LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Buna, fetelor
Iaca mai apar si eu din cand. Sunt epuizata fizic si psihic, dar imi revin eu.
Intre timp, imediat la 2 zile dupa episodul cu otita fantoma, Matei s-a imbolnavit de bronsiolita, microbul luandu-l pare-se intr-una din vizitele noastre inutile la spital . S-a ales cu 15 Ceftriaxon injectabil (care doare putin mai mult decat Penicilina), injectii la 12 ore facute direct in funduletul lui cat un pumn. La 2 zile cum a terminat Matei injectiile, Mihai a facut otita (am mers direct la cabinetul particular) si s-a ales cu Ampicilina injectabila la 6 ore. I le-am facut in funduc de teama sa nu-i nenorocim venele, ca doar de Craciun a mai facut un rand cu branula. Tot timpul asta eu am fost racita cobza de nu puteam respira decat cu gura deschisa. Mi s-a umplut si buza de jos de herpes si ca sa fie tacamul complet am facut si urticarie, pesemne pe fond nervos.
Singura chestie buna care s-a intamplat in tot acest rastimp a fost faptul ca Matei si-a recapatat pofta de mancare si cocutza mea mancacioasa pe care o credeam pierduta, s-a intors la mine. A facut niste falcutze apetisante ca abia ma abtin sa nu le rontai.
Inca nu merge in picioare, dar se ridica singurel si merge pe marginea patului si se urca pe canapea.
In seara asta, dupa baita statea in picioare pe canapea si se amuza dandu-si drumul la manute si stand cateva secunde fara sprijin in picioare. Se pare deci ca nu va mai dura mult pana va alerga prin casa.
Sufrageria a devenit cazemata, pentru ca am ascuns toate locurile periculoase unde ar putea ajunge cu paturi. De cand cu urcatul pe canapea e cam periculos sa il las singur ca sa imi mai pot rezolva si eu cat de cat treburile, asa ca sunt efectiv legata de maini si de picioare. El nu are stare sa stea in tarc sau sa il pun un scaunul lui cu mine in bucatarie. Abia astept sa vina vara si sa stam cat lumea pe afara. Acum tare mi-e teama cu vantul asta.
Am si eu un filmulet de postat, dar nu stiu pe ce site, asa ca va rog sa-mi dati si mie o sugestie.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

tuturor bebeilor care au inceput sa-si masoare varsta in ani si nu in luni, ca pana acum. Le doresc sa fie fericiti si sa aduca bucurie parintilor.
Deasemenea
tuturor mamicilor care s-au sarbatorit de la ultima mea vizita. Sper sa ma iertati pentru lipsa.

Rocsana, m-ai cam pus pe ganduri. Sa vad cu cine pot lasa zganboii astia ai mei sa ma pot duce sa fac si eu testul. Ma rog pentru tine ca urmatorul rezultat sa fie bun.
Pispi in astfel de momente ma bucur ca am plecat din Bucuresti. Faci bine ca ii dai judecata. Sau mai bine .. direct ca e mai ieftin si mai sigur.
Poli ai fost o mireasa superba. Nu am reusit sa vad toate pozele, dar maine voi incerca sa recuperez. Oricum Nick a fost si el un print. Va felicit. Sa fiti fericiti toti 3 si sa aveti o viata de vis.
Ciufulet esti o adevarata artista. Tot ce iti iese din maini e o adevarata opera de arta.

Am vazut ca o parte din bucurestence s-au intalnit. ...Asta e un moment in care mi-e ciuda ca am plecat din Bucuresti! Asta e!
Abia astept sa vad ce iese la intalneala voastra de maine unde veniti si cu catel si cu purcel... Va doresc distractie placuta!

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Polixeni, am vazut pozele, sunt superbe! si nunta, si botezul, tot tot tot, iar tu ai fost f frumoasa! iar Nick..

Tili, sanatate multa si energie multa, sa le poti face fatza piticilor cu brio! te asteptam in Buc cu prima ocazie!

Din cele 70 si ceva de poze de la intalneala, am pus 20 de poze pe net, restul le voi trimite pe mail, personalizat la fiecare cu bebele personal trimiteti-mi pliz adresa de mail la noemi@mirabilis.ro .

POZELE DE LA INTALNIRE, AICI

a fost super, ne-am simtit excelent, multumesc fetelor care au reusit sa ajunga si sper sa repetam! detalii mai incolo ca a inceput un film

pot sa va spun, insa, pe scurt, cine a semnat condica:
Ameera si Sara
Gabi_fer si Alex
Claudia si Vlad
Ema si Mario
Catrinutza si Mariuca
Mari si Teo

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

La multi ani, Isabella, Mihaela si Tudor!!!

LA MULTI ANI EVA!!!!! pufuletz mic, sa ai parte numai de bucurii in viata!!! pupici multi tie si lui mami!

PISPI, m-ai lasat muta. asa o faza, ce naiba, parca era poveste din ghetourile din Africa de sud! absolut incredibil! Foarte bine ca ii dati in judecata, dar va trebuie o gramada de nervi si de curaj!

NSHIRO, vai de mine, prin ce ai trecut.... cosmar... bine ca e totul OK acuma, imi inchipui ce-a fost in sufletul tau!! si v-ati mai si mutat! ufffff.

POLI, ma uit la poze chiar acuma!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Catrinel, cum mai e cu raceala?sper ca sunteti ok

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Poliii, in sfarsit, ai aparut!!Ne-a fost dor de tine, de abia asteptam sa vii cu poze.Am vazut cateva, nu pe toate din pacate, ca nu am tiiiimp!!!!Dar sper ca maine sa pot.Sunteti o familie extraordinar de frumoasa!!Toti 3 sunteti frumosi foc!Mi-a placut rochita, coafura, florile, Nick cel cuminte...Imi pare bine ca totul a iesit bine si mai ales ca socrosenia a stat in banca ei.Acum se lasa cu ceva luna de miere?
Tili, prin ce ati mai trecut si voi!!Tare m-a intristat mesajul tau.Bine ca v-ati facut bine si mai aveti si realizari!
Mai fetelor, am una bucata bebe care a invatat sa dea palme peste fata.Fata mea sau a altor persoane.Ce ma faaaaaac????Incerc ori sa-i explic ca nu se face asa ceva(aiurea, nu intelege, bineinteles), ori sa-i parez bland palma si sa i-o directionez catre palma mea in semn de "bate palma", ori sa nu-l bag in seama.A invatat gestul asta de la alti copii care incearca sa-i dea peste fata sau, daca nu sunt atenta chiar reusesc.Si a inceput sa urle daca vede o jucarie la alt copil si nu-l las sa se joace cu ea.Of, ce s-a mai schimbat.Asa, brusc, de la o zi la alta.Voi cum procedati cand copii vostri fac la fel?
Catrinuta, daca esti pe faza, baga un sfat urgent!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mi-e somn rrrrau de tot, dar nu ma pot culca inainte sa-i urez EVEI

LA MULTI ANI FERICITI!!!

Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, sa ai talent ca mami in tot ce face, sa fii norocoasa, sa ... sa ... sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun!

Cristian, si tie iti spunem cu drag LA MULTI ANI pentru ieri, sa ne ierti pentru intarziere si sa nu te superi pe noi. Si tie iti dorim tot ce i-am dorit Evei, si in plus, iti dorim o gagica misto ;)

LA MULTI ANI PUIUTI DRAGI!!!

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Salutare!

Chiar ca a fost super in parc, sper sa ne mai adunam asa si altadata. Am pus si eu cateva poze aici, cam toate pe care am reusit sa le fac (ca regula generala, cu cat e mai important evenimentul la care ma duc, cu atat e mai plin cardul aparatului foto ), si mai am un filmulet scurt cu o conversatie intre Sara si Mariuca... da' pe-ala nu stiu cum sa-l postez.

Poli, am vazut aproape toate pozele. Felicitari, totul a fost asa de frumos!

Tili, imi pare rau ca ati fost asa bolnaviori cu totii! Multa santate de-acum incolo!

Irina, 10 ore mi se pare putin... insa si Sara cam tot atat dormea pana nu demult. De vreo luna-doua, de cand e mai activa, si-a format un program mai bun de somn, vreo 10 ore noaptea si 2-3 in timpul zilei.

Simona, si a mea da palme din cand in cand (da' din proprie initiativa, n-a invatat de la nimeni). Ii dau manuta la o parte, ii explic ca nu e voie sa se poarte asa, dar oricum pana acum nu m-am gandit ca ar putea deveni o problema. Mi-e si mie teama de schimbarile care vor aparea in comportament pe masura ce creste si sta tot mai mult cu alti copii..

Pupici tuturor!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Banuiesc ca toata lumea doarme la acesta ora insa eu abia acum mi-am terminat treburile.

Vreau sa va spun ca intalnirea din parc a fost SUPER, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba cu parintii datorita piticului meu care este un separatist convins. El nu sta niciodata acolo unde stau toti copii, pleaca sa-si rezolve "afacerile lui" Acesta este motivul ptr care nici nu am facut prea multe poze am sa le pun si eu pozele facute dar maine, acum este prea tarziu.

Maine ne luam motul, sper ca va iesi totul k. Am sa va pun poze.

[EVA - LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!

Poli - ai fost o mireasa super. Imi place fff tare rochita ta. Despre crestinul tau nu nu pot spune decat cuvinte de lauda daca a fost el cuminte in biserica. Alex cand ma vazut la proba in rochie de mireasa a inceput sa planga, nu stiu ce am sa ma fac cu el la nunta.

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani, Eva! Sa cresti mare, sa fii fericita si iubita!
ZUZILICI Isabella Maria . Zuzilici come back! Canadiencele mele unde sunteti?
Olgutta Mihaela
CORINAG Tudor-Andrei

Nshiro, doamne da sa iasa bine rezultatul si sa uiti prin ce ai trecut. Multa santate tie si Mariei!
Poli, am vazut pozele de nunta / botez si mi-am dat seama ca a fost frumos, ma bucur ca veti ramane cu amintiri de vis.
Noe, mersi de lamurirea cu Basescu, exact asta mai lipsea romanilor acum cand tt lumea e cu ochii pe ei (dupa intrarea in UE), sper sa iasa cumva fata curata. Mersi de pozele de la intalnire, si comentariile simpatice ultra utile datorita carora am reperat toti micutii protagonisti, niste dulci! un pupic la fiecare de la Alicia! ce s-ar fi jucat si ea cu ei... iubeste copiii!

Despre noi pe scurt: Eu ma enervez cu calculatorul care imi face figuri, mi se stinge, miroase a ars, maine vine cineva sa vada ce-i cu el. Noroc ca de cateva zile s-a facut o vreme de stat numai pe afara, am fost ba la fluviu, ba in parc, ieri a fost vreme de tricou (acum cateva zile eram cu caciuli si manusi). Alicia s-a jucat azi prima oara in nisip, a fost innebunita sa se dea pe caluti si tot felul de jucarii din parc. Pe de alta parte o chinuie ceva dinti, s-a zvarcolit in seara asta de durere, si a facut o iritatie urata la fundulet.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am un test pozitiv in Z26! Sper sa fie bine de data asta! Ma rog sa fie bine de data asta

Poze Laura

Mergi la inceput