LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 24
Qamar spune:
Mari, va asteptam!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Qamar spune:
LA MULTI ANI SI MULTA MULTA BUCURIE, EVA!!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Qamar spune:
La multi ani si toate cele bune:
Isabella Maria
Mihaela
Tudor-Andrei
Ameera spune:
Neatza!
Hai ca incercam si noi sa ajungem, cu sau fara carucior. Imi poate da cineva un nr de telefon, ca sa va putem gasi in caz ca intarziem, ne ratacim etc?
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
Qamar spune:
Ameera, ti-am trimis PM
Irina71 spune:
Ciuf, sa stii ca azi am intrat pe net fiindca mi-am amintit ca e ziua Evei si nu puteam sa nu o felicit .....
LA MULTI ANI, EVA !! 

Sa-ti fie viata, ca o sarbatoare continua !! Pup puiul scump ! 
De asemenea, un calduros "La multi ani !" si urmatorilor ghiocei :
Isabella Maria de Zuzilici
Mihaela de Olgutta
Tudor-Andrei de CorinaG
Sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi !! 

Doamne, rocsana, am banuit eu ca ceva nu e in regula cand am vazut ca nu mai scrii....
Dar credeam ca e vorba de Maria, nicidecum de tine ! Si eu, care nu am mai fost la gine de cand avea Andrei 6 saptamani ... ![]()
Pispi, taximetristii aia merita dati la Stiri la TV !
E posibil sa va atace ziua in amiaza mare, si cu bebe in spate la masina ??!! ![]()

Andrei al meu a dormit de aseara de la 00.30 si pana la 7 dimineata. Bineinteles, cu intreruperi. Deci el doarme cam 10 ore pe zi in total, cu nanelile din timpul zilei, cu tot, nu e cam putin ? Alti copii vad ca dorm 10 ore numai noaptea ... 

Aaaaa.. si mai nou, e mereu cu mana pe putza, nu pot sa-l schimb de pampers, ca el, intr-o secunda, e cu mana acolo !! Ai vostri copii fac asa ? ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
nshiro spune:
Va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase. Imi este tare dor de voi si de ghiocei, e mai bine de o luna de cand nu am citit nimic si nu am mai vazut nici o poza.
Nu am internet pentru ca tocmai ne-am mutat. Inchipuiti-va ca in toata aceasta perioada a trebuit sa ma mai si mut..... Si in loc sa fie asta un prilej de fericire a fost un calvar...
Va pupic si va urez multa sanatate!
Sper sa rezolv cu internetul cat mai repede.
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
alinaalex spune:

EVA
ISABELLA
MIHAELA
TUDOR-ANDREI!!!
MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI O VIATA PLINA DE IMPLINIRI!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Irina, pai e cam putin...ma refer la naneala. Al meu naneste cam 11-12 ore pe noapte, plus 2 reprize de somn ziua. Acuma nu vreau sa-ti scot okii ca sa-ti fac in ciuda, Doamne-fereste, ca si noi am avut parte de nopti cu cantec si treziri de tz-spe ori. Vad ca acum trece printr-o pasa buna, Doamne da s-o tina tot asa! De 2 sapt. aproape incoace le soileste pana la 10-10,30 dim.!!! dar dintotdeauna Marc se trezeste cam tarziu si se culca cel tarziu la 10 seara.
Lasa ca si Andrei o sa -si regleze somnul la un mom. dat.
Sa stii ca si Marc tot cu mana la putza e
, asta de pe la 10 luni, de cand a descoperit-o! si asa abia-l schimb, mai nou stie sa desfaca pampersul sa bage mana la putza, s-o intinda, sa nu-ti spun ca abia il imbrac dupa baitza...
Si intrebarea lui favorita e "unde-i putza?"![]()
Ciufuletz, ce "vraji" faci azi in bucatarie? abia astept sa vad tortul Evei de prima aniversare! Distractie placuta! Asteptam poze si impresii de la petrecere!![]()
Rocsana, tot la tine m-am gandit de ieri, la calvarul prin care ai trecut, m-a impresionat mult povestea ta. Ai grija de tine si multa-multa sanatate!
Noe, mey mi-e frica sa nu cumva sa aleaga poporul pe Jiji Berbecali sau pe Vaccin! Ptiu!
Mey, tot ce-i posibil in tara asta plina de oameni saraci care asteapta mura-n gura!
Ameera, bine ai revenit, mamicutza harnicutza! Spor la treaba si nopti linistite!
Tcelen, ma bucur ca sunteti mai bine cu okisorii!
Ce fain de voi ca azi va intalniti iara...o sa ma gandesc la voi!
Pana la urma bubitzele de pe burtica si spatele lui Marc s-au dovedit a fi alergie, habar n-am la ce, dar important e ca nu mai sunt. I-am dat aseara Claritine si dimineatza nu mai avea nimic pe piele. Si mucii au mai trecut.
Deci suntem bine.
Va pup.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
simona_toma spune:
In primul rand vreau sa urez viata lunga si fericita si multa, multa sanatate pufoseniei de Eva
cred ca-i face mami un tort suuuuper.Petrecere frumoasa, Ciuf!!Sa-ti traiasca minunea!
Rocsana, imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat.Tu esti un om asa de bun si ti se intampla asa o mare porcarie.Ingrozitor.Sper sa fie bine la urmatoarele controale, sa fii sanatoasa tun si sa-ti continui viata fericita, fara griji si sa mai faci un bebe tot asa de dragalas ca Maria.Multa sanatate si Mariei!!
Si inca ceva.Sa stii ca datorita tie o sa ma grabesc sa-mi fac si eu testul.
Micaalsa, multa sanatate Iuliei.Cuvantul "pneumonie" ma face sa ma cutremur.Dar bine ca la voi e intr-o forma usoara.
Irina, Edutu inca nu si-a descoperit comoara.Sau cel putin nu-l intereseaza.Inca.O sa aibe timp...Si cam ce-i face Andrei?Trage de ea presupun, nu?![]()
Mihaser, asa intentionez, sa duc pe Edutu la Maia, dar vad ca Ada nu mi-a raspuns.Oare nu ne vrea in orasul ei???
Sau n-o fi vazut mesajul??
Vroiam de mult sa te intreb:cum stati la proiectul bebe 2?Munciti, munciti?Sa nu cumva sa uiti sa ne anunti si pe noi!Cred ca si noi ne apucam de treaba cam in vara, asa.
Week-end placut dragelor, intalneala placuta bucurestencelor, asteptam poze, ca sa murim de ciuda.