de invidiat, atunci la revedere diete, ce mai trebuie ?? Sanatate multa !
Daria, cum mai sinteti azi cu tusea si raceala ? Sper ca mai bine, nu ?
Andries, mama, dar chiar, de ce Agafia ?? Vrei sa o intreci pe Cristalina cu a ei Fluorescentza ??? Sper sa nu te superi pe mine, dar mie Agafia imi suna asaaaa ... a manastire ! Eu si acum sint suparata pe mama ca m-a botezat Lucia (nu-mi place deloooc !!). Oricum, sa fie sanatoasa simburica oricare ar fi numele pe care i l-ati ales !!
Noi azi merem la vaccinul ala pe care trebuia sa il facem la doi ani juma ... l-am tot aminat din varii motive, asa ca sper sa fie bine si sa trecem peste asta fara prea multe urlete !
O zi buna va doresc tuturor !! Sint pe aici ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!

Grasana la raport! N-am stare asa ca in loc de picioare am doi butuci. Azi crez ca stau p'acasa ca parca nu-mi vine sa ma duc in papucii lui John la institut...hehehe

Alice, bafta la doctor si sa nu il doara deloc!
Andries, e cezariana neprogramata ...:)
Cu cat putem sta mai mult cu atat mai bine, dar sa nu ajungem sa fie de urgenta...hehehe
Doftorul e destul de sef asa ca nu cred ca e vreo problema...
Pe mine oricum nu ma deranjeaza, cand e el mai relaxat atunci sa taie...numa' sa fie bebe la termen ..:)

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristal, iubita, multumim pentru urari ! Ma bucur ca sinteti bine, hehe, picioarele ca doi butuci imi revin si mie in minte, asa le aveam si eu inainte de operatie (de fapt in ultimele luni de sarcina tot asa au fost) si imi cumparasem de la tarabele din tirg neste barci dalea de papuci marimea 39 cred ca erau (eu care purtam usually 37) ... numai cu astia mergeam (noroc ca era vara si nu se uita nimeni ciudat la mine), partea mai haioasa a fost ca dupa ce am nascut, intr-unul din papucii cu pricina imi incapeau amindoo picioarele, asa de mari imi erau !! I-am pasat maica-mii, care a fost super fericita de barcutele acelea, ca ea are probleme cu monturile !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare ! Noi tot alergo-racito-magarushe s`tem !
Uram muuulta sanatate la mamici si la copii !
Si tinem pumnii pt analize si vaccin !
Cristal - deci maine venim cu pompoane. Nu uita sa-l instruiesti pe John !

Sunt prin zona, ef faiv ef faiv !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Si eu tot dau F5 ca sa nu pierd nasterea samburicii, dar sunt super ocupata. Mai am un pic si o iau razna de tot, este numai vina mea ca las totul pe ultima 100 de metri

Suntem bine, Stefi foarte bine, eu doar bine pentru ca sunt foarte, foarte obosita, dimineata abia reusesc sa ma dau jos din pat. La ecografie am fost si inainte de Paste, dar la ultime 2 ecografii bebe a binevoit sa stea doar cu "popoul" la noi, asa ca inca nu stim inca ce este, dr. spune ca s-ar putea sa fie baiat, dar nu este sigura pentru ca nu a prins o pozitie prea buna. De acum in primele 2 saptamani din mai ma duc la ecografia morfologica, la doi doctori si sper sa aflu atunci. Maine fac 20 de saptamani, deci pot spune ca am ajuns la jumatatea drumului.

Stefi este o dulce, vorbeste foarte mult si eu spun ca destul de bine, ii plac foarte mult cartile, stie o gramada de poezii, in general ne intelegem destul de bine cu ea, nu ma pot plange. Deocamdata este foarte iubitoare cu bebe, probabil pentru ca stie deja ce inseamna bebe mic in "cantitati mici" si nu i se pare prea groaznic. Vom vedea la toamna.

Abia astept sa plec in concediu si eu, ne-am hotarat in principiu la Nisipurile de Aur, la hotelul recomandat de Ina (Arabella). Apropo, Ina, poti sa-mi trimiti datele de contact ale agentiei cu care ati fost voi?

Pupici la toata lumea, sanatate multa la cei bolnavi si concediu placut la cei care pleaca.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, cuscra ie plecata azi da` io am fost la prima tour acolo in laspusneanu si-am mai trimsi si altii dupa mine si toti am fost multumiti de serviciile lor, n-ai incercat?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput