Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!
Raspunsuri - Pagina 22
Bombonicaaaa spune:
Mai eu de aici tot frec telecomanda pe toate canalele romanesti pe care le am si ce gasesc ....pe GUTA SI FII-SA
Tara arde si baba ....
La dragii astia de parlamentari m-as duce si eu cu o bomba , cunosc un tip care s-a invartit o viatza in lumea interlopa , trimitea "hoti" la furat in afara ,a facut tot felul de nelegiuiri si acum ghici ce .... e parlamentar omul
Si numai cand ma gandesc ca altii ca el si poate hoti mai mari ,unii care fura tot ce prind , au ocupat niste fotolii si se joaca de-a Dumnezeu cu soarta romanilor...m-i se face frica
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Alexa Ioana spune:

pt sotul greierasului !!! 
io astept sa mi se trezeasca cupilu...
daca aflati ceva de cluj please please spuneti'mi si mie !!!!!
BASESCU PRESEDINTE !!!
carminabulina spune:
Hai ca-i tare asta: 200 de fani il conduc pe ultimul drum pe Gil Dobrica, in Craiova se intampla asta. Poate cei 200 se aduna intr-o piata pt Basescu. FAza nasoala ca a incepe furtuna
. Ma duc sa ma imbrac, va pup!!!
alessia105 spune:
quote:
Mai eu de aici tot frec telecomanda pe toate canalele romanesti pe care le am si ce gasesc ....pe GUTA SI FII-SA Tara arde si baba ....
pai e muzica ptr Jiji..si ai lui

----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
violeta69 spune:
pai l-as modifica ...titlul ...dar nu stiu cum 
![]()
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
greieras spune:
FA-l sa sune putin mai actualizat (titlul)
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Craciun 2006
AnaGN spune:
Te duci la prima pagina si apesi pe mesajul ala la EDIT, ca doar tu l-ai creat.
Merge (cred)
matahut spune:
quote:
Originally posted by coraly
mai voi chiar credeti ca basescu e asa de bun? chiar credeti in el?
eu cred ca e la fel de rau ca si restul, doar ca are un stil mai deosebit de a se cobori la nivelul poporului, vorbeste din barda si se foloseste de oamenii din jur pana se ridica, dupa care ii arunca.
repet, nu imi place nici geoana, nici iliescu, nici altcineva!
dar nu inteleg de ce sunt oamenii asa de orbi. poate din speranta ca in sfarsit vor gasi un om care sa corespunda asteptarii lor, ca practic nu ai pe cine alege in tara asta.
eu pe Mugur Isarescu l-as vota daca ar candida.
DA, MIE IMI PLACE. A FOST PRIMARUL BUCURESTIULUI SI A FOST F F F F BUN, SINGURUL CARE A FACUT INTR-ADEVAR CEVA. Si de cand e Presedeinte s-au schimbar multe lucruri in bine.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alessia105 spune:
vio ..apasa pe creionul care iti apare pe tabloul principal de la generale ( langa titlu) ..sau la pima postare a ta ( subiectul) pe foaie si creion
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu