LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

nshiro m-am ingrozit, mi s-au taiat picioarele am citit cu sufletul la gura si am rasuflat usurata ca pana la urma totul a iesit cu bine.

iti multumesc ca mi-ai deschis ochii. am fost si eu la un control, la 1 an de la nastere, mai mult din cauza faptului ca trebuia sa plec de acasa, sa o las Bianca numa cu Magda (bona). si nu mi-am luat rezultatul la analizele pana acum cand am citit ce ti s-a intamplat. au inceput sa-mi tremure picioarele si am pus imediat mana pe telefon. cica la mine e 2 papa nicolau si ca e ok. slava Domnului. te pup si pe tine si pe Maria frumoasa si sper ca sunteti bine sanatoase si sa va fereasca Domnul de toate relele.

eu sunt cam suparata, caci in we ce a trecut am avut o aventura tare neplacuta, ca parca inca nu ma pot exprima corect. cand imi aduc aminte inca mai tremur.

am fost agresati in trafic de 2 taximetristi care ne-au blocat masina si din fata si din spate si unul din ei ne-a spart geamul la masina, in conditiile in care eram toti 3 in masina. si eu ca tampita nu eram langa Bianca in spate. M-am urcat in fata ca am zis ca pana in Berceni nu e lung drumul. cel mai grav lucru este ca nu le-am facut absolut nik. doar am incercat sa-i depasim pentru ca mergeau ca dupa mort si nu au vrut sa ne lase si au inceput sa ne ia la misto. si atunci cand a incercat sa-i depaseasac prin dreapta ca era loc suficient de 2 masini, li s-a pus pata, au oprit de-a curmezisul strazii si s-au dat jos din masini air unul din ei s-a oprit direct cu pumnul in geamul din stanga de la doru. au sarit cioburi care-ncotro, l-au zgariat pe doru pe fata au sarit si in spate pe bianca. in toata masina.
i-am amenintat ca ne ducem la politie si ii vom da in judecata, iar ei au inceput sa ne ameninte cu moartea.
o zi de rahat. bine ca Bianca nu si-a dat seama ce se intampla si era foarte calma. cand am ajuns la matusa-mea tremuram toata si m-a apucat un plans isteric din care cu greu m-am putut opri.
am fost la politie am dat declaratii, am fost la institutul de medicina legala si si-a scos Doru certificat medico legal sa-i dam in judecata. traim int-o tara de rahat, in care pprimeaza legea pumnului maimutelor umblatoare. detot kktul.

sa nu urcati vreodata in taxi-urile firelor Aris si Leone si in general sa va feriti de taximetristi ca de dracu. ei traiesc dupa legea lor si aia este numai cea a pumnului. niste animale toti, care au coborat din copac si s-au urcat in masini. ii urasc pe toti.

ma opresc aici ca s-ar putea sa o iau razna mai rau si mai bine nu.
un we placut, linistit, fara incidente si cu sanatate maxima ca e cea mai importanta.

ca asa ne-au zis si noua cei de la politie. bine ca n-au scos si pistolul la voi, ca s-a mai intamplat si asa.

v-am pupat

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by catrinutza

quote:
Originally posted by alinaalex

Si io-s cam suparata, am fost azi pe afara cu Marc, cand am venit acasa si l-am schimbat am obs. pe burtica, spate, gat bubitze mici rosii, multe. Am sunat-o repede pe dr., numai ce i-am dat sa manance si hop la cabinet. Cica nu prea crede ca-r fi rubeola (asta ne-ar mai lipsi!), poate o alergie, sa vedem zilele urmatoare. L-a consultat si la plamani, e ok, dar e inca rosu in gat, basca tuseste de 3 zile si asta dupa 7 zile de trat. cu Panadol si Biseptol. Si ne-a trecut direct pe antibiotic (Ospamox) macar 4 zile, ca tre sa fi in forma sapt. viitoare pt. vaccinul ROR.
M-a consultat si pe mine, am gatul super inflamat,tot dupa 7 zile.. Nu mai trece odata, off!
Se pare ca acuma recuperam, daca tot n-am fost bolnavi intr-un an intreg!

Kim, ce idee buna mi-ai dat cu olitza, tre sa ma ocup si eu de problema, musai. Si Marc statea pe ea imbracat si chiar era incantat de ea, asta pana in mom. in care l-am pus fara pampers.

Claudia, cam asa si la noi cu naneala feroce, coincide cu momentul din care au oprit astia caldura . Noua ne dadeau caldura de zici ca erau temp. cu minus afara.

Micaalsa, sanatate Iuliei! "usoara " pneumonie??? sper sa-i teaca cat mai repede...

Catrinutzo, pai tu nu stii ca in Ro, chiar daca ai asigurata masina pe o carutza de bani cu full-casco, in servis te mananca toti dracii, tre pile , spaga, scandal sa faca aia cumva si candva masina, mey, mey!!! tu pe ce lume traiesti, ai???
...io m-am antrenat deja de 2 ori, de aia stiu...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

1. vezi ca nu cumva chestia cu bubitele de care vorbesti sa fie ce cred ca a avut si mnadra mea, atunci cand a fost diagnosticata gresit cu rujeola...e vorba de roseola infantum...si apare pe un fond de raceala...
2.cat despre chestia cu full-casco...cand a facut asigurarea, sotzul a intrebat-o pe mandra aia daca-i full..ea"daaaa, sigur"...si acum ne rugam sa se sfarseasca anul (noroc ca deja vorbim de sf. lui parilie) ca sa il facem adevarat full casco, adica si pt. acte de vandalism...
Si culmea, ne-am dus la cineva recomandat..daci cu pile...si exact nenea ala ne tragea in piept...faza nasoala e ca ne-am dus dimineata s-o luam, dupa ce patronul ne asigurase ca e gata, si cand colo, ce sa vezi...ce revopsire, ce reparare???!!! au polizat vopseaua pana a mai sarit in vreo 2 locuri iar unde nu era sarita era mata...si-a cerut patronu' scuze si a zis ca pana deisera e gata (el l-a intrebat doar pe mecanic daca a rezolvat-o, dar nu verificase si el)...asta e...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

1. sa stii ca eu chiar la voi ma gandeam apropo de chestia cu bubitzele....imi aduc aminte clar cum ai umblat tu atuncea pana ai aflat ce are Atomika...
of, of, mai,mai...
noua ne-a dat sa luam Claritine pt. bubitze, cica mai degraba e o alergie, acuma puii mei stie ce e , am fost la farmacie sa iau si asta. Plus Ospamoxu...A zis dr. sa asteptam cateva zile sa vedem. Mie una mi se pare ca nu s-au retras, ba chiar incep sa se extinda si pe manutze. o sun diseara iara pe dr. sa vad ce zice, poate ne mai trage o vizita.
Intrebarea e : da' eu ce am de nu-mi mai revin? tot rosu-n gat is.

2. porcii!!!
noi avem full-casco de musai, ca am luat masina pe leasing.
si sa vezi ce m-a puricat nenea de la asigurari, de zici ca am vrut s-o lovesc intentionat. la fel si a doua oara cand a intrat unu' in mine pe rosu!
oricum la noi numai cu circ, interventii si amenintari ca nu mai platim ratele s-a rezolvat (am fost la servisul lor autorizat). ata ete.

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Nshiro,ptiu....ce patisi cu Maria.Uite de asta imi e tare teama mie de noua forma de pneumonie care poate sa evouleze bine-mersi si noi sa nu stim nimic caci daca copilul nu tuseste.....of,bine ca ati descoperit la timp si ati tratat papusa.Sanatate maxima!!!

Ciuf,vazut pozicile si placut mult de tot.Si vreau sa-i urez de pe acum micutei Eva la multi ani fericiti plini de bucurii,iubire si tot ce este frumos si bun in viata!!!!
Stefana,....incearca sa nu confunzi copilul cu atitudinea,comportamentul ei la un moment dat.Daca fata plange si mai ales ca e dupa un vaccin si mai are si dintisorii care o supara cred ca si ea isi doreste o mami iubitoare si rabdatoare,gata sa-i aline,sa-i usureze suferinta mangaind-o si alintand-o.Imi amintesc ca atunci cand eram bolnavioara mami a mea imi facea toate poftele si...i multumeam cerului pentru asa o mama.Nu vreau sa fac nimanui teoria chibritului...dar a fi mama inseamna a pune nevoile copilului pe primul plan si la varsta asta rasfatul nu exista,ci mai degraba raspunzand nevoii puiului il cladesti fericit si cu incredere in oamenii.Stiu ca si noi mamele suntem tot oameni si deci si energia si rabdarea noastra au niste limite,....dar e bine de stiut ca acum pui bazele unui om si....om care candva ....ne va raspunde cu aceeasi moneda inapoi nevoilor noastre.....peste ani.
Doamne PISPI prin ce ai trecut,nemrnici!!!Iarta-ma doamne,dar astia merita impuscati,parerea mea,cum sa ataci o familie cu bebe si pentru ce motiv!
Noi fugim maine de dimineata in Atlanta ....si ma voi gandi la Aida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Doamne, Pispirica, prin ce-ati trecut!!!

si asta in plina zi? sunt oripilata! mai ales ca erati cu copilul in masina...

...din pacate asta e, in loc sa evoluam, involuam.
am avut si eu mici incidente in trafic cu taximetristii (oare cine nu are?), mi s-a taiat calea de n ori, chiar daca eram cu copilul in masina, desi recunosc ca nici eu nu m-am lasat mai prejos cateodata, asta ca sa nu se puna cu o femeie la volan, da' chiar in halul ala incat sa ma atace chiar n-am patzit! dar e bine de stiut.
bine ca-i dati in judecata!

poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

bunaaaaaa
noi suntem mai bine cu ochisorii

vaiiiiiiii rocsana,nu-mi vine sa cred,
Doamne-Dumnezeule,prin ce ai trecut,deci nu era de ajuns ca ingerasul tau acea pneomonie....
da Doamne sa fie bine si la al doilea test!!
multa putere in continuare si curaj si mai ales sanatate tie si Mariei

aalina2003,ochi de vultur-ochi de vultur,dar mie mi-se pare mai mult comic

pispirica,m-ai lasat cu gura cascata,doamne,daca nici in masina ta nu mai poti merge........

NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Salut!

Am tot incercat zilele astea sa mai intru sa scriu, dar tot timpul a aparut cate ceva, plus ca am avut o saptamana foarte grea.

Noe, m-am cutremurat citind ce era sa patiti... ma ingrozesc cand ma gandesc in ce mod stupid se pot intampla adevarate tragedii.
Tot cu tremurici m-a luat si citind povestea Rocsanei. Ce ma bucur ca totul s-a terminat cu bine!
Pispirica, prin ce faza urata ati trecut si voi! Foarte bine ca ii dati in judecata! Io ma tem ca in curand raman fara nicio companie de taxi "agreata", ca le tot tai de pe lista cand mai patesc ceva sau aud de la altii vreo intamplare nasoala.
Ciuf, LA MULTI ANI pentru Eva, sa-ti creasca mare, frumoasa si sanatoasa!

si pentru ceilalti sarbatoriti de azi, Isabella, Mihaela, Tudor-Andrei, si cu intarziere, si pentru cei de zilele trecute: Bianca, Eric, Ionut-Alexandru si Cristian.

Am stat in ultima ora si am citit din urma, am vazut si pozele, dar mi se incurca acum toate in cap si nu vreau sa fac vreo gafa sa raspund aiurea... oboseala e de vina.
Sara cred ca incearca sa mai produca niste dintisori (ca a ramas tot cu cei 4 pe care ii avea la 10 luni), ca se tot trezeste plangand de durere de mai multe ori pe noapte... si asta tine de vreo 2 saptamani. Asteptam, ca tre' sa apara odata si-odata, dar nu stiu cate nopti din-astea mai pot suporta, mai ales ca acum si lucrez foarte mult.

Fetelor, mi-ar placea mult sa venim si noi in parc, dar mi-e teama ca o sa intampin probleme tehnice, legate de transportul caruciorului.

Pupici tuturor bebeilor si mamicilor! Noapte buna!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Ameera

Salut!

Am tot incercat zilele astea sa mai intru sa scriu, dar tot timpul a aparut cate ceva, plus ca am avut o saptamana foarte grea.

Noe, m-am cutremurat citind ce era sa patiti... ma ingrozesc cand ma gandesc in ce mod stupid se pot intampla adevarate tragedii.
Tot cu tremurici m-a luat si citind povestea Rocsanei. Ce ma bucur ca totul s-a terminat cu bine!
Pispirica, prin ce faza urata ati trecut si voi! Foarte bine ca ii dati in judecata! Io ma tem ca in curand raman fara nicio companie de taxi "agreata", ca le tot tai de pe lista cand mai patesc ceva sau aud de la altii vreo intamplare nasoala.
Ciuf, LA MULTI ANI pentru Eva, sa-ti creasca mare, frumoasa si sanatoasa!

si pentru ceilalti sarbatoriti de azi, Isabella, Mihaela, Tudor-Andrei, si cu intarziere, si pentru cei de zilele trecute: Bianca, Eric, Ionut-Alexandru si Cristian.

Am stat in ultima ora si am citit din urma, am vazut si pozele, dar mi se incurca acum toate in cap si nu vreau sa fac vreo gafa sa raspund aiurea... oboseala e de vina.
Sara cred ca incearca sa mai produca niste dintisori (ca a ramas tot cu cei 4 pe care ii avea la 10 luni), ca se tot trezeste plangand de durere de mai multe ori pe noapte... si asta tine de vreo 2 saptamani. Asteptam, ca tre' sa apara odata si-odata, dar nu stiu cate nopti din-astea mai pot suporta, mai ales ca acum si lucrez foarte mult.

Fetelor, mi-ar placea mult sa venim si noi in parc, dar mi-e teama ca o sa intampin probleme tehnice, legate de transportul caruciorului.

Pupici tuturor bebeilor si mamicilor! Noapte buna!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Ameera, nu poti lua un taxi?stati departe? eu cred ca o sa vin pe jos cu carucior cu tot, de la Camera de Comert, daca nu e hazband acasa...facem cam 25 de minute; dar sa stii ca in unele taxiuri incape caruciorul, depinde de care ai..poti incerca cu Fly taxi....Sper sa puteti veni

Zic sa ne vedem la 16:00 la salteluta unde sar copiii mai mari, langa intrare, e ok asa? Sperrrr....oricum, eu si Bia s-ar putea sa ajungem chiar mai repede asa e timp si de masa de pranz, si de somnul de pranz, eu hranesc Bia si o culc in carucior, pana acolo...

Pispi, groaznic...bine ca sunteti ok!

Ciuf, superbe pozeleeee!

revin, revin!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

deci pe cine astept maine?

CATRINUTZA
CLAUDIA
EMA
MONICA
CAT
AILEANA

cine mai doreste?cine mai pofteste?

P.S. pliz reamintiti-mi maine sa o anunt pe Cat la ce ora, daca nu reuseste Monica sa vorbeasca cu ea

Catrinel, sanatate maxima si tie si Oanei! si Bia a avut muci (simpli) si au trecut de la sine cu spray cu apa de mare....Pup!

Serj, pup!

Ma duc la somn. Pentru cine cunoaste, am facut pace intre scorpioni si am dat legi si amendamente. Acum trebuie sa veghez la buna lor aplicare

aaaa, KIM- parlamentul l-a suspendat pe Basescu pentru ca , zic ei, a incalcat Constitutia, desi acest lucru nu a fost dovedit. Desi a promis sa isi dea demisia la 5 min dupa ce e suspendat, Base nu a demisionat pentru ca PSD ar fi gasit un mod sa il impiedice sa participe la alegeri, din nou. Asa ca pe 20 mai va fi referendum, cand, probabil, va fi reales Base. Faza nasoala e ca ne-am facut de kko in afara tarii si ca parlamentul a demis un presedinte ales , democratic, de popor. Pana la referendum, presedinte interimar este minunabilul Vodcaroiu (adica Vacaroiu)
frumos, nu?

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Neata! Venim si noi, adica io, Teo si hazband. Mamici, va citesc zilnic, dar nu pot scrie mesaje mai lungi ca sunt pe mobil si nu ma lasa.:-( sper sa avem net curand

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Imi e dor sa vorbesc cu voi si am multe sa va spun despre Teo. Va doresc sanatate, multe bucurii si numai zile senine. Va pupacim mult, mult de tot

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput