LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Laura, sa dea Domnul sa fie bine.Tinem pumnii stransi, stransi.Nici nu ai idee ce bine imi pare ca am deschis calculatorul azi(imi era cam greu)si am aflat asa veste buna.Mi-ai luminat ziua!!
Hai, mai, Catrinel, sa treaca odata raceala asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

In sfirsit forumul binevoieste sa ma lase sa intru si la voi.(de 3 ori am incercat si cind apas pe "trimite un raspuns" se blocheaza undeva....Ceeea ce nu inteleg e de ce nu mi s-a intimplat si la alte subiecte!?)

In primul si-n primul rind nici nu stiu cum sa va multumesc tuturor celor care mi-ati urat de 1 aprilie!

Rocsana am impietrit pur si simplu dupa ce am citit ce probleme ai avut cu testul de Papanicolau.In Suedia ni se face intotdeauna dupa nasterere imediat ce ni se instaleaza menstruatia.
Doctorul meu mi-a spus ca testul facut in perioada sarcinii poate da rezultate false.Sa dea Dumnezeu sa fie bine la urmatoarele analize!

POli wow ce poze traznet ati scos!Sa fiti intotdeauna o familie fericita si unita!

Noe multumim mult de tot pentru poze! Superbe!
Ce m-as mai intilni si eu cu voi, dar sotul amina mersul in Romania anul acesta pe motiv ca Fidel Castro nu mai are mult si acum ar fi momentul sa vizitam Cuba "autentica", altfel pierdem!

Irina baietii mei amindoi isi atingeau locul cu pricina daca nu le-o directionam eu spre o jucarie atunci cind ii schimbam.E virsta, ce sa-i faci!

Kim daca "calculatorul" miroase, o fi stricat fan-ul care "raceste" procesorul?

Cristina/Galati aceeasi problema am avut-o cu ochisorul lui Markus, i-am pus 4 zile 6 picaturi pe zi si fiindca nu s-a rezolvat a trebuit sa-i dam seara o pasta cu antiobiotic in ochisor...Sper ca la voi nu a fost nevoie.

Anamaria/Alba-Iulia cum mai stati cu somnicul? Si fetita mea cea mare ii cam supara pe ceilalti copii in acelasi fel, dar pe la 2 ani jumate s-a mai linistit...

Pispi trebuie actionat, altfel unde vom ajunge inconjurati de asemenea fiinte care nu ii pot numi oameni!?

Mihaela/Timisoara tin pumnii sa mergi la Odisee cu Laura Ioana! Sa ne dai de veste si noua, daaaa?

Simona_toma incearca sa initiezi tot felul de jocuri cu el si arata-i lucruri noi atunci cind nu se comporta asa cum "trebuie".La aceasta virsta apar din pacate aceste tendinte si este ceva normal.

Delia am citit pe nerasuflate si ce sa-ti zic,caile destinului sunt necunoscute,sunt sigura ca vei proceda asa cum va fi mai bine pentru toti.

Plec sa citesc din urma dar nu inainte sa le urez o copilarie fericita, sanatate si mult noroc in viata ghioceilor nostri pe care nu i-am felicitat de cind nu am mai intrat:

Alyssa
Alexandru-Robert
Raluca Elena
Harris Peter
Sara
Andrei Cristian
Catinca Maria
Magnus Tiberius
Sebastian Florentin
Anna Maria Angela
Eduard Gabriel
Krisztian
Eliza-Maria
Darius Mihai
David Nicholas
Filip Andrei
Ana Alexia
Stefan
Bianca Alexandra Iris
Eric Ionut
Ionut-Alexandru
Cristian
Isabella Maria
Eva Maria
Mihaela
Tudor-Andrei

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

La multi ani!ALOREA16 Cristian Zuzulici, Isabella Maria ,Olgutta Mihaela
CORINAG Tudor

Ciuf, La multi ani pentru Eva!Sa cresti mare pui, sa fii sanatoasa! Eu si Bia va dorim tot binele din lume!
Mi-am amintit zilele astea cum m-ai sunat la maternitate si nu mai stiam numele Biei. Va pup de mii de ori, si-mi cer scuze pentru intarziere.

Vazut poze de la nunta si botez, Poli ai fost o mireasa super, imi plac tare mult pozele din biserica unde il tii pe Nick in brate.

Vazut si poze din parc, placut si ele, sper sa se repete intalneala.

Eu nu mai zic nimic, Bia vineri seara cand ne-am intors din plimbari nu avea absolut nimic, i-am facut baita, a papat bine si pe la 12.30 s-a trezit cu nasucul super infundat. Acum e plina de muci, ieri nu am iesit afara asa a zis dr, astazi e ceva mai bine sper sa-i treaca.

Hai pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LAURAAAAAAAAAAAAAAAA ......

VEZI, DUMNEZEU FACE MINUNI ... SA CREZI ... SA CREZI IN ELE ... SA CREZI IN DUMNEZEU!

Te pupam cu drag si ne rugam pentru tine. Abia astept sa vin la Piatra :)

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Chiar daca nu am mai intrat de cateva zile pt ca va rog frumos sa ma credeti chiar nu am avut timp, tot as vrea sa urez al multi ani ghioceilor nostrii.
Deci La multi ani pt:
15 aprilie
Tania2 Bianca Alexandra Iris

17 aprilie
Honeypuma Eric Ionut

19 aprilie
GABI_FER Ionut-Alexandru

20 aprilie
ALOREA16 Cristian

21 aprilie
ZUZILICI Isabella Maria
Ciuf Eva Maria
Olgutta Mihaela
CORINAG Tudor-Andrei
Sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi.
De asemenea am observat ca au revenit cateva mamici carora vreau sa le urez un calduros-Bine ati venit.
Nu prea am reusit sa citesc tot din urma ci doar am frunzarit dar am retinut incidentul neplacut prin care a trecut Noe si sunt sigura ca Dumnezeu a fost cu ele in acea zi
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ioana, excelenta veste! ma bucur si ma rog pt tine si bb mic!

Mariana, nu e coolerul, am facut si defragmentarea, am mai sters din filme(si inscriptionat) ca mi-e prea incarcata o partitie, acum astept expertul.

Catrinel, sanatate multa!

MP, multumim de dansul pinguinilor, am mai vizionat cateva de acolo, cu Alicia.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Eva, la multi ani,multa sanatate si noroc in viata! Sa cresti mare,frumosa si desteapta!

Acu'fug sa mauit la pozele de la intalnire si cele de la nunta lui Poli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Am vazut pozele de la intalnire..mi-a parut (iar!) rau ca nu-s si eu de pe acolo...dragalasi si frumusei copilasi..da'm-am'nervat ca titlurile ramaneau in urma..sau doar la rasnita mea se-ntampla asa?Poli,am vazut o parte dintre poze...ai aratat foarte bine..ai fost foarte atenta la detalii..si tortul de la nunta parea foarte gustos...Felicitari si multa sanatate micului crestin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

wow, ce veste! Laura Ioana de-a domnul sa fie bine, cea mai mare dorinta a ta sa se realizeze! Pupacim puiutul mic! Si pe tine !

Nshiro, tocmai intrebam de tine, imi pare tare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Eu am fost la controlul de 1 an, dar nu mi-au facut papanicolau. De fapt, de cand am nascut nu am facut nici-un fel de analize, numai eco.

Pispi, mai sa fie, taximetristii astia dupa ce ne omoara cum conduc se mai dau jso si cu batele la noi. Nu-i lasa!
Eu conduc de 10 ani, si de fiecare data cand intalnesc un incepator ii spun sa se fareasca de taximetristi de de tramvaie. Su un real pericol.

Mariana, ce face puiul mic? Scrie putin de ea, please....!Si o poza cu ea fi ....

Mp, vazut pinguinii dansaciosi, poate o invat si eu pe Bia sa danseze.

Bia astazi a fost bine, nu-i mai curge nasucul dar se mai infunda cand si cand, a inceput sa mearga tare bine singurica vine peste tot dupa noi, mai cade dar nu s-a lovit pana acum.

pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

am condus Infiniti-ul azi cu Bia in spate si Dr in dreapta
am batut toate stradutele de pe la Snagov!!
zero victime, Dr calm si placut impresionat (stie de frica), Bia a adormit

reviiiiiin

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput