LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 29
alinaalex spune:
Poli, am vazut toate pozele, ai fost o mireasa superba, mi-a placut rochia, tortul, totul, inclusiv detaliile. De Nik ce sa spun, nu am cuvinte, adevarat cavaler! Inca odata, CASA DE PIATRA SI MULTI-MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!
Mariana, ce bine ca mai intri pe la noi, ce mai fac copiii, ce mai face Magda?
Mihaser, nici eu nu m-as muta la ultimul etaj. Alte variante mai aveti? Noi nu ne-am ocupat la modul serios de cautat apart., da' de sapt. viitoare motor!
Noe, bafta la sofat!
Fetelor, Laura Ioana a deschis Odiseea de 2008!!!
Asa ma bucur pt. ea!
Sotzul a plecat azi pt. o saptamana la Buc. Asa ca suntem singurei.
Eu iara nu ma simt bine, am ameteli si ma doare capul, suspectez o anemie. Azi am dat fuga la farmacie sa iau vitamine si sper sa ajung cumva sapt. viitoare sa fac si analize, sa vad care-i treaba.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Tili spune:
Eva Maria
, sa te bucuri de o viata ca-n povesti alaturi de parintii tai si de fratior.
Ciuf
pentru intarziere, dar sunt cam buimaca in ultima vreme.

... toate laolalta.
Sa-ti traiasca printesa! 

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Irina71 spune:
Vazut poze de la intalneala, SUUUUPEERR !!! 

Da' de ce nu ati facut si o poza de grup ?? 

LA MULTI ANI !!! TUTUROR GEORGETELOR, GEORGIANELOR SI CELOR CU NUME DE GEORGE SAU GHEORGHE !

SI ... MAI ALES ... TIN IN MOD DEOSEBIT SA ZIC : LA MULTI ANI, ANDREEA GEORGIANA !!! 

MUUULTE FLORI PENTRU TINE ! 

Siiiii, nu ne-ai uitat, daaaa ?? Mai treci pe la noi !
Sper ca esti OK ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Am trimis de 2 ori mesajul si nu stiu sa sterg, asa ca la al doilea mai scriu ceva (altceva). ![]()
MP, suuuper filmuletul cu pinguinul! Andrei a stat nemiscat cu ochii la el .... ![]()
Laura Ioana ..... mi-e si frica sa ma bucur ..... of, of ... sper din tot sufletul ca de data asta sa fie bine ! 
Mihaser, nu, nu era Andrei ala la sala facand muschi. Pe google video nu am decat 2 filmulete, ala cu papadiile si inca unul facut la 11 luni (l-a vazut aileana). 
Pune poze cu tumpininiul tuns !
Marianaaaa ! Ce bine ca mai vii pe la noi ! Ce mai face Markus ? Dar Magdutza ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
aileana spune:
Fetelor, imi pare rau ca n-am ajuns sambata, chiar nu m-am cuplat deloc la program nici cu baiatul, nici cu sotzul. Sper ca nu v-ati suparat si sa bifez prezenta data viitoare.
Pispi, bine ca ati scapat numai cu atat si ca fata nu s-a speriat.
Poli, vreau si eu sa vad pozeee!!!! Cum intru in contul comun, ca nu mai stiu?
Va pup! si inca o data imi pare rau ca nu am venit sambata.
Ce mai stiti de Mama_dubla?
Ileana si
Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
micaalsa spune:
mariana, cu somnicul stam un pic mai bine de cand ne-au iesit si 2 maselute ce ne chinuiau de-o vreme buna. Se trezeste de 2 - 3 ori pe noapte, mai bine zis se foieste ca nu se trezeste de tot ... dara tunci trebuie sa-i dam laptic si adoarme la loc. Suntem pe drumul cel bun, sper ![]()
Ce fac copilasii tai? Magda cum e? Cumintica? Papa bine? Cu somnicul ea cum sta?
Noe, felicitari pentru curajul de a conduce Infinity-ul. Deci intrarea ti-ai facut-o ... de-acum Dr. tre' sa-si ia adio de la el ![]()
alinaalex, si eu suspectez la mine o anemie si tot aman sa-mi fac analizele. Cred ca am ramas cam secate de vitamine dupa sarcina, alaptat si energia bebeilor ![]()
Tin si eu sa-i spun un calduros La Multi Ani!! Andreea Georgiana, multa multa fericire iti dorim, sanatate si bunastare.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
ANDREEA GEORGIANA,
HAPPY ANNIVERSARY!!!!

Pupam Thea si sper ca ati scapat de tuse si raceli
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Serj spune:
salve mamici!
sa stiti ca nu am scapat de frica vizitelor!!!
, dar am ramas fara internet acasa
. din cauza unei neintelegeri suntem fara cine stie pana cand....
asa ca scriu repede de la munca, pt ca sotul meu spune ca-i virusez comp....
in primul rand sa urez La Multi Ani EVEI!!!! sa cresti mare sanatoasa, si cuminte. si sa aduceti numai bucurii parintilor
La Multi Ani tuturor puiutilor care au implinit 1 anisor!!!!
Noe bravoooo!!!! usor usor, se prinde experienta
inca nu am reusit sa vad pozicile de la intalneala.
kim, alinaalex, catrinel si cine mai este interesata, eu stau in Toscana, de la Pisa spre mare, insula Elba este chiar in fata golfului nostru (Follonica).
din pacate vara nu prea am la dispozitie timp liber, dar in luna Mai sau Sept. este chiar frumos pe aici. cine vrea sa ajunga in zona...
kim daca sotul tau se lasa convins de turul Europei, anunta!![]()
Mariana ma bucur ca scrii si la noi!
Laura Ioana sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta!
fetelor, din urma am reusit sa citesc doar printre randuri, si scuze daca nu scriu acum pt toate...
cand revine netul acasa, voi sta mai mult.
cat din pacate nu am yahoo la munca(interdictie [:( )
Andreea G este ziua ta??? ca nu vad la sarbatoriti, dar cineva te a felicitat. daca e, atunci la Multi Ani si de la noi!!! sa fii iubita si fericita alaturi de familia ta 
scuzati incorerenta (daca e), ca vrand sa scriu repede, nu am mai fost prea atenta la nimic
pupici la toate si multa sanatate acolo unde e nevoie!!!
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
adar spune:
ANDREEA GEORGIANA,
LA MULTI ANI SI MUUUULTE BUCURII ALATURI DE CRISTIN SI BUBU!!!
(vreau si eu prajiturele .....;) si saleuri si ....)
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
ema.72 spune:
Sper ca astazi sa pot trimite mesajul ca nu stiu ce se intampla cu computerul meu dar am scris mesaje si nu pot sa le trimit.
Cu scuzele pentru itarziere uram si noi LA MULTI ANI EVA!, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume, mult noroc si fericire.
Ciuf sa-ti traiasca fetita si sa ai aceeasi putere de munca si energie ca si pana acum.
si pentru ceilalti sarbatoriti ai zilei de 21 aprilie:
Cristian
Isabella Maria
Mihaela
Tudor-Andrei
Sa fiti sanatosi si sa va ascultati parintii.
La multi ani! ANDREEA GEORGIANA. Sa ai parte de o sarbatoare frumoasa.
La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Gheorhe!
Pupici la toata lumea. Noi suntem pe fuga si n-am citit nimic din urma.
Ema si Mario( 09 Martie 2006)