LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 22
alinaalex spune:
Ciuf, cand a fost dr. la noi prima data (sapt. trecuta) lui Marc ii curgea un okisor, dr. a zi atunci ca e de la un virusachi de raceala (habar n-am cum ii zice, am uitat) care cica asa se manifesta, cu muci, rosu-n gat si conjunctivita. Acuma io nu stiu ce sa cred, el a luat raceala de la mine, eu am racit prima, eu as pune totusi pe seama manutzelor bagate in nisip, prin iarba apoi duse la okisori, ma rog, poate ca dr. stie mai bine. Deci la inceput avea doar la un ochi, a doua zi s-a tras si la celalalt. Bine c-a trecut.
Te-am vazut in poze, esti chiar bella, copii eleganti, torturile si lumanarica super si ma bucur ca v-ati distrat! Pacat ca finutzul a fost bolnavior...
Kim, incet-incet imi trece si mie raceala. Nu-s chiar ok, dar macar pot sta pe picoare fara sa ametesc si pot sa-mi vad de treaba. Cred ca puteam fi vindecata mai repede daca ma tineam cum trebuie de trat.(nu neaparat antibiotic), dar in gen. prefer sa nu iau nimic, eventual ceva naturist.
Stefanna, va vrem, va vrem!!! chiar daca sunteti departe...asteptam cu interes felicitarea parfumata, sau nu mai bine s-ar cadea sa o trimita Marc Nicolei, ca el e baiat???adica el sa faca primul pas?![]()
Saracutza Nicola, nasol cu vaccinul asta... Sa stii ca si la noi asta a fost cel mai nasol dintre toate, a facut febra Marc si parca era mai marait un pic, bine, nu se compara, dar vezi ca nu toti copiii reactioneaza la fel.
Micaalsa, va asteptam la Bai! Vaaai, ce fain ar fi sa ne intalnim la varaaaa! super!
sa stii ca noi am pus okisorii demult pe Iulia, dar am tinut secret!![]()
Catrinel, pupam pe Oana sa-i treaca si ei odata raceala asta si mucii aia pacatosi! Si tie multa sanatate! Ai grija de tine!
cred ca am sa incerc si eu sa-i dau pic. Olinth, ca vad ca Vibrocil-ul nu-i de nici o treaba! saracu Marc e deja ingriozit cand ma apropii de nasuc cu batista, daramite cu aspiratorul (care pe vremuri ii placea...)
As putea sa iau si alte medicamente chiar daca am ulcer, asta daca iau si un pansament gastric si binenteles daca le iau pe stomacul plin, dar totusi prefer sa nu mai risc.
Oana nu are pereche??? pai cum se poate una ca asta?
da, si pe voi va vrem, cum sa nu...![]()
ups, acuma ne-am cam incurcat...cred ca o sa-l las pe Marc sa aleaga intre fete!![]()
![]()
![]()
hmmm, cam grea decizia, ca toate-s una si una!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by claudia_d
Catrinuta,parca tu ai legatura cu femeile abuzate fizic in familie?In ultima saptamana am intalnit doua cazuri,persoane apropiate,dar sa nu mi-o luati in nume de rau,dar eu cred ca si ele au o mare,mare vina ca se complac in situatia asta.Cand o patesc jura ca-si parasesc sotii,ca nu le mai trebuie,iar cand acestia vin plangand la ele si dupa o noapte de sex salbatic(le citez) au uitat tot..Pentru mine e de neinteles...Si sunt persoane energice,pe picioarele lor,care ar putea sa traiasca bine mersi fara o izmana de barbat...Iar m-am ambalat..
Sa trecem la copilasi dragalasi...In legatura cu fabrica de pantofi,pentru baietei nu sunt atatea modele dragute ca pentru fetite..Poate o sa-ti puna Noe sau Cat poze.Mie mi-au placut pt. fetite niste sandalute albe de lac cu floricele colorate aplicate..Si Noe si Cat au luat modelul asta.
Sa-i dau sambata lui Vladut "Prig.t activ",sa tina pasu' cu Mariuca?
Uno: din pacate, o parte din ceea ce spui tu despre femeile abuzate e adevarat, dar este mult mai complicat si complex...e vorba de o dependenta emotionala si psihica cu care se lupat fff greu, chiar daca ai resurse materiale si intelectuale(inchipuiesteti un dependent de droguri...inmulteste cu 3 si afli valoare dependentei femeii abuzate fata de abuzator)...si cel mai greu este de luptat tocami cand nu este abuz fizic...celelalte forme nu sunt palpabile si demonstrabile la fel de usor...poti sa le ajuti vorbindu-le de organizatiile care au proiecte pe tema asta, sa le indrumi...depinde si de gradul de apropiere cu persoanele respective ca sa iti permiti mult mai mult...daca vrei sa vorbim mai mult pe tema asta, hai pe mess...poate reusesti sa le ajuti macar un pic, macar sa stie ca pot fi ajutate daca la un moment dat vor...acum ma opresc ca sa nu zica fetele ca tin prelegere, desi sunt convinsa ca multe cunosc cel putin un caz, poate chiar cineva apropiat...
Oki cu Pr.igatul activ...eu o sa ii dau sedative ....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by kim
Gabi-fer,La multi ani cu sanatate si fericire puiului tau drag, Ionut-Alexandru!
Noe, dar ce se intampla acolo cu Basescu? da niste detalii succinte pe intelesul celor dinafara granitei.
Fetele care ne felicitau pt olita, am mai spus eu pe aici, am obisnuit-o pe A cu olita de pe la 7 luni cate putin, stateam cu ea acolo, povesteam, ne jucam, ii dadeeam carti etc. Mai nimeream eu momentul dar nu totdeauna. Olita noastra are si rolul de scaunel, si cam asa i-am prezentat-o Aliciei, deci o foloseste si doar ca scaunel (A.imbracata, olita cu capacul pus). Si ca sa stea pe olita, trebuie sa-i dau ceva ocupatie, de ceva vreme ii place sa se uite la desene animate si sta vrajita asa pana cand nu mai rezista si vrea sa prinda vreo matza de coada din televizor( e singurul moment cand o las la tv). Inca nu se cere, dar fie intuiesc eu, fie da semne si o asez eu repede, deci o data pe zi tot face in olita (dimineata, cel mai sigur), ar tb sa ma ocup mai sistematic dar nu vreau s-o stresez cu asta, nici sa scot pampersul care e atat de practic. Vreau s-o invat sa ceara, sa spuna ca orice altceva.
Alinaalex, nu i-a placut deloc la casting, drept pt care nu a zambit defel, pt ea mami e fotograful, si unul simpatic nu asa!
Tania, imi pare rau sa aud de chistul tau (fa rpd bb2), mi-e groaza si mie sa ma gandesc, desi toti medicii mi-au prescris pilule, am hotarat deocamdata sa nu iau pt ca ma simt bine si am cm regulat, fara dureri (doar abundent dar cu asta m-as impaca), asta pana la proba contrarie.
Catrinel, felicitari pt victoriile in batalia preferintelor Oanei. Ti-am zis eu. Saru'mana pt intrebare, ma simt mai bine, cu nasul infundat, dar afara s-a incalzit si am stat ieri 3 ore cu A, de acum vom fi mai mult pe afara. Auzi, m-am gandit ca daca reusesc sa pun de un tur prin Europa, neaparat tb sa trec si pe la Frankfurt.
Aileana, ce bine imi pare ca poti sa scrii mai des, cu ce te ocupi mai exact? frumoase pozele voastre.
Catrinutza, pe masa de infasat zici? cum ai reactionat? asta ca sa raspunzi si subsemnatei ascultatoare.
claudia, n-ai cu cine sa-ti lasi sotul, haha, mi-a placut, mi-ai furat replica.
Serj, ce chestie, tt gasca vrea sa vina la mare la tine! Ce te faci?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Dupa ce a inceput sa imi functioneze iar inima??????!!!!!!

nu stiam daca sa imi dau singura vreo doua, sa rad de partea pozitiva a faptei inculpatei Mariuca sau sa ma infing in ea si s-o cert...ea era oricum in extaz total...asa ca nu prea mi-a venit sa ii stric bucuria maretei ei realizari, dar nu va mai exista , sper, o data viitoare...------------------------------------------------------------------------
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
Si io-s cam suparata, am fost azi pe afara cu Marc, cand am venit acasa si l-am schimbat am obs. pe burtica, spate, gat bubitze mici rosii, multe. Am sunat-o repede pe dr., numai ce i-am dat sa manance si hop la cabinet. Cica nu prea crede ca-r fi rubeola (asta ne-ar mai lipsi!), poate o alergie, sa vedem zilele urmatoare. L-a consultat si la plamani, e ok, dar e inca rosu in gat, basca tuseste de 3 zile si asta dupa 7 zile de trat. cu Panadol si Biseptol. Si ne-a trecut direct pe antibiotic (Ospamox) macar 4 zile, ca tre sa fi in forma sapt. viitoare pt. vaccinul ROR.
M-a consultat si pe mine, am gatul super inflamat,tot dupa 7 zile..Nu mai trece odata, off!
Se pare ca acuma recuperam, daca tot n-am fost bolnavi intr-un an intreg!
Kim, ce idee buna mi-ai dat cu olitza, tre sa ma ocup si eu de problema, musai. Si Marc statea pe ea imbracat si chiar era incantat de ea, asta pana in mom. in care l-am pus fara pampers.
Claudia, cam asa si la noi cu naneala feroce, coincide cu momentul din care au oprit astia caldura. Noua ne dadeau caldura de zici ca erau temp. cu minus afara.
Micaalsa, sanatate Iuliei! "usoara " pneumonie??? sper sa-i teaca cat mai repede...
Catrinutzo, pai tu nu stii ca in Ro, chiar daca ai asigurata masina pe o carutza de bani cu full-casco, in servis te mananca toti dracii, tre pile , spaga, scandal sa faca aia cumva si candva masina, mey, mey!!! tu pe ce lume traiesti, ai???
...io m-am antrenat deja de 2 ori, de aia stiu...
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
1. vezi ca nu cumva chestia cu bubitele de care vorbesti sa fie ce cred ca a avut si mnadra mea, atunci cand a fost diagnosticata gresit cu rujeola...e vorba de roseola infantum...si apare pe un fond de raceala...
2.cat despre chestia cu full-casco...cand a facut asigurarea, sotzul a intrebat-o pe mandra aia daca-i full..ea"daaaa, sigur"...si acum ne rugam sa se sfarseasca anul (noroc ca deja vorbim de sf. lui parilie) ca sa il facem adevarat full casco, adica si pt. acte de vandalism...
Si culmea, ne-am dus la cineva recomandat..daci cu pile...si exact nenea ala ne tragea in piept...faza nasoala e ca ne-am dus dimineata s-o luam, dupa ce patronul ne asigurase ca e gata, si cand colo, ce sa vezi...ce revopsire, ce reparare???!!! au polizat vopseaua pana a mai sarit in vreo 2 locuri iar unde nu era sarita era mata...si-a cerut patronu' scuze si a zis ca pana deisera e gata (el l-a intrebat doar pe mecanic daca a rezolvat-o, dar nu verificase si el)...asta e...
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Stefanna
Salut fetele... mai voua v-au facut bebeii urat de la vacinul de un an?! De cand am vaccinat-o pe Nicola, o tine in varsaturi, febra( nu mare dar e), plans, si vrea numai si numai in brate.Cum o lasi jos tipa ca din gura de sarpe.E ff adevarat, ca se mai razboiesc vreo 2 dinti sa sparga acum, dar realmente nu ne putem intelege cu ea.O tinem in brate pe rand, cand eu cand mama.Eu am fost de idee sa o las sa planga sa vad ce se intampla.Insa a plans pana s-a inecat, si plangea cu niste lacrimi uriase.Mi-a fost mila de ea, si am luat-o iar in brate.Problema e ca o fi avand ea o durere, dar in acelasi timp s-a si prins ca la acest mom nu i se refuza nic de plange, si cam speculeaza... e tocmai genul de copil pe care nu mi-l doresc !!!!!!!!!!!
Noua ne-a zis ca dupa ROR abia dupa o saptamana apar, posibil, dar nu neaparat, ceva simptome gen un pic de febra, poate chiar o eruptie...am scapat slava-domnului, fara incidente...
Vezi ca varsaturile sa nu fie de la plans...ca si a mea mai nou plange pana tuseste si icneste, chiar daca nu vomita ....
Cat despre plans si speculatii, aici e o mare "durere" si conteaza ffff mult flerul si instinctele tale...daca simti ca plange pentru ca are o suferinta, nu pregeta s-o tii in brate s-o alini, sa ii vorbesti calm, si chiar s-o tii fff strans...ai sa vezi cum instantaneu o sa se potoleasca si incet incet se calmeaza si binedispune sau adoarme...chestia cu tinutul strans in brate (si ma refer la tinut efectiv strans) e parte dintr-o terapie...

ca sa ai succes ...------------------------------------------------------------------------
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Dragele mele bine v-am regasit. Sunt atat de multe de povestit…. Ultima data va scriam de Maria ca e racita. Trei saptamani am umblat cu ea pe la spital, desi lua medicamente facea febra, parea ca nu-I mai trece… Intr-un sfarsit cand s-a hotart doctoral sa-I faca ceva analize s-a dovedit ca avea pneumonie. Ce fel de pneumonie nu stiu ca de tusit nu prea tusea, de mancat manca bine doar ca facea febra. In fine, s-a rezolvat in cateva zile cu antibiotice. De atunci e ok slava Domnului sis per asa sa ramana.
Despre mine sunt mai multe de spus, puteti citi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98771
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Ce am intepenit la povestea Dianei cu masina, dar la ce povesteai tu am ramas fara suflu.... chiar azi ma gandeam cand intru pe forum sa intreb daca mai stie cineva ceva de tine...si de mai multe ori m-am gandit la tine si speram sa fii ok si numai lipsa de timp sa fie cauza absentei tale...
Uite toti astiasunt pentru tine si pentru Maria du Japon ca sa va faceti bine si sa nu mai aveti niciodata probleme...
catrinutza spune:
Fetelooooooooooorrrrrr....haideti mai pe la ora 3, pliiiiiiiiiizzzzzzzzz......sau macar sa ma asteptati si pe mine sa vin....ca vin, da' tre sa fiu la o rupere de turta, sotul oricum trebuie sa se duca de dimineata la serviciu iar pe fata n-o iau cu mine la petrecerea ca cica toti din casa sunt rupti de raceala, dintr-aia cu puroaie prin gat ... ma gandesc serios daca si io sa ma duc, ca poate aduc ceva la pachet acasa...
Ciuf.....nici io nu stiu ce e cu valul asta de raceli...cred ca vremea asta ciudata e de vina...felicitari pentru nasit...vreau si ioooooo 
...
Raalucutza...m-am distrat cu "ratusca" ta...mi-am amintit de vremuri de mult apuse dar tare simpatice....succes si la cat mai putine vanatai....
Aileana...desi hazbantu meu e fffffffff sociabil si le mais tie pe unele dintre fete, tot parca l-as lasa acasa si io, mai ales daca nu vin si alti tati...sau il las in continuare la turta![]()
![]()
Tcelen...ai grija cu conjunctivita , sa n-o dai la copii....sanatate maxima....
catrinele, dupa cum vezi, n-am timp sa ma plicti de nici o culoare, daca nu e una e alta, si daca nu ii vine o idee, are alta in cap, no problemo...
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
aalina2003 spune:
Rocsana,niciodata nimanui nu-i vine sa creada ca lucrurile astea se-ntampla..te fac sa-ti revezi toata viata si sa privesti altfel tot ce e in jurul tau ..(mai ales pemicuta Maria)...mie mi s-a facut pielea de gaina (asa e si acum,cand scriu)..dar bine ca s-a terminat cu bine,sper pentru totdeauna.
Eu mi-am propus si eu sa merg la un control mai complex, dar tot aman, acu'm-ai facut sa ma grabesc..
[red]La multi ani frumosi si muulta sanatata si iubire pentru Cristian...]
Ciuf, ati fost la inaltime, ca de obicei,chiar daca cu ceva peripetii
Sa va zic doua vorbe despre noi, adica despre mine...sa vedeti "ce ochi de vultur am"
..ieri eu:la tastatura,copila in camera la bunici.Ma duc s-o iau siparca mi se pare ca are ceva alb-galbui in cerul gurii.II pun pe aimei sa caste gura:la ei era rosu, zic:poate mi s-a parut.O duc la noi,ilpun sipe husband sa caste gura si sa se chiorasca si elin a fetei:el zice ca vede ca mine...copilul urla,evident,nu-iplace cu gura cascata. Sun pediatra:cica vrea
s-o vada.O vede:afta nu e zice, ca aia arata altfel, da'nu cred ca am mai vazut asa ceva..poate, zice ea, e un hematom pe care sil-a facut fiindca suge degetul,leziune infectata (cum ziceam eu) nu-i..Acu'la ea in cabinet pare albastra-violet..Zice: mai bine mergeti la ORL.Mergem: dr incepe sa rada.."ce i-ati dat sa manance?" eu:lapte, branza,cartofi..altceva?..si-mi pica fisa:mar...si de obicei EU mananc cojile (ca mi le-ndeasa ea in gura), dar de data asta se infruptase si ea..si se lipise fix in cerul gurii (care la bebelusi efoarte adanc)de jurai ca-i "naturala"..Nu va mai spun ca amsunat si o prietena stomatolog,si o verisoara dermatolog..ca sa-si spuna fiecare parerea...
,ma rog, ochi de vultur puteti sa-mi spuneti de acu"
adar spune:
Ei nu, ca voi sunteti de-a dreptul ......
PAi eu n-am reusit sa mai citesc de la pagina 7, iar acum ... n-am vreme deloc ...
Catrinutza, m-ai nimicit mama cu Quote-le tale ... ai mai pus o pagina
.
Cand voi reusi sa citesc, va voi raspunde ...
funny ... :))
In ordinea numerelor de pe tricou, Maia e bine, sanatoasa ceea ce va doreste si voua
Nu papa mai nimic, cu exceptia chestiilor dulci, fie ele si fructe. Se prefera insa biscuitii ......daca intelegeti ce vreau sa zic :D
Si eu sunt bine, la fel de frumoasa, superba, minunata ... ca intotdeauna si, desigur, modesta mereu ....

Ei acum vorbind serios, is tot grasa si frumoasa, vorba cantecului, dar in curand ma fac superbisima, daca ma accepta nenea doctoru la lipo. Ca nu mai pot tine cure, nu mai vreau si .... gata, m-am saturat, mi-e lehamite de tot.
Altfel, cum va zisei, s'tem foarte bine.
Ma duc sa ma spal, imbrac, regatesc, sa iesim cu puiu' la aer cand se trezeste. Si sper sa mai apuc sa si citesc, daca nu mai scrieti atat de muuuuuuuuuuuuuuuulllltttttttt .....
Va pupam cu mult drag pe toate si va dorim sanatate celor bolnavioare/bolnaviori si va trimitem pupaceli virtuale ca sa nu luam virusi si conjunctiviteli!
Andreea - e ceva in neregula cu ID-ul tau de mess?????? Ca tocmai ma intreba azi cineva cine is si care-i scopul si durata vizitei ....a, si zicea "ce cauti pe comp meu" ??????????? Tu erai si erai glumeata ???? Ca m-am speriat rau!
PS: RUGAM MAMICILE CU BEBEI PAPACIOSI, SA NE MAI DEZVALUIE SI NOUA RETETE DE SUCCES ... DANKE!
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
adar spune:
ALINUTZA .... OCHI DE VULTUR RRRRAU DE TOT 

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''

La multi ani cu sanatate si fericire puiului tau drag, Ionut-Alexandru!
Intinde-i o mana lui Andrei !!!