LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Pispi,Doamne,ce nenorociti!!!Bravo ca-i dati in judecata...sa mergeti pana la capat!

Ciuf..la multi ani frumosi,multa sanatata si iubire pentru Eva...si poate un fratior la anul?

Irina,cam putin doarme,in carte zice 12-14 ore in total...da'eu ma plang ca Ana doarme inca de 3 ori pe zi,e drept ca in total 2-3 ore...asa ca...bebbelusi si bebelusi...

Tcelen, pai si eu tot de hlizeala am scris-o...

..iar cu mana la putza...ei bine si Ana tot acolo se repede cand o schimb...deci,de-ale varstei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

gata m-am mai linistit acuma!Desi nu am apucat sa citesc nimic din urma sunt sigura ca mi-ati urat toate cele bune si vreau sa va multumesc!!
Abia azi am reusit sa intru si eu un pic pe net.Au plecat si ai mei,am rearanjat casa cum era si acum sper sa ne linistim un pic si noi.Va dati seama ca am pus si poze
Si acum sa va povestesc in mare cum a fost....au venit ai mei,am facut Pastele impreuna.Apoi a inceput alergatura pt nunta si botez.Am avut ceva texte cu florareasa dar pana la urma a iesit bine.La nunta nu am fost deloc stresata sau emotionata.A fost frumos desi in biserica a fost un haos total.Preotii incepusera la un moment dat sa se blabaie de nu se mai intelegea nimc (mai ales la faza cand trebuia sa calc pe picior mirele...sigur si-o fi bagat coada soacra ca sa nu-i calc baiatu'-soacra se cunoaste f bine cu unul din preoti).Pt botez nu pregatesira masa pe care sa schimbam copilul si la inceput l-am pus pe un scun si m-am enervat si i-am zis aleia care lucra la biserca sa se miste si sa sa aduca o masa,preotul la un moment dat imi uitase numele,la inceput cand a trebuit sa sarutam evanghelia a dat-o la toti numai alor mei nu...ma rog...in sfarsit...bine ca s-a terminat.La restaurant prea multa lume nu a fost...dar eu m-am distrat cat s-a putut.Pe la vreo 12 seara am trimis-o pe sora-mea acasa cu copilul ca asa plansese dragutul de el,iar pe la 4 dimineata s-a spart cheful.Mancarea a fost foarte buna.Am avut la fiecare masa sticle cu vin pe care era eticheta cu fotografia noastra.Tuturor le-a placut chestia asta.
Inca nu mi-am revenit cu oboseala dar recuperez eu pe parcurs, asa ca va rog sa ma scuzati daca nu sunt coerenta.
Acum tb sa ma obisnuiesc sa-mi strig copilul pe nume si zau ca nu-mi iese...of-of....
Acum fug ca plange piticul.Va pupicesc si vizionare placuta!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by nshiro

Dragele mele bine v-am regasit. Sunt atat de multe de povestit…. Ultima data va scriam de Maria ca e racita. Trei saptamani am umblat cu ea pe la spital, desi lua medicamente facea febra, parea ca nu-I mai trece… Intr-un sfarsit cand s-a hotart doctoral sa-I faca ceva analize s-a dovedit ca avea pneumonie. Ce fel de pneumonie nu stiu ca de tusit nu prea tusea, de mancat manca bine doar ca facea febra. In fine, s-a rezolvat in cateva zile cu antibiotice. De atunci e ok slava Domnului sis per asa sa ramana.
Despre mine sunt mai multe de spus, puteti citi aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98771

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Doamne Rocsana prin cate ai trecut. Bine ca s-a rezolvat totul pana la urma. Imi amintesc eu bine ca ziceai la un moment dat ca ti-ai descoperit aici in Romania o rana pe col si cand te-ai dus in Japonia sa ti-o cauterizezi ti-au spus ca nu ai? Sper sa nu confund persoana, dar totusi cred ca tu scriai. Nu e posibil atunci ca medicii de acolo sa nu ti-o fi vazut si din cauza ei sa fi patit asta?
Oricum, bine ca s-a terminat totul cu bine.
Sanatate multa

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Revin asa pe bucatele...am socroseniile in vizita,nu de alta...
Si acum sa mentionam si partile bune:intr-adevar m-am simtit ca o printesa la nunta si mi-a fost asa de drag sa-mi tin copilul in brate in biserica.Of course, m-am emotionat cand l-au bagat in cazan .M-am bucurat tare mult ca au venit si prieteni de-ai mei din Romania si m-am simtit tare bine.Pana si soacra a fost ok in ziua nuntii.Am fost multumita si de torturi,si de coafeza si de toate serviciile.Chit ca nu a fost prea multa lume (nu ca nu am fi invitat)totusi eu m-am simtit bine, la fel si ai mei.Acum asteptam dvd-urile si ne mai ramanem sa ne alegem pozele.
Acum ma uit si eu la pozicile de la intalnirea voastra.Sa stiti ca m-am gandit la toate in ziua nuntii ca tare mi-ar fi placut sa va am alaturi de mine.
Va pupicesc si incerc sa recuperez cu cititul.
Aaa si ca noutate Nick a inceput sa mearga singurel....putini pasi dar face singurel.
Vedeti ca sunt 2 pagini cu poze.
Pupicei

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La Multi Ani!!! Eva

sa fi sanatoasa si sa ai parte in viata doar de fericire si bucurii

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

LA MULTI EVA MARIA! Sa ai parte numai de fericire si multe impliniri alaturi de cei dragi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Eva, La Multi Ani ! Sa fii sanatoasa , fericita, iar viata sa-ti aduca numai bucurii!

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

7 aprilie

iasima Catinca Maria
Cristina30 Magnus Tiberius
DanaR Sebastian Florentin

8 aprilie

Marilena12 Anna Maria Angela

10 aprilie

Simona Toma Eduard Gabriel
Otilica Krisztian
Guguluff Eliza-Maria
roxivan Darius Mihai

11 aprilie

TINA WELSH David Nicholas
Ioana22 Filip Andrei

13 aprilie

Lady Hawk Ana Alexia

14 aprilie

ROROSU Stefan
Chichina fetita
_
15 aprilie

Tania2 Bianca Alexandra Iris

17 aprilie

Honeypuma Eric Ionut

19 aprilie

GABI_FER Ionut-Alexandru

20 aprilie

ALOREA16 Cristian

21 aprilie

ZUZILICI Isabella Maria
Ciuf Eva Maria
Olgutta Mihaela
CORINAG Tudor-Andrei

Cu scuzele de rigoare ca felicit asa de tarziu...

A ca am uitat...dupa botez a trebuit sa duc lenjeria si hainutele de au stat pe piele(maieut,pantalon scurt etc) de la botez si sa le scald de 3 ori in mare.Si 3 duminici la rand tb sa duc copilul sa-l impartasesc si sa duc si lumanarea de botez sa o aprind la biserica.
I-am rupt si turta deasupra capului si l-am pus sa-si aleaga de pe tava.A ales surublenita,minge,chei si a agatat de chei si stetoscopul.i-am taiat si motul si i l-am pastrat intr-o cutiuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani, Isabella, Mihaela si Tudor!!!

LA MULTI ANI EVA!!!!! pufuletz mic, sa ai parte numai de bucurii in viata!!! pupici multi tie si lui mami!

PISPI, m-ai lasat muta. asa o faza, ce naiba, parca era poveste din ghetourile din Africa de sud! absolut incredibil! Foarte bine ca ii dati in judecata, dar va trebuie o gramada de nervi si de curaj!

NSHIRO, vai de mine, prin ce ai trecut.... cosmar... bine ca e totul OK acuma, imi inchipui ce-a fost in sufletul tau!! si v-ati mai si mutat! ufffff.

POLI, ma uit la poze chiar acuma!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

OAU, AM VAZUT 222 DE POZEEE !!
Poli, ai fost o mireasa SUPERBA !!
Ce pirostrii interesante !! In ce religie v-ati cununat ? Tu ai schimbat religia pe care o aveai in Romania sau nu ? Cine era nenea ala cu sort alb care il tinea pe Nick in biserica ?
Ce falnic era el, cu papionul rosu !!
O sa-ti ia vreo 2 saptamani sa te inveti sa-l strigi pe Nick pe nume (noi 3 luni pana la botez, i-am zis "bebitzu'" lui Andrei).
P.S. Cand ai timp, da "Edit photos" si da "ROTATE", CA MI-AM CAM SUCIT GATUL LA UNELE POZE.
Pupiiiici ! (Si-mi place cum ai aranjat baconul).

Abia astept ziua de maine sa vad poze de la ziua Evei si de la intalneala fetelor din Bucuresti.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput