Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by blackpanterro

Sa nu va suparati pe mine dar nu va inteleg frustrarile....nu poporul i-a ales pe ticalosii astia?!? Parerea mea e ca nimeni nu mai poate comenta nimic.....alegi gunoi, esti condus de gunoi.Cei care nu au ales pe nimeni pot sa fie suparati dar toti ceilalti nu pot decat sa se resemneze la alegerea facuta si data viitoare sa judece mai bine pe cine aleg...

Nu e chiar asa. Doar cei care au fost la vot au dreptul sa fie suparati, parerea mea. Daca nu te-ai dus, TACI!
Eu l-am ales pe Basi si il sustin si acum! Nu am de ce sa ma resemnez. Am ales D.A., s-a destramat, nu am ce face. Mi-e greata sa ma uit la Geoana, Vadim, Tariceanu (nu credeam sa il pun vreodata pe ultimul in aceeasi oala cu primii doi, dar...din pacate sunt de-o teapa). Nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte. Of

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Pai nu e asa deloc, si parlamentarii se aleg, poate i-ai votat si tu si altii si atunci de ce atatea lamentari?Ai votat cu ei, nesilit/a de nimeni deci.....Si atunci au fost porci ca si acum.

Cand o fi vot uninominal, da! Acum...am votat o lista. In fine, cred ca intelegi ce spun.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Daca n-as fi pe forum, v-as spune eu ce face Norica Nicolau asta! Sau ce ar trebui sa faca! Sau ce-i doresc eu ei din toata inima.
Parca am mai mare boala pe ea decat de Vadim; de la Vadim stiam la ce sa ma astept!!!

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:
Originally posted by AnaGN

Poate nu am priceput eu bine, dar la radio, cand a vorbit in parlament norica a zis ca au meting la 6 la universitate contra basescu. Asta inainte de vot.
Poate il amana ca ar iesi nasol.
Desi nu cred ca sunt multi bucuresteni impotriva lui.

WHAT?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Iti dai seama ca iese macel daca se intampla asta.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Eu plec acum acasa, asa ca pana maine nu o sa va mai "vad".
De acasa nu cred ca o sa mai apuc sa intru.

Poate maine o sa avem subiecte mai incurajatoare de discutat.

pupiuall si o seara linistita

mamica de rockerash

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

PACAT ...IMI ESTE SCARBA DE CEI DIN PARLAMENT....PE BASE L-A VOTAT UN POPOR CA SA IL DEMISIONEZE 322 DE INCULTI......MI-E MILA DE SOARTA NOASTRA...HAI SA FACEM CEVA!HAIDE-TI LA MITING!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Cucuoancea, de acord cu tine. Si eu l-am urmarit indeaproape cat a fost primar si asta m-a influentat si cand l-am ales ca presedinte.

Ma gandeam acu, ca dadu cineva exemple de parlamente care au suspendat presedinti, se vede tare ca latinii astia au niscaiva probleme cu chestiile astea.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by daniver31

PACAT ...IMI ESTE SCARBA DE CEI DIN PARLAMENT....PE BASE L-A VOTAT UN POPOR CA SA IL DEMISIONEZE 322 DE INCULTI......MI-E MILA DE SOARTA NOASTRA...HAI SA FACEM CEVA!HAIDE-TI LA MITING!

Oana ,mamica nazdravanului Danut

SUBSCRIU!!

BASE!! VENIM SA TE SUSTINEM!!
NU RENUNTA, SUNTEM ALATURI DE TINE!!

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Acum l-au aratat pe Vadim la Antena3 care spunea pe langa alte prostii de ale lui despre presedinte cum ca ar fi ADUNAT 100 de ciumeti la universitate pt a face scandal pt el....
ASTIA SUNT NEBUNI TOTI!

CUM A PUTUT PARLAMENTUL ROMANIEI SA AJUNGEM LA SITUATIA ACEASTA!
O SA FIE VAI DE NOI!ECONOMIA O SA SUFERE CEL MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si prima reactie de la presa engleza a aparut: daca citit printre randuri veti vedea si opinia BBC.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/6572003.stm

In ultima fraza se specifica faptul ca base a zis ca va demisiona daca in urma referendumului i se va cere asta.

P.S. Daniver31 si eu tot in Aviatiei locuiam in tara. Locuiesti de mult timp acolo?

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput