Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Trebuie deci sa ma apuc sa va povestesc ca vad ca ma toto intrebati...
Ei bine...rezultatul la exudatul faringian..nu-l pot afla..cred ca este secret de stat
...pur si simplu nu vor sa mi-l spuna!
Partea a doua..ieri la hematolog..Nici nu-mi vine sa povestesc..ca poate credeti ca am luat-o razna..Nu-mi revin cum in Ro..pe holul unui spital care parca era in timpul razboiului(Coltea)..un hematolog de 30 si ceva de ani...avind analizele mele si un pix...a stiut in 3 minute ce alte teste trebuie sa fac la Inst. de hematologie..si in alt minut cind am revenit cu rezultatele...a stiu ce diagnostic sa-mi puna...Si aici in tara tuturor posibilitatilor...unde pina si cintarul era "superdigitalizat"...un dr imi poate spune cu seninatate..."poate asa esti tu"...Nu-i spusesem nika de diag din Ro...
cristalina spune:
Olivia, hahaha..."poate asa esti tu"?!...super!
Acu', daca esti tu mai speciala, ce sa faci!?
Eu am mai auzit "diagnosticul" asta pus in State unei colege care se dusese ca avea niste migrene de se tavalea pe jos...Cum s-a dus asa a venit de la doctori.
Carmen, nu ar fi prima data!
Si-au mai facut unii de la facultatea de stomatologie cursul pe mine cand m-am dus sa-mi fac o rezectie! Nebunie, eu avea gingiile dezghiocate si aia se uitau pe rand in gura mea...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Cristalina ..m-am linistit acum...deci nu numai mie mi se intimpla!
Dar peste o luna...cind il revad,..am de gind sa-i dau cu diagnosticul peste nas:))..ca zau ...merita!![]()
g_ioana spune:
HAI CRISTALINA!!!!HAI SAMBURICA!!!

Da'Roxi cum ne anunta de la Calimanesti??Ca John nu crez ca reuseste sa ajunga azi la calculator!
sunt in zona astept vesti foarte bune!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
cristal are numaru` meu, sper sa-mi trimita mesaj si imediat va anunt
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:

Cristal - daca la 7 erai acolo, io cre`ca sunteti bine
Asteptam vestile bune ! 
Kim - 

O zi buna sa aveti ! 
Sunt calare pe ef faiv ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
amironeanu spune:
Neatza!
Pana ateptam vesti de la Cristal poate vreti sa semnati petitia pro Basescu
O zi buna!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:

Cristalina !!!
Buna dimineata !! Am intrat si aseara sa vad daca sint vesti noi si am citit ca azi la orele 7 am este internarea ... probabil pina acum, daca sala de "festivitati" a fost libera si nenea doftoru s-a hotarit sa inceapa "ostilitatile" cu Monica noastra, deja o are pe simburica in brate ! Asteptam vestile buneee, Jooohn !!! 

Am vrut sa scriu si aseara, dar nu am reusit decit sa citesc, asta pentru ca Andrei s-a plins de picior dupa vaccin ... Da sa zic cum a fost. Am ajuns la policlinica si uitindu-ma pe hol, m-am bucurat ca nu era mai nimeni, ma gindeam io ca terminam rapid, intru si spun asistentei ca am sosit, zice ca bine, sa scoata fisa si ne cheama ... si stau ... si stau ... si stau vreme de o ora si zece minute, dupa care bag inca o data capul in cabinet si intreb "Ati uitat de noi?". "Aaaa, vaaai, scuzele mele, chiar am uitat", zice asistenta (io vedeam ca e batrina, da chiar asa, sa uite de la mina la gura nu am mai patit pina acum !
). Intram la doftorita, il asculta pe Andrei cu stetoscopul, apoi binecunoscuta spatula in gura si gata ... facem injectia ! Bey, cind am vazut acul ala si cum i-l baga pe tot in picior, m-am albit eu la fata, ce sa mai zic de bietul copil !! Bineinteles ca a plins, cred si eu ca il doare, ca mi s-a parut tare profund vaccinul asta ! Am pus si felia de lamiie de la gheata, ca venisem cu ea... acasa i-am dat o lingurita de panadol si i-am schimbat compresa cu alta ... dar noaptea tot a facut temperatura, nu stiu cit, dar cam ardea, asa ca i-am dat o tura de nurofen in dimineata asta, plus ca tare rau a dormit, s-a tot plins ca il doare piciorul !! Eh, sper sa fie bine in ziua asta !! Cam astea sint vestile de la noi !
Cit despre circul din Romania vizavi de Basescu si politica, eu sint de partea celor carora nu le mai pasa, pur si simplu ! Am crezut la inceput - chiar am crezut !! - ca Romania a scapat de rau si ca va fi bine. In timp insa m-am convins ca oricine va veni la putere tot rele va face, tot va cauta in fel si chip sa insele si sa traga spuza pe turta proprie, asa ca de la Constantinescu incoace nu mai dau doi bani pe politicieni !
Olivia, intr-un fel iti inteleg patriotismul, dar pe partea cealalta, ca om care traieste aici, m-a cuprins o mare lehamite !! Tii minte ca iti spuneam mereu parerea mea apropo de intorsul in Romania ... citeodata ma cuprinde un gind aiurit despre cum am adus eu in lumea aceasta un copil ?!
Si cum mey, secret de stat rezultatul analizelor ???? Si eu care ziceam ca nu ma mai mira nimik, dar vad ca la capitolul medici ne luati big time !! Sanatate multa iti doresc !! 
Sint pe aici, cu deshtul infixat pe efcinciul de pe tastatura !! ![]()
O zi minunata tuturor !! 
Edit - si ca toate sa fie frumoase, tocma ce ma suna Florin de acasa sa imi spuna ca Andrei s-a trezit, a vomitat oleaca
, a cerut apa si s-a culcat la loc !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
speel spune:
Intru sa urey toate cele bune monicai.Cristal sa stii ca ma gindesc la tine intens in aceste momente,tin pumnii si ma rog din tot sufletul sa fie bine.