Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Referendum! Referendum!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Eu zic ca tre sa isi dea deminia cand voteaza poporul chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

O facura astia!Nu am vazut nici o stire nimic,ma duc sa caut!Cate voturi pentru au fost???

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by Guestus
El a reluat ideea ca presedintele Basescu nu mai are dreptul moral de a candida pentru un nou mandat."

macar sa fie vorba numai de DREPTUL MORAL si nu vreo lege data asa, repede anti Base

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Sa nu va suparati pe mine dar nu va inteleg frustrarile....nu poporul i-a ales pe ticalosii astia?!? Parerea mea e ca nimeni nu mai poate comenta nimic.....alegi gunoi, esti condus de gunoi.Cei care nu au ales pe nimeni pot sa fie suparati dar toti ceilalti nu pot decat sa se resemneze la alegerea facuta si data viitoare sa judece mai bine pe cine aleg...

Nu e chiar asa. Doar cei care au fost la vot au dreptul sa fie suparati, parerea mea. Daca nu te-ai dus, TACI!
Eu l-am ales pe Basi si il sustin si acum! Nu am de ce sa ma resemnez. Am ales D.A., s-a destramat, nu am ce face. Mi-e greata sa ma uit la Geoana, Vadim, Tariceanu (nu credeam sa il pun vreodata pe ultimul in aceeasi oala cu primii doi, dar...din pacate sunt de-o teapa). Nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte. Of

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Realitatea zice ca sunt cateva sute de oameni...eu cred ca oricum vor veni mai multi pana spre h 18....

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Guestus

uite aici ce zice tariceanu...acum yo nu inteleg de ce basescu demisioneaza

"Seful Executivului a subliniat ca se asteapta ca Traian Basescu sa-si respecte decizia de a demisiona, avand in vedere ca Parlamentul a aprobat suspendarea sa din functie si de a intrerupe contactul cu institutiile oficiale.

El a aratat ca, in mod normal, votul Parlamentului ar fi trebuit urmat de un referendum privind demisia lui Basescu, lucru inutil deoarece seful statului si-a anuntat deja intentia de a demisiona. Premierul a amintit ca, potrivit legii, Guvernul poate organiza in termen de trei luni alegerile pentru un nou presedinte, in cazul postului vacant.

El a reluat ideea ca presedintele Basescu nu mai are dreptul moral de a candida pentru un nou mandat."

Mda, ce-mi place asta!!!! Oare Tariceanu de cate ori a zis ca demisioneaza si ce-a facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

eu am inteles ca dc isi da el demisia nu mai are dreptul sa candideze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

Nunta noastra & Cununia Civila
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Ba are; in secunda asta are.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

Nunta noastra & Cununia Civila
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

asa e?!!

sa ne lumineze si pe noi cineva

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput