LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by tcelen

STUNT FOARTE SUPARATAAAAAAAAAAAAAAA ANA A FACUT CONJUCTIVITAAAAA LA AMBII OCHI,HABAR NU AM DE UNDE,CUM????????????

REVIN CU MESAJE,MA DUC SA CITESC DIN URMA.......

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

si Marc a facut sapt. trecuta conjunctivita la ambii oki, ii curgeau rau, l-am curatat de cateva ori pe zi cu compresa sterila cu ser fiziologic si apoi l-am dat cu unguent cu canamicina. I-a trecut in 2 zile.
cine stie pe unde o fi pus manutzele, apoi a frecat okisorii.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micaalsa

quote:
Originally posted by Serj

Anamaria ia vezi, ca pe la Buc de iau decizii mari, si Iulia ramane pe dinafara... sau tu mergi mai aproape de casa, mai ...pe la Alinaalex

Noi deja am pus ochii pe Harris al Cosminei . Tot ii ducem dorul, il vedem doar in poze si speram sa ne viziteze anul asta.
Ce sa-i faci ... dragoste mare

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Harris a lu' Cosmina e departe, noi suntem mai aproape de voi...

Pe noi nu ne vrea nimeni????

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Si io-s cam suparata, am fost azi pe afara cu Marc, cand am venit acasa si l-am schimbat am obs. pe burtica, spate, gat bubitze mici rosii, multe. Am sunat-o repede pe dr., numai ce i-am dat sa manance si hop la cabinet. Cica nu prea crede ca-r fi rubeola (asta ne-ar mai lipsi!), poate o alergie, sa vedem zilele urmatoare. L-a consultat si la plamani, e ok, dar e inca rosu in gat, basca tuseste de 3 zile si asta dupa 7 zile de trat. cu Panadol si Biseptol. Si ne-a trecut direct pe antibiotic (Ospamox) macar 4 zile, ca tre sa fi in forma sapt. viitoare pt. vaccinul ROR.
M-a consultat si pe mine, am gatul super inflamat,tot dupa 7 zile.. Nu mai trece odata, off!
Se pare ca acuma recuperam, daca tot n-am fost bolnavi intr-un an intreg!

Kim, ce idee buna mi-ai dat cu olitza, tre sa ma ocup si eu de problema, musai. Si Marc statea pe ea imbracat si chiar era incantat de ea, asta pana in mom. in care l-am pus fara pampers.

Claudia, cam asa si la noi cu naneala feroce, coincide cu momentul din care au oprit astia caldura . Noua ne dadeau caldura de zici ca erau temp. cu minus afara.

Micaalsa, sanatate Iuliei! "usoara " pneumonie??? sper sa-i teaca cat mai repede...

Catrinutzo, pai tu nu stii ca in Ro, chiar daca ai asigurata masina pe o carutza de bani cu full-casco, in servis te mananca toti dracii, tre pile , spaga, scandal sa faca aia cumva si candva masina, mey, mey!!! tu pe ce lume traiesti, ai???
...io m-am antrenat deja de 2 ori, de aia stiu...

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alinaalex, si ce a zis pediatrul? care e cauza conjunctivitei? Stiu ca se face la un ochi (prima data) si apoi la al doilea (prin simpatie), dar sa apara la amandoi ochii deodata ... sa fie din cauza mainilor murdare?
Tcelen, sanatate micutei.
Catrinutza, care e faza cu pozele? Ce a spus Andreea? Ca nu am observat postarea ei despre asa ceva.
Simona, iti doresc noroc in terminarea formalitatilor pentru acordarea unui credit bun. Tinem pumnii.
Felicitari pentru aparitia maselutei no 2.
Poli, cred ca socrosenia a murit de ciuda ce sotie frumoasa si priceputa are al ei baiat. Ii e ciuda ca esti mai buna decat ea. Hahaha.
Raalucutza, cred ca tu vroiai sa postezi filmuletul la ciresele. Dar nu am rezistat sa nu deschid linkul si sa ma bucur sa il vad pe piticutul tau care a inceput sa mearga. Felicitari si sa fie sanatos, sa va umple inimile de fericire!
Vaaai, Irina, ce ai sa te faci fara ai tai? Incantata de cunostinta (ti-am vazut parintii). Si faina de tot geaca lui Andrei. Lasa, tu, copilul sa culeaga papadii. Vrea sa faca un buchet mare pentru mamica lui.
Eu ma gandesc cu groaza ce am sa ma fac fara ai mei. Stiu ca greul o sa fie pe umerii mei, nicidecum pe ai sotului, care stie sa se faca obosit, ocupat cu alte chestii, numai sa nu ma ajute.
Mihaser, e un scump Cristian tuns scurt. Ii scoate in evidenta mai mult ochii mari si frumosi.
Gabi-fer, vazui pozele cu "scutecistul". Nu stiu daca ma uitai unde trebuie. Dar remarcai ca micu' seamana cu tati si ca ai o culoare faina de tot in dormitor. as vrea si eu o nuanta din aia.
Noelino, ce cumpana pe voi! Doamne fereste si multumim lui DD ca nu s-a intamplat nimic rau. Eh, astea cam imi sunt scenariile nebuneste de le am in cap vis-a-vis de trimisul copiilor in Ro. Nu am incredere in bunici, in traficul din Ro. Mi-e teama ca nu opresc masinile la trecerile de pietoni ... Brrrr. Cutremurator. Nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost in sufletul tau.
Catrinel, Eva a papat ardei copt cu falcute. I-a placut la nebunie.
Kim, felicitari pentru aparitia fotomodelului (chiar si pe pagina a doua). Va doresc bafta in continuare.
Botezul finutului nostru a iesit fain.
Vineri ajunsesem cu nervii la pamant. Am facut doua torturi (1 2 ), gen tarte cu fructe. Eh, eu bibilesc mult timp la elementele decorative. Eh si terminaram noi torturile, il rugai pe sot sa mi le ia de pe masa ca sa punem mancarea in farfurii. Si al meu sot gasii de cuviinta sa puna unul din ele afara, langa gratar, pe suportul lui pe care se afla si zapada... Stiti continuarea??? Zapada s-a topit, tava a alunecat iar tortul a fost una cu pamantul. Si la ora 8:30 p.m. sotul s-a dus la magazin sa cumpere ingredientele pentru noul tort. Am stat pana la 11:30 p.m. sa il termin. Sa nu mai spun cat m-am chinuit cu o pacatoasa de ciocolata sa o topesc ca sa scriu cu ea pe frisca. Am crezut ca acest botez nu e pentru mine.
La lumanare am bibilit vreo doua ore. Aici nu gasesti nici marimea normala de lumanare de botez si nici sa se practice imbracatul ei. Asa ca am avut o lumanare mai mica, frumos parfumata, pe care am imbracat-o in trandafiri rosii, niste floriciele mici albe, tull si panglicute argintii si bleu. Rezultat multumitor.
Ceremonia a inceput la 10 dim. Micutul a plans toata slujba (de vreo 2 zile tot avea febra). Cand am mai auzit si de febra lui si mai tare am zis ca aduc ghinion. Uite asa o goanga de-a mea.
Pana la urma totul a iesit bine, lumea incantata, masa plina de bunatati.
Eu fusei bella . O admirata si laudata. Crescuse pipota in mine ca imi e admirata toaleta de care nu fusesem prea incantata.
Pe muneca mea (asa imi place sa o alint acum) am imbracat-o in rochita (1 2) , iar Lucuta in vesta rosie cu cravata ( 1).
A doua zi facuram baia mirului si micutul nu mai facu febra. insa se cadorisi cu niste bubite pe el. Ceva iritatie, alergie de la medicament, nu se stie.
Deci scapai si de hopul asta. Atat de mult imi doream sa iasa totul bine, micutul sa nu planga ... si el mititelu' fu bolnavior.
Ai mei copii au fost cuminti la biserica.
Nu mai am chef de corecturi ca ma doare capul ingrozitor.
Pup restul fetelor carora nu m-am adresat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

...yupiii, venim si noi de afara, de la aer, pai ne-am aerisit toata dupa-amiaza, mai bine de 4 ore, deh... sa recuperam zilele pierdute in casa. De ieri s-a incalzit si la noi, vine primavara!!! Alicia a mers pe jos, am dat-o cu leaganul pt prima oara, s-a jucat putin cu mingea si cu alti copii. N-a dormit deloc afara, abia cand sa intram in casa a cazut la datorie. Am vrut sa va intreb, voi protejati copiii cu crema solara sau ceva?

Tcelen, conjunctivita? fa cum a zis alinaalex, sa treaca repede.

Alinaalex, nasol cu rosu' asta in gat, niciodata n-am inteles exact ce-i cu el, cum il depisteaza si cum trece. E inflamatie, infectie in gat? eu ma feresc de antibiotice dar la asa ceva cred ca n-ai ce face. Uite eu ma simt mai bine dar gatul ma mai doare cand inghit, sa n-am si eu ca tine... eu n-am fost la medic.

Micalsa, ce-o mai fi si aia "usoara pneumonie"? au un stil medicii astia sa te bage in boala, pai e ori nu e?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele... mai voua v-au facut bebeii urat de la vacinul de un an?! De cand am vaccinat-o pe Nicola, o tine in varsaturi, febra( nu mare dar e), plans, si vrea numai si numai in brate.Cum o lasi jos tipa ca din gura de sarpe.E ff adevarat, ca se mai razboiesc vreo 2 dinti sa sparga acum, dar realmente nu ne putem intelege cu ea.O tinem in brate pe rand, cand eu cand mama.Eu am fost de idee sa o las sa planga sa vad ce se intampla.Insa a plans pana s-a inecat, si plangea cu niste lacrimi uriase.Mi-a fost mila de ea, si am luat-o iar in brate.Problema e ca o fi avand ea o durere, dar in acelasi timp s-a si prins ca la acest mom nu i se refuza nic de plange, si cam speculeaza... e tocmai genul de copil pe care nu mi-l doresc !!!!!!!!!!!
Catrinel am sa pun pana la urma poza cu marea mea opera.Mersi de intrebare, vara mea e destul de bine.. se intareste pt Oana, ca nu are ce face, si asteapta sa treaca si cele 3 sapt ramase ca sa amniocenteza.Pupam Oana mucoasa, si ii dorim sa-i treca cat mai repede.
Noe.... inainte de a citi ce ai patit scheunam de foame, si o asteptam pe mama sa imi dea ceva de papa.Dupa ce am citit a incetat instantaneu senzatia de foame, si a fost inlocuita de voma!!! bine ca ati fost ocrotite
Micalsa sanatate la Iulia.E asa de scumpica afara in costmasul ala rozaliu.Sa stii ca si Nicola isi baga degetele pe gat, si isi face senzatie de greata, scotand acel ireproductibil sunet.Insa la noi nu s-a intamplat sa verse.
Alinaalex.. te vrem noi de ginerica, ca mie mi-e tare drag Marc, mai ales ca e dolofan asa ca si Nicola mea.Daca tine relatia Cristian-Alicia, putem macar sa facem si noi o incercare.Am sa o pun pe Nicola sa ii trimita lui Marc o fotografie parfumata, sa ii franga inima.Ramne totusi intrebarea: Voi ne vreti?!
Ciuf Nicola mea e ca Eva ta.Are atata nerecunostinta in ea.Mama o creste, si ea cand ma vede pe mine, ii intoarce spatele in aceeasi secunda.Unde mai pui, ca noaptea nu adoarme daca nu ma duc eu, sa se alinte un pic la mine in brate, si sa inchida ochisorii stand pe burta mea
Kim... ati iesit din "ninsori"? A dat coltul ierbii la voi?! Ca la noi cica rade un soare, care ne-a promis ca nu va mai pleca prea curand.Pup la Alicia
Gata fetele, urla iar.... sa vedem cu ce o mai pacalim si de data asta.

Stefanna si Bianca-Nicola( 22martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf, acum ti-am citit mesajul, ma bucur ca a iesit bine botezul finutului mai ales ca te-ai straduit atat si ai pus suflet ca intotdeauna. Tinute frumoase, torturi cu peripetii, aranjamente deosebite. Ti-a fost rasplatit efortul.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ciuf tocmai vazui pozele de la botez.Totul a fost minuat, precum toate pe care tu cu migala le produci.Eva e scumpa...nu prea se preteaza cuvintele ca sa ii descrii dragalasenia.Auzi, am si eu o curizitate, daca poate fi satisfacuta.Pe mama baietelului o cheama cumva Raluca si e din Iasi?! daca nu e o pura perfecta asemanare cu o fosta colega de a mea.

Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Saaaal
Rapid ca uitai sa ii urez sanatate multa Iuliei. Sa se faca bine mai repede. Vreau si eu sa vad pozele ei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc mult fetelor

am sters-o ieri cu ceai de musetel si i-am pus picaturi-Colir,si parca putin ia m-ai dat inapoi.
uitasem de unguentul cu canamicina,fug sa-i cumpar

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput