Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Iar daca te refereai la ce cuvinte, nu stiu

Base suspedat! Ce urmeaza? sau nu stiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ana...multumesc....uite ca am gandit cam la fel
si pt alessia

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Gand la gand cu bucurie ... desi pacat de asa bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

BAI , cred ca lui Tariceanu ii este foame rau de tot de OSSSSSS, de o tine sus si tare cu demisia lui BASE,Doamne ajuta sa iasa BASE din nou si sa ii termine pe toti RATATIII din Parlament.
Ne-am facut de tot KK in lume ! ! !

annes

Mergi la inceput

Poate nu am priceput eu bine, dar la radio, cand a vorbit in parlament norica a zis ca au meting la 6 la universitate contra basescu. Asta inainte de vot.
Poate il amana ca ar iesi nasol.
Desi nu cred ca sunt multi bucuresteni impotriva lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

cititi aici :

"Pre#351;edintele va fi prezent în Pia#355;a Universit#259;#355;ii
Joi 19 Aprilie 2007, 15:47

Câteva zeci de persoane s-au adunat ast#259;zi în Pia#355;a Universit#259;#355;ii din Capital#259; pentru a-l sus#355;ine pe pre#351;edintele Traian B#259;sescu, care a fost suspendat de Parlament cu 322 de voturi pentru, 108 împotriv#259; #351;i 10 ab#355;ineri.

Potrivit unor surse oficiale apropiate de PD, Traian B#259;sescu va fi prezent, la ora 18.00, în Pia#355;a Universit#259;#355;ii.

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a declarat c#259; manifesta#355;ia de la Universitate este una spontan#259; #351;i c#259; nu a dat nicio aprobare. El a subliniat c#259; PD nu are nicio implicare.

Parlamentarii au primit, ast#259;zi, în timpul votului pentru suspendare, un sms, venit dinspre sus#355;in#259;torii lui Traian B#259;sescu, care îi anun#355;#259; c#259; în Pia#355;a Universit#259;#355;ii se vând, începând cu ora 17.00, ultimele bilete spre Congo.

În Pia#355;a Universit#259;#355;ii, sus#355;in#259;torii lui Traian B#259;sescu au fost chema#355;i la un miting de protest fa#355;#259; de suspendarea #351;efului ales al statului. Textul primit de parlamentari a inflamat spiritele în PNL #351;i PRM. Senatorul PNL Norica Nicolai #351;i cel al PRM Daniela Aprodu Buruian#259; au luat cuvântul în plen pentru a protesta fa#355;#259; de acest miting, spun ele, pus la cale de c#259;tre PD.

Nicolai a spus c#259; a luat cuvântul "în avansul unui miting de la ora 18,00". "Nu vreau s#259; tr#259;iesc într-o #355;ar#259; în care pre#351;edintele depun jur#259;mântul în af#355;a Parlamentul, dar nu îl respect#259;", a spus ea. Aprodu Buruian#259; a protestat #351;i ea împotriva "mitingului organizat de 30 de ciume#355;i de la PD".

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

Stiu ca nu o sa placa comentariu asta...
Dar noi stam acilea si ne dorim, si aia taie si spanzura cum vor ei....

Asa este!!!!!!!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Aha...
Nu prea intelesesem din ce a zis norica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

annes, de unde ai luat articolu, ca aici nu pot sa citesc clar din cauza diacriticelor

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

Poate nu am priceput eu bine, dar la radio, cand a vorbit in parlament norica a zis ca au meting la 6 la universitate contra basescu. Asta inainte de vot.
Poate il amana ca ar iesi nasol.
Desi nu cred ca sunt multi bucuresteni impotriva lui.

WHAT?

Mergi la inceput