Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!
Raspunsuri - Pagina 21
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by violeta69
nu stiu de ce tin astia mortish sa-si dea demisia....zice Poanta...nu e un om serios daca nu-si da demisia....incep sa am indoieli ca ar fi necesarca base sa-si dea demisia .....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*![]()
![]()
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"![]()
Exact si eu la fel. Dar stii care e faza cu demisia? pierde imunitatea parlamentara si astia asta vor: sa nu mai aiba imunitate ca sa-l faca praf pana la alegerile de peste 3 luni. Asta cred.
AnaGN spune:
Are voie, ca doar nu a avut 2 mandate.
Dar astia pot modidica legea electorala, in asa fel incat sa nu mai poate, desi o astfel de modificare ar fi neconstitutionala!
De parca asta conteza: ca si votul asta a fost la fel:(
Alexa Ioana spune:
pai normal ca majoritatea sunt de varsta a 3-a in piata, pt ca tinerii sunt inca la serviciu. da' sa vedem ce o fi dupa ora 18...
stiti cumva daca se organizeaza ceva si la cluj ???
si inca ceva. eu am inteles ca daca nu isi da demisia, atunci se face referendum in max. 30 de zile... poate ar fi mai bine asa, macar sa simtim ca avem si noi un cuvant de spus...
BASESCU PRESEDINTE !!!
matahut spune:
quote:
Originally posted by motanik
Luna, a fost acuzat ca a incalcat constitutia si desi curtea suprema de justitie a respins cele 19 capete de acuzare, parlamentul a decis azi suspendarea.
Pe hotnews am gasit:
PSD ia in calcul o lege care sa-i interzica lui Basescu sa candideze la viitoarele alegeri prezidentiale.
E posibil asa ceva??
Sunt sigura ca e posibil de acum orice

Of, bine ar fi sa nu is dea demisia. Mai bine referendum. Sper ca stie Basi cel mai bine ce trebuie sa faca.Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
pitzinuca spune:
da, chiar asa: ce tot trag astia de el sa demisioneze? poate ca sa il poate baga in judecata si sa-l termine pana la alegeri...
sa nu demisioneze, sa il ia de exemplu pe razgandeanu.
haide base!!!!!! nu te lasa!!!!!
b
AnaGN spune:
Stiu ca nu o sa placa comentariu asta...
Dar noi stam acilea si ne dorim, si aia taie si spanzura cum vor ei....
greieras spune:
Mincinosii lumii. Ei chiar conteaza pe dezinformarea populatiei. Uite na, ca se duce si barbatemiu in P-ta Universitatii, ca fie a 71a pers. Sormea e deja acolo flutura nr. 70.
Am uitat sa spun, as fi profund dezamagita daca nu vad romanii in strada pentru ca sotul meu e american si cu toate astea ii pasa.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Craciun 2006
carminabulina spune:
Ce cretin ziarist pe Antena 1. Cica el nu vede utilitatea acestui meeting ca doar nu suntem in 1989. Ca daca avem ceva de spus sa spunem peste 2 luni la alegeri,,,acum ceva de genul "stati draqu' in casa". Pai daca este atat de important ce voi spune peste 2 luni de ce nu a fost important ce am spus si acum 3 ani? Ca de-aia ies acum in strada, "duomnule" ziarist
...(Razvan Mitroi il cheama).
A_Iulia spune:
Eu n-am nici o indoiala ca stie Base ce face.
La referendum era/e clar ca o sa iasa invingator.
A vrut sa le-o traga peste nas cu demisia - deci noi alegeri, sa le demonstreze ca si asa tot el iese.
Da' nu inteleg de ce-si mai bate capul cu astia si ce mai are el de demonstrat
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by cucuoanceaquote:
Originally posted by blackpanterro
Sa nu va suparati pe mine dar nu va inteleg frustrarile....nu poporul i-a ales pe ticalosii astia?!? Parerea mea e ca nimeni nu mai poate comenta nimic.....alegi gunoi, esti condus de gunoi.Cei care nu au ales pe nimeni pot sa fie suparati dar toti ceilalti nu pot decat sa se resemneze la alegerea facuta si data viitoare sa judece mai bine pe cine aleg...
Nu e chiar asa. Doar cei care au fost la vot au dreptul sa fie suparati, parerea mea. Daca nu te-ai dus, TACI!
Eu l-am ales pe Basi si il sustin si acum! Nu am de ce sa ma resemnez. Am ales D.A., s-a destramat, nu am ce face. Mi-e greata sa ma uit la Geoana, Vadim, Tariceanu (nu credeam sa il pun vreodata pe ultimul in aceeasi oala cu primii doi, dar...din pacate sunt de-o teapa). Nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte. Of
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Pai nu e asa deloc, si parlamentarii se aleg, poate i-ai votat si tu si altii si atunci de ce atatea lamentari?Ai votat cu ei, nesilit/a de nimeni deci.....Si atunci au fost porci ca si acum.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)