LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 21
nshiro spune:
Dragele mele bine v-am regasit. Sunt atat de multe de povestit…. Ultima data va scriam de Maria ca e racita. Trei saptamani am umblat cu ea pe la spital, desi lua medicamente facea febra, parea ca nu-I mai trece… Intr-un sfarsit cand s-a hotart doctoral sa-I faca ceva analize s-a dovedit ca avea pneumonie. Ce fel de pneumonie nu stiu ca de tusit nu prea tusea, de mancat manca bine doar ca facea febra. In fine, s-a rezolvat in cateva zile cu antibiotice. De atunci e ok slava Domnului sis per asa sa ramana.
Despre mine sunt mai multe de spus, puteti citi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98771
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
mihaser spune:
Salut
Rocsana pur si simplu nu-mi vine sa cred ca ai trecut printr-un iad in ultima luna. Sper din toata inima ca acum totul e ok cu tine si o sa ma rog pentru sanatatea ta. Bine ca ai descoperit totusi in timp util...Dar tu nu ti-ai facut control la 6 luni?
Iti doresc multa sanatate si tie si Mariei si multa incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
draga tizule! Sa cresti mare, sanatos si frumos! Sa asculti de mami si de tati si sa ai parte de multe bucurii!
Micaalsa ii doresc multa sanatate Iuliei! Nu trebuie sa te ingrijorezi...dupa cum vezi Mariei San i-a trecut pneumonia cu antibiotice.
Stefanna ai grija de Nicola..sper sa ii treaca vaccinul cat mai repede...pupam sa treaca.
Cifulet multumim!
Irina ieri cand am vazut filmuletul cu Andrei...am mai vazut unul cu un Andrei care facea muschi la un aparat de fitness...Era Andreiul tau sau ma insel?
Fetele va pup! Aveti mare grija de voi si de bebelusi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Qamar spune:
ROCSANA, sanatate multa! doamne, prin ce ai mai trecut, bine ca ai fost la control si l-ai depistat la timp....nici nu pot sa-mi imaginez ce-o fi fost in sufletul tau![]()
sper ca te simti bine si Maria e si ea ok
revin..
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by alinaalexquote:
Originally posted by micaalsaquote:
Originally posted by Serj
Anamaria ia vezi, ca pe la Buc de iau decizii mari, si Iulia ramane pe dinafara... sau tu mergi mai aproape de casa, mai ...pe la Alinaalex
Noi deja am pus ochii pe Harris al Cosminei. Tot ii ducem dorul, il vedem doar in poze si speram sa ne viziteze anul asta.
Ce sa-i faci ... dragoste marePozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
Harris a lu' Cosmina e departe, noi suntem mai aproape de voi...
Pe noi nu ne vrea nimeni????
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
I-am aratat Iuliei pozele cu Marc ... pai sa vezi ce batea din palme si radea. Asa ca tre' sa punem de-o intalneala, noi venim in Felix in vara si poate ne vedem.
Stii cum e cu ochii care nu se vad se uita
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by kim
Micalsa, ce-o mai fi si aia "usoara pneumonie"? au un stil medicii astia sa te bage in boala, pai e ori nu e?
Asa stau si eu si ma intreb, pai ori e ori nu e. Ca eu ma gandesc ca o pneumonie e ceva serios, chiar daca-i usoara sau nu. Ea la rosu in gat imi da sa-i dau antibiotic dar la pneumonia usoara nu
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
Sa fiu a naibii, tocmai cand scriam ieri ca nu m-am procopsit cu nimica de la Oana, imi ziceam „poate nu ar fi bine sa zic asta“…. Ei bine, ma doare gatul si ma simt ca naiba, asa, ma scurg, parca. ![]()
Oana iar s-a trezit la 2 si la 5, cu nasucul plin de muci…
ALINAALEX, ce noroc ca Marc naneste… Oana se pusese saracuta sa doarma pe la 3 si pe la 3 jumate se trezeste ca nu putea sa respire… ca trebuia sa-si tina degetzelul in gura, na…altfel nu poa sa adoarma omu’. Si am incercat s-o curatz cu batista bebelusului (conectata la mine a gura…), i-am pus picaturi, dar nu a mai reusit sa adoarma… si seara era distrusa. Ea se culca pe la 8.30 de obicei, iar ieri a trebuit s-o pun in pat de la 7 jumate… s-a mai trezit la 2 si la 5, ore imposibile, zau asa. Si tzipaaaa, mama, mama!! Cred ca se aude pina la parter.
Tu ce medicamente ai luat pt raceala? Cred ca numai paracetamol ai voie la ulcer…
Noi, noi, va vrem!!! Ca nici Oana n-are pereche!!!!!!!!!
CATRINUTZA, ce naiba de val de raceli o fi si asta??? Mama, da ce surprize iti pregateste fata, pe bune… pe masa de infasat???!!! Wow…
mi-a placut faza cu canapeaua ![]()
CLAUDIA, multumesc!! Da, pai incerc s-o curatz, ii mai pun si Olynth pt bebelusi in nas (numai noaptea si seara) si peste zi o chestie homeopata. Dar azi naopte am scos o galeata de mucei, uof… saraca.
KIM, neaparat sa treci!!! Ar fi excelent! Ma bucur ca te simti mai bine! Urmez io… ![]()
Eu ii dau Oanei cu crema protectoare, da. Una pt copii.
MICAALSA, “usoara pneumonie”? noroc ca ati facut radiografia! Pupici si sanatate maxima blondinei mici! De cat timp e racitutza?
CIUF, cum e aia ardei copt cu falcutze? Ma gandeam io ca nu prea poate sa fie de la ardei… in fine. O sa mai incerc peste cateva saptamani. Parca o vad pe Eva agatata de pantalonii tai!!
ma tot gandeam… ce repede ti-ai gasit servici!! Excelent! Aici e destul de greu, dureaza mult, de obicei. Si somajul e maaare de tot. O sa ma uit acasa la pozele tale, abia astept!
NSHIRO, bine ca ai scris… si bine ca e Maria OK!!! Nu am apucat sa citesc de la linkul ce l-ai pus, citesc dupamasa. Pupici!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aileana spune:
Simona_toma, saru'mana mult pt raspuns, astept update, ca si noi vrem sa demaram operatiunea CASA (tre sa fac 3 luni vechime dupa concediul cu bebe ca sa pot face credit).
Noe, culci fata la pranz in parc, sau doarme acasa dupa? Ca la ora aia noi suntem taman la masa de pranz si inainte de nani, e cam nashpa. Daca stati mai mult, adica pana dupa 5, avem mai multe sanse sa ajungem, altfel nu prea cred, din cauza programului.
Raalucutza, super misto filmuletzul tau. Imi aduc aminte cand a facut fii-miu primii pasi, aveam asa niste emotii si mi se taiau mie genunchii cand pleca el leganat asa ca un pinguin.
Claudia(_d)
, mai mult ca sigur ca n-o sa stiu numele nimanui si o sa ma uit la voi ca matza-n calendar. Sa nu radetzi de mine mey!!!!
Ciuf, mai tu ai niste copii minunati. Pozele sunt superbe, Eva este un vis de fata, tau arati excelent, ce sa mai zic... Ca de obicei la pataniile tale cu copiii, am ras de m-am prapadit la faza cu tortul. Referitor la partea cu manctul in comun cu cainii, BLEAH!!! Ce scarbosenie! Mama nasei lui Andrei, cu care suntem si vecini, isi lasa cainii sa o linga pe maini si pe la gura, de mi-era o greatza sa ma atinga cand venea la noi ceva de speriat. De cand e baiatul o intreb politicos daca s-a spalat pe maini, de nu pune mana nici pe usa cand intra.![]()
Kim, o sa mai actualizez pozele cand am putin timp, ca de cand am inceput serviciul, parca sunt intr-un carusel, nu reusesc sa am nici o pauza. Lucrez la o banca, pe asigurari si pana face baiatul 2 ani am program de 6 ore, ceea ce este excelent. La ora 4 sunt acasa si pana se trezeste el apuc sa mananc si sa-mi revin putin, ca iti inchippui ca ma ia de proaspata.
Tcelen, iubita, nu te supara, ca o sa treaca. Conjunctivita este o boala foarte-foarte contagioasa, care se ia foarte usor de la un copil la altul. O sa-ti dea dr. tratament (pt ambii ochi), dar tu sa ai grija sa nu ia si Iulian sau chiar voi. As zice sa nu ii dai tu cu Canamicina fara sa iti zica dr. Pt fata este deranjant ca se scarpina mult probabil. Multa sanatate!
Andrei al meu aseara a vrut numai pe jos, asa ca ne-am plimbat pe langa carucior, dar i-am pus hamul pt siguranta, ca l-am mai cules de pe jos plangand si in alte dati. Vrea la toti cateii (numai sa nu latre) si la toate masinile, arata cu degetul si vorbeste in gura mare, zice da-da-daaaa si ta-ta-taaa, tare de tot,de se uita lumea la noi pe strada (si de-aia nu mai pot io!) si eu vorbesc cu el si ii zic de frunze si de vrabiutze si el da-da-da, ce mai, suntem de groaza lumii.
Voi sambata veniti cu sotzii? Ca eu nu prea l-as lua, sta si se uita in gura noastra, nu cunoaste pe nimeni (nu ca eu v-as cunoaste!!!) si se plictiseste de moarte.
Pup
Ileana si
Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Dragele mele bine v-am regasit. Sunt atat de multe de povestit…. Ultima data va scriam de Maria ca e racita. Trei saptamani am umblat cu ea pe la spital, desi lua medicamente facea febra, parea ca nu-I mai trece… Intr-un sfarsit cand s-a hotart doctoral sa-I faca ceva analize s-a dovedit ca avea pneumonie. Ce fel de pneumonie nu stiu ca de tusit nu prea tusea, de mancat manca bine doar ca facea febra. In fine, s-a rezolvat in cateva zile cu antibiotice. De atunci e ok slava Domnului sis per asa sa ramana.
Despre mine sunt mai multe de spus, puteti citi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98771
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Doamne Rocsana, nu-mi vine sa cred!!! m-a luat groaza cand am citit prin ce ai trecut...
...mai ales ca eu am fost la dr. ginecolog la control sapt. trecuta, luna viitoare ma duc iar la control si a zis ca ma trimite sa fac si un Papa Nicolau. Mi-e groaza....
Doamne fereste!!!!
eu am avut si multe probleme inainte de sarcina (endometrioza, laparoscopie, BIP= boala inflamatorie pelvina, CM neregulate, dureroase), am si acum.... Is fara cuvinte!!!
Bine ca au iesit bine analizele!!! Doamne, iti tin punmii sa fii ok, sa se termine cu happy-end!

Bine ca e ok si Maria!!!
SANATATE MUUUULTA!!!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Qamar spune:
nu e obligatoriu sa ne vedem la ora propusa de mine, nu e batuta in cuie;
chiar astept si alte propuneri sa vedem unde ne intersectam ca program;
eu pot la orice ora, asa ca depinde de voi![]()
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

. Tot ii ducem dorul, il vedem doar in poze si speram sa ne viziteze anul asta.