LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Noelino, spune repede ce e cu Base? Sa nu imi zici ca il suspendara ca ma supar rau de tot.
Scuze ca nu am mai intrat, dar vreau sa urez si eu, cu ceva intarziere, la multi ani Biancai, lui Ionut si Eric. Le doresc o viata cat mai roza!
Acum sunt la serviciu, sper sa imi fac timp sa citesc de acasa pe indelete si sa vizionez pozele si filmuletele puse.
Nu sunt in tema cu ce s-a discutat pe aici, asa ca plecaciuni ca nu scriu la fiecare.
Daaar am vazut ca au scris Tcelen si Aileana. Ma bucur.
Pupicei

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

l-au suspendat; acum e asteptat de cateva sute de oameni in Pta Universitatii

detalii www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15020&st=20&gopid=329417#entry329417" target="_blank">aici si pe DC aici

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aileana, sa spun ca un prieten de-al nostru, american, dupa ce termina mancarea din farfurie o da la caine (inainte avea doi, unul a murit saracu' de epilepsie) sa o linga? Dupa care o baga la masina de spalat vase. Eu i-am spus ca daca ma invita la masa la el sa imi puna farfurii de unica folosinta, sa il vad eu de unde le ia. Ca eu nu am incredere in detergent si in masina de spalat vase.
Apropos de chestia cu spalatul vaselor. Prietena mea de s-a mutat in Anglia stupefiata sa afle ca englezii (nu generalizez, numai ca stiu de doua familii ce practica sportul asta) nu clatesc vasele. Le spala intr-un lighean cu apa si detergent dupa care le pun la scurs, uscat. Nicidecum clatite. Spunea si ea ca de fiecare data cand se asaza la masa isi spala farfuria si paharul inainte de a manca, bea din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinelu', sanatate multa Onichkai. Eh, vezi ca acum te prefera pe tine? mama e mama. Vor joaca trag la tati, vor iubire si rasfat trag la mamici.
Eva ma dispera de cum sunt in raza ei vizuala. Vine la mine mancand nori sa o iau in brate. Trage pantalonii de pe mine, se chinuie sa urce pe picioarele mele, doar-doar sa o observ sa o iau in brate. Asa ca atunci cand sunt acasa sta lipita de mine precum lipiciul si nu pot face nimic.
Tania, vazut pozele cu "motzata" Bia. Seamana din ce in ce mai mult cu tine. Se pare ca s-a distrat ("enjoy") din plin. Si tortul foarte fain.
Ah, mai bine grabeste-te cu bb doi. Nu se stie ce fente iti poate face acel chist. Sa nu regreti mai tarziu. Sotul ce iti mai face? E totul in regula?
Eva mea s-a iritat cateva zile nasol de tot la popou. Am dat pe seama dintisorilor. Ca observ ca atunci caca e mai acid. Nu depinde de ce mananca. Am controlat asta. Iese din discutie. Dar nici dinti la orizont nu avem. Ne laudam cu 7 bucati de, hehehe, mult timp, de vre 3-4 luni.
Revin cand pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Gabi-fer, La multi ani cu sanatate si fericire puiului tau drag, Ionut-Alexandru!
Noe, dar ce se intampla acolo cu Basescu? da niste detalii succinte pe intelesul celor dinafara granitei.
Fetele care ne felicitau pt olita, am mai spus eu pe aici, am obisnuit-o pe A cu olita de pe la 7 luni cate putin, stateam cu ea acolo, povesteam, ne jucam, ii dadeeam carti etc. Mai nimeream eu momentul dar nu totdeauna. Olita noastra are si rolul de scaunel, si cam asa i-am prezentat-o Aliciei, deci o foloseste si doar ca scaunel (A.imbracata, olita cu capacul pus). Si ca sa stea pe olita, trebuie sa-i dau ceva ocupatie, de ceva vreme ii place sa se uite la desene animate si sta vrajita asa pana cand nu mai rezista si vrea sa prinda vreo matza de coada din televizor( e singurul moment cand o las la tv). Inca nu se cere, dar fie intuiesc eu, fie da semne si o asez eu repede, deci o data pe zi tot face in olita (dimineata, cel mai sigur), ar tb sa ma ocup mai sistematic dar nu vreau s-o stresez cu asta, nici sa scot pampersul care e atat de practic. Vreau s-o invat sa ceara, sa spuna ca orice altceva.
Alinaalex, nu i-a placut deloc la casting, drept pt care nu a zambit defel, pt ea mami e fotograful, si unul simpatic nu asa!
Tania, imi pare rau sa aud de chistul tau (fa rpd bb2), mi-e groaza si mie sa ma gandesc, desi toti medicii mi-au prescris pilule, am hotarat deocamdata sa nu iau pt ca ma simt bine si am cm regulat, fara dureri (doar abundent dar cu asta m-as impaca), asta pana la proba contrarie.
Catrinel, felicitari pt victoriile in batalia preferintelor Oanei. Ti-am zis eu. Saru'mana pt intrebare, ma simt mai bine, cu nasul infundat, dar afara s-a incalzit si am stat ieri 3 ore cu A, de acum vom fi mai mult pe afara. Auzi, m-am gandit ca daca reusesc sa pun de un tur prin Europa, neaparat tb sa trec si pe la Frankfurt.
Aileana, ce bine imi pare ca poti sa scrii mai des, cu ce te ocupi mai exact? frumoase pozele voastre.
Catrinutza, pe masa de infasat zici? cum ai reactionat? asta ca sa raspunzi si subsemnatei ascultatoare.
claudia, n-ai cu cine sa-ti lasi sotul, haha, mi-a placut, mi-ai furat replica.
Serj, ce chestie, tt gasca vrea sa vina la mare la tine! Ce te faci?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

STUNT FOARTE SUPARATAAAAAAAAAAAAAAA ANA A FACUT CONJUCTIVITAAAAA LA AMBII OCHI,HABAR NU AM DE UNDE,CUM????????????

REVIN CU MESAJE,MA DUC SA CITESC DIN URMA.......

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

TANIA2,din pacate nu merge votat de cat o singura data de la un calculator,oricum multumim de intentie

mihaiser,multumim

catrinutza,ai avut dreptate,mutumesc de incurajare

claudia_d,multumim mult,!!!ei poate totusi o sa reusiti pana la urma

ciuf

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Ionut-Alexandru LA MULTI ANI!!SA CRESTI MARE SANATOS ,IUBIT DE CEI DIN JURUL TAU SI SA AI PARTE DE TOATA FERICIREA DIN LUME!!!!!

NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Serj

Anamaria ia vezi, ca pe la Buc de iau decizii mari, si Iulia ramane pe dinafara... sau tu mergi mai aproape de casa, mai ...pe la Alinaalex

Noi deja am pus ochii pe Harris al Cosminei . Tot ii ducem dorul, il vedem doar in poze si speram sa ne viziteze anul asta.
Ce sa-i faci ... dragoste mare

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noe, cnosc senzatia ca si eu era s-o patesc tot pe trecerea de pietoni. Noi traversam bine mersi si o cucoana a dat cu spatele (ca era parcata pe trecerea de pietoni) si era cat pe ce sa se urce pe noi. Noroc ca era un barbat in fata caruciorului si ala a apucat sa sara peste masina ... asa s-a oprit idioata, ca nu pot sa-i zic mai bine. Vorva aia, mare-i gradina domnului si multi prosti sar gardul.
tchelen, am votat si pe ziua de azi ... acum sigur veti castiga. Vad ca e de 6 puncte diferenta intre voi si locul 2.

Mai am vreo 2 pagini de recuperat dar acum ma opresc aici ca-s rupta de oboseala. Azi toata ziua am alergat de la un medic la altul si de la un centru de analize la altul. I-am facut o radiografie pulmonara la Iulia, dr. mea s-a cam panicat ca nu-i trece tusea si m-a trimis sa-i fac. Asa ca i-a iesit ca are o "usoara" pneumonie, nu e caz de antibiotic, luam doar siropel de tuse. Parca azi a fost mai bine.
O noapte buna va doresc ... 7 purici pe-un picior si 7 pe celalalt, sa va traga jos din pat M-am ticnit ... sper ca ma-ntelegeti

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

micaalsa,multumim

NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput