banana-la cat timp se introduce in alimentatie!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana papa zilnic cate o banana de pe la 4-5 luni si acum are un an si 3 luni.Cand era mai mica manca si mai mult de una pe zi (in piureul de fructe de dimineatza combinata cu mar in primul rand sau alte fructe acrisoare ). Nu a avut nimic de la ea si nici de la kiwi alt alergen cica (cu asta am inceput doar pe la aproape un an)
Si constipata n-a fost defel ,dimpotriva e kk-cioasa fruntasa de cand s-a nascut Dar cum ziceam ... combinam banana cu mere,pere,prune,caise,piersici,kiwi,pepene etc. + cereale.
Acum vazui ... si eu am preferat sa ii dau mar ionatan (mie imi place gustul acru si ei la fel) dar maica-mea cumpara mai des golden,asa ca a consumat din amandoua ,cum se nimerea.Vad ca nu prea sunt multe care dau asa combinatii cum i-am dat si ii mai dam noi
Suc de portocala nici eu nu i-am dat aproape deloc exact din cauza acidului,chiar si acum dupa un an ii dau rar.In schimb suc de grapefruit si lamaie (care nu dau reactii acide) ii dau la greu,de peste jumatate de an e preferatul ei...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

La recomandarea medicului pediatru, ii dau lui bebe banana incepand cu 6 luni. Initial, ni se spusese sa ii dam cam o treime de banana medie, pisata peste piureul de mar. Dar, intrucat bebe nu a tolerat prea bine iaurtul simplu de la gustarea de dupa amiaza, i-am amestecat putina banana ca sa ii schimbe gustul, iar marul ras il amestec doar cu branzica si cu cereale.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Am si eu problema mare: bebele meu de 4 luni nu mainca!
I-am inceput diversificarea (suc de fructe si piure de fructe) cam de 10 zile dar aveam problema cu lipsa poftei de mincare inca de dinainte( nu trecea de 60 ml la un biberon).
II dau lapte praf NAN 1 pt ca nu mai am sin de la 2,5 luni.
Are 6,7 kg si 65 cm la 4 luni dar a inceput sa stagneze in cresterea in greutate ( in ultima saptamina ZERO grame!) iar cantitatea de lapte pe care o bea rar trece de 500 ml. S-a nascut cu 48 cm si 3,25 kg si a crescut bine in primele 3 luni.

In rest, pare ok.
Voi ce parere aveti?

pozele mele

Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by RUXMAX

Am si eu problema mare: bebele meu de 4 luni nu mainca!
I-am inceput diversificarea (suc de fructe si piure de fructe) cam de 10 zile dar aveam problema cu lipsa poftei de mincare inca de dinainte( nu trecea de 60 ml la un biberon).
II dau lapte praf NAN 1 pt ca nu mai am sin de la 2,5 luni.
Are 6,7 kg si 65 cm la 4 luni dar a inceput sa stagneze in cresterea in greutate ( in ultima saptamina ZERO grame!) iar cantitatea de lapte pe care o bea rar trece de 500 ml. S-a nascut cu 48 cm si 3,25 kg si a crescut bine in primele 3 luni.

In rest, pare ok.
Voi ce parere aveti?

pozele mele

Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06

si fata mea a papat o vreme nan si apoi nu i-a mai placut,nu papa si s-a si constipat de la el,asa ca am trecut pe milumil 1 si de la 4 luni pe milumil 2.e foarte gustos numarul 2,are vanilie si fata me aacum papa mai mult,ca si noi papam cu rugaciuni.
la noi a mers diversificarea.i-am dat suc mai intai si apoi treptat piure.am cumparat si la borcanas,piure de pepe de la hipp si nesle,si de pirsici si caise.
poti incepe si cu cereale.la noi a mer de minune.la un moment dat,cand nu vroia lapte,ii puneam si cate o masura de cereale si asa papa.incearca cu cereale si mai lasa un pic fructele.
in ceea ce priveste banana,eu i-am dat si a papat fata.ii mai amestecam si cu cereale.pediatra m-a certat si a zis ca de obicei e buna dupa 9 luni,dar eu ii mai dau din cand in cand,ca sa mai schimb furctul.plus ca ii place mult.eu zic ca poti sa ii dai,dar nu zilnic,chiar daca nu are alergie.e totusi grea pentru stomacelul bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Noua doctorul pediatru ne-a recomandat:
De la 4 luni - mar ionatan + morcov
De la 5 luni - piersica + nectarina + para
De la 6 luni - banana
De la 8 luni - portocala sau mandarina
De la 1 an - capsuni, kiwi-fara samburi, struguri, prune

Banana, ca sa nu constipe, o amestecam cu piersica sau mar sau para.
Dupa 8 luni am amestecat banana cu portocala

Tks
Cu drag
Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
http://community.webshots.com/user/tatiantudor

Mergi la inceput