LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 30
aalina2003 spune:
Serj,e Sf.Gheorghe,nu e ziua de nastere a Andreei(Georgiana!)...o aniversare frumoasa alaturi de Thea si Cristin!Sanatate si iubire!!
Tu stai deci in Toscana?
Am auzit ca-i foarte frumos, eu am niste prieteni care vor veni acolo in mai..deci au ales bine perioada.. afost si un film cu o scriitoare americana care se stabileste-indragosteste pe acolo..comedie.
iar eu visez sa fac o excursie de jur imprejurul lacurilor,prin Italia,Franta,Elvetia...nu ma impiedica nimeni,nu?![]()
Catrinel_17 spune:
Noi – la raport!
Oana e cu mucii pe trecute, eu la fel, husband la fel. El care de 6 ani nu a racit, in ultimele 6 luni a racit de 2 ori (de la Oana!).
Booon, acuma noutatile “mai noi”.
Ieri seara, nu putea titza mica sa adoarma, tot scancea, era ceva ce-o deranja. Cand o luam in brate, ma impingea, dadea din picioruse parca avea crampe…se freca cu mainile de cap (cu antebratele), era tare necajita, ii era somn si nu putea sa doarma. A adormit numai pe la 10.30…ea, care se culca fara probleme la 8.30.
Dimineata, papa laptele, dau sa o imbrac, si vad…. O eruptie pe piele!!!! Pe antebrate. O dezbrac si de body – avea si pe spate, pe ceafa… sun doctorul, asistenta cand aude de eruptie ma cheama imediat sa vin, nici nu m-a lasat sa o descriu (la orice fel de eruptie trebe mers repede la doctor). Ajungem acolo, eruptia NU MAI ERA. Mai erau numai cateva mici pete… penibil, zic io. Asteptam 10 min in cabinet, ii apar din nou, la ceafa, cateva. Culmea…
Doctoritza, o ia, se uita la ea – URTICARIE. (am avut si eu cand eram mica, vai, imi venea sa dau pielea jos de pe mine ca tare ma manca….)
Ii spun doctoritei ca a avut si 2 zile febra, ca a fost racita, o asculta la plamani, se uita in urechi, totul OK. In guritza- surpriza!! 2 maselutze sus (iesite!!) si 2 jos dau sa iasa.
Mi-a zis ca sistemul imunitar era un pic slabit (e intotdeauna cand ies dinti…) si a mai luptat si cu raceala, si corpul asa a reactionat. In plus, poate sa fie si de la virusul de la raceala, urticaria e o reactie alergica, de fapt. Mi-a dat niste picaturi, FENISTIL. (bune si pt intepaturi de insecte, etc, e bine sa-l avem la noi in vacante)
Deci de-aia nu doarme Oana bine noaptea, de-aia nu avea asa pofta de mancare (bine, era si raceala), saraca titza mica. Dar nu a balosit deloc!!! Fata de datile trecute, cand era permanent uda….
Na, cam asta ar fi…
CIUF; sa nu uit, am vazut pozele, wow, superb!!! Ai un talent si o rabdare de invidiat!!! Si ati fost niste frumosi, tu ai fost super eleganta, si Eva nu mai prejos, ce rochita misto avea!!!
Mai citesc si restul si mai scriu….
la multi ani ANDREEA!!!!! nu ai mai scris demult.....
*10
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Delia21 spune:
Pfuai...am scris ditai mesajul si a disparut caci s-a intrerupt netul pt 4 min.OFFF
POLI,CASA DE PIATRA DIN NOU si multa fericire!!!!Mi-au placut tare mult pozele,poate mai pui,pliiiz!!!AndreeaGeorgiana te pupam si iti uram sa ai parte de toate bunatatile vietii si sa ti se implineasca toate dorintele!!!LA MULTI ANI fericiti,plini de impliniri!!!LauraIoana,asta da veste cu care sa ne incepem saptamana!!!FELICITARI si ma rog celui de sus sa fie totul bine si la inceput de 2008 sa-ti ti puiul sanatos in brate!!!Noi ne-am intors din Atlanta si ......tare mi-ar fi placut sa stam mai mult caci tare mult mi-a placut,ne-am simtit excelent,gazdele au fost de nota 20,....si astept cu nerabdare plecarea spre Florida din 3 mai caci m-am saturat de frig.Am pus aici cateva pozici cu papusa familiei http://family.webshots.com/photo/2704497730072337911AJtfwS
claudia_d spune:
La Multi Ani Andreea Georgiana!Sa ai parte numai de impliniri si multa fericire alaturi de cei dragi!
POZE
tania2 spune:
sal,
Bia doarme, din cauza de raceli nu am iesit afara, vazut poze multe, multe si filmuletele cu Andrei - Irina71. Placut tare Andrei, mumos, mumos!
Catrinelule, maselute? Pai sunteti fete mari mai, Bia mea e inca iepurica, 2 sus si 2 jos.
Ciuf, nu ne pui poze de la ziua Evei? Ca tare curioasa sunt! Pup
Andreea georgiana La multi ani!
pup
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
Laura Ioana spune:
Multumesc mult, fetelor! Azi am repetat testul si e mai vizibila a doua liniuta, fatza de ieri
Sper si eu sa fie bine, de data asta, vorba ta Irina, parca mi-e si frica sa ma bucur!
Andreea Georgiana
La multi ani, draguta! Sa ai o zi minunata!

Poze Laura
kim spune:
La multi ani, AndreeaGeorgiana!
LauraIoana, eu zic sa te bucuri si sa nu te mai gandesti la rau. DD e cu tine de data asta.
Catrinel, felicitari pt maselute! Si pe Alicia o chinuie incisivii dar nu vor sa apara. Desi mananca bine o vad mai slaba, bine zici, cred ca a slabit organismul si imunitatea ei in lupta cu virusii mei. La mine e pe trecute, dar tot cu nasul in batista si ma deranjeaza inca ceva in gat.
Serj, Toscana, ce frumos, imi place ideea, te anunt neaparat cand e ceva concret. Pupici la scumpii tai.
Delia, tu chiar ai o papusa acolo. Ce frumos sunt infloriti copacii in Atlanta! La voi cum e vremea?
Astept sa se trezeasca albinutza sa iesim si noi afara, e un soare, cred ca ne luam paturica si tot ce ne trebuie cu noi si stam pana diseara.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mariana_1976 spune:
Am deschis capitolul 34.
Ne vedem ACOLO.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mihaser spune:
Salut!
La multi ani tururor ce-si sarbatoresc azi ziua numelui!
Andreea G la multi ani si petrecere frumoasa lu` Bubu! 
Fetele revin!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
micaalsa spune:
Serj, ma ingrijoram ca n-am mai primit raspuns de la tine dupa ce ti-am scris pe mess Au a\juns ai tai?
stii tu de ce ![]()
Catrinel, deci aia era buba ...
Oana sa revina la vechile obiceiuri si sa-i treaca necazurile.
Si noua ne-au pocnit 2 maselute ... atat cat am putut eu sa vad ca nu ma prea lasa. Maraiala la maxim, mancare mai nimic ... somn ca de obicei.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)