LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 27
mihaser spune:
Salut!
EVA MARIA sa cresti mare si sanatosa si sa fii fericita! ciuf te rog sa ma scuzi ptr intarziere! Fac orice ptr o iertaciune din partea voastra!
Isabella Maria, Mihaela si Tudor-Andrei sa crestiti mari, frumosi si sanatosi!
Poli ai aratat ca o printesa! Ma bucur mult ca totul a iesit asa cum v-ati dorit! Pupici lui Nick cel crestinat!
Laura Doamne ajuta! Ce veste minunata! Iti tin pumnii si sper sa te urmez la odisee!
Simona proiectul bb e in plina desfasurare...sper sa va dau si eu de veste curand!
Fetele am fost ieri pe santier sa vedem apartamentul, insa era un pic mai mic decat actualul si am hotarat sa mai asteptam. Am fi vrut cu 4 camere insa erau la mansarda fara acoperis, iar eu nu vreau sa mor de cald vara...am mai stat la ultimul etaj si a fost groaznic vara.
Va pup si sper sa revin si eu maine ca e sarbatoare mare, nu?
ps L-am tuns si mai scurt pe Cristi ca e transpiracios
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor am un test pozitiv in Z26! Sper sa fie bine de data asta! Ma rog sa fie bine de data asta![]()
Poze Laura
Doamne ajuta Laura sa fie bine. Ai incredere, DD sigur are grija de tine si-ti va da bebeul mult dorit.
si sa vii cu vesti tot asa de bune
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Tili, sanatate multa la copilasi si tie putere sa le razbesti pe toate. E tare greu cand sunt bolnaviori, dar ce sa faci ... trebuie sa trecem prin fel de fel de incercari.
Poli, am vazut si eu pozicile voastre. Tu ai fost o mireasa fff frumoasa, rochita mi-a placut mult de tot si Nick, ce mai ... no coments
. Sa fiti fericiti si sa aveti o viata frumoasa la fel ca voi. 
simona_toma, si noi ne confruntam cu problema asta ... plesneste tot ce prinde. Si cum de regula e mai mare aproape cu un cap de ceilalti copii de varsta ei, sa te tii ce salata le trage peste freza de nu apuc eu sa reactionez. Si oricat ii explic, nu am la cine .. tot asa face, inca ea se amuza copios.
Noe, frumoase poze, frumosi copii si parinti. De-abia astept sa veniti pe meleagurile mele sa va vad. Off off ... ce disper cateodata cand vad ce departe-s de lumea dezlantuita ![]()
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
NOE, pai ce sa zic, sunt cobza… uff…. De la paracetamol am trecut la biseptol (eu!), ca Oana e spre bine. Ne mai luptam cu mucei, dar ii pun des ziua apa de mare in nasuc, si merge. Noaptea aspiram si dam cu Olynth. Mai am vie o zi de olynth. Da io’s pe niciunde, sunt asa de molesita, si n-am chef de nimica… abia astept sa treaca! Pai cand ma gandesc prin ce trece TILI…..saraca!!!
N-am apucat sa vad pozele…. Nici pe ale lui CIUF, dar recuperez io.
Am apucat repede sa le vad pe ale lui POLI
POLI, supeeer! Excelent, mama, ce chef, fanmtastic! Ai fost traznet! Care e socrosenia, imbracata in negru, sau crem?
SIMONA. Si Oana zbiara daca de ex vine careva sa se joace cu jucariile ei…. Incerc sa ii explic ca si ea ia de la altii, si ea asculta, ii mai dau celuilalt copil o jucarie, pe urma ei una, si tot asa. E o faza, va trece.
LAURA IOANA!!!!!!!! Tin pumnii de ma si dor!!!!!!!!!! 
Si noi in clubul celor cu mana la putza!
de cate ori e posibil, la schimbat, in vanitza… acuma si.a descoperit si buricul…
...ma duc sa-mi suflu nasu' ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
LAURA,
FELICITARI! tinem pumnii sa fie totul in regula! abia astept sa te vad cu burtica 

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Saaaal
Rapid ca uitai sa ii urez sanatate multa Iuliei. Sa se faca bine mai repede. Vreau si eu sa vad pozele ei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Multumim, suntem mai bine acum
. Nu mai tuseste asa dihai dar tot ceva harait se aude din pieptul ei. Continuam cu siropel si ceaiuri la greu.Poze mai recente cu noi poti sa vezi AICI
Am vazut si pozele voastre si voi fetele ati fost nishte frumoase ... toalete de toalete, ce mai. Si Luca ... baiat mare, tare bine-i sta in vestuta rosie
Si inca odata am vazut nishte lucruri superbe iesite din mainile tale.
toti ciufuletii
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
MP spune:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,la muuulti aaaani!
Ionut-Alexandru(Gabi_fer )
Cristian(ALOREA16)
Isabella Maria(ZUZILICI)
Eva Maria (Ciuf)
Mihaela (Olgutta)
Tudor-Andrei (CORINAG)
Piticuti,sa aveti parte de tot binele din lume alaturi de familiile voastre! Flori pentru mamicile care v-au nascut!
Laura,ma rog din suflet sa fie bine de data aceasta! Fii cat mai relaxata si optimista! Doamne ajuta!
Pispi,am ramas muta cand am citit patania voastra si sincer,mi s-a facut frica.Ce nenorociti! Aveti grija de voi! Sper ca justitia sa isi faca treaba.
Nshiro,Doamne,mi s-a pus un nod in gat citind.Ma rog din tot sufletul sa fie bine la controalele viitoare,iar acest episod sa ramana o amintire urata si atat. M-ai determinat si pe mine sa purced la niste controale si iti multumesc! Sanatate multa atat tie cat si Mariei si Dumnezeu sa va aiba in paza!
Noi ne-am despartit ieri de Cat si Daria si Anna...cu lacrimi in ochi si cu promisiunea ca ne vom revedea. Cat isi cere scuze ca nu a putut veni la intalnire desi i-ar fi placut tare mult,dar,fiind ultima zi de sedere in Romania,era prinsa intr-o gramada de treburi(bagaje,unchi si matusi in vizita...etc).Pentru ea,ca si pentru noi care momentan suntem fara masina,Tineretului era putin cam inaccesibil.Speram sa ne intelegeti si sa nu va suparati! Iar la urmatoarele reuniuni vom fi nelipsiti.
O duminica placuta!!
Cu drag,
Monica...mamica,Vlad-Ioan(27.01.2002) si Matei-Calin(14.03.2006)
MP spune:
www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY" target="_blank">Aici un videoclip dragut ca sa va distrati puisorii.
Matei e innebunit dupa cantecelul asta si danseaza de rupe cand il aude.Arata chiar ca un pinguin care danseaza!
Va pup!
Cu drag,
Monica...mamica,Vlad-Ioan(27.01.2002) si Matei-Calin(14.03.2006)
Polixeni spune:
Am revenit cu forte proaspete!
Multumesc tuturor fetelor(Irina, Tili,Kim, Simona, Gabi, Noe ,Miha,Catrinel,Monica,Anamaria,Ameera...sper ca nu am uitat pe nimeni) pt urarile si cuvintele frumoase la adresa noastra!! 
Irina Multumesc pt pont!Chiar ma gandeam cum sa fac sa rotesc pozele.Acum lucrez la ele.Noi ne-am cununat in religie ortodoxa.Aici pirostriile sunt luate de catre nasi,impreuna cu lumanarile,sticla si paharul pt vin.Pirostriile le vom pune intr-o cutie speciala si le vom pastra.Nenea in sort alb e nasul care ne-a cununat si care l-a botezat pe Nick.Iar tanti aia mai solida in rochie neagra cu buline e sotia lui,respectiv nasa noastra.
Tili va dorim multa sanatate!Sa ai grija si de tine!!
Simona
Si mie mi-a fost tare dor de voi toate!Am fi venit in Ro,asa in luna de miere, dar cum a avut sotul accidentul tb sa fim aici pt comisia de doctori.Si Nick ma mai plezneste pe fata cu ambele maini dar in joaca.Ceea ce ma dispera pe mine e ca musca si bineinteles ca acolo unde vede piele.Si daca nu vede piele ridica bluza/pantalonul ca sa muste mai bine de piele.Aaa si daca ii iau ceva din mana cu care nu are voie sa se joace sa vezi ce urla si ce teatru joaca....
gabi Cand faceti nunta?In ziua nuntii Nick a fost cu hazband la soacra si m-au asteptat amandoi la biserica.(aici mirele asteapta mireasa la biserica)Cand m-a vazut s-a uitat un pic mai ciudat la mine si cand l-am luat in brate a inceput sa ma traga de voal.
Laura ce veste buna!Iti doresc din tot sufletul sa te vad la Odisee!!!Doamne ajuta!
Miha A stat Cristian la tuns?Poze ai?Va cumparati apartament?
Catrinel In negru era mama mea.In bej..nu stiu la cine te referi?!Soacra-mea era cu o fusta roz-corai si un top alb (oare am pus poza cu ea???).Si Nick se tot trage de cuculet si tot umbla la buricul altora
Ridica maieul si tot umbla la buric.
Micaalsa sanatate va dorim!Si Nick uneori respira de parca ar fi infundat desi nu e racit.Acum ma uit la pozici!
Acum vreau sa ma uit la toate pozicile voastre sa vad ce am pierdut.Pupicei voua!!