Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Normal, ce o sa zica UE
N-au primit ca cica avem institutii democratice!
SA VEZI POATE NE TRANTESC O CLAUZA DE SALVALGARE, sau cum se scrie

Merci Luna1, chiar ma uitasem pe bbc si nu gaseam nimic. Luna, ultima fraza nu zice ca Base ar fi promis ca isi da demisia daca se cere referendum?

Mr Basescu denies any wrongdoing and has vowed to resign if a referendum on his impeachment is called.

Mergi la inceput

Deschid siteul antentei 1 ca poate vad ce va live, si incepe GM cu Freedom :) Misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

ana ..tre sa apesi unde scire live/inregistrari ,,iti deschide el alt browswer si abia atunci apesi pe Live ..poti sa vezi si pe www.see.tv ....trebuie daor sa selectezi tara din dreapta..acu e 9595 ..iar antena 3 , realitatea si tvr nu merg ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

multumesc

Mergi la inceput

http://www.hotnews.ro/articol_70280-Cozmin-Gusa-a-fost-fugarit-de-multime-in-Piata-Universitatii.htm
si

"Acum, in Piata sunt peste 1.000 de persoane, care protesteaza impotriva Parlamentului, avand pancarte cu mesaje de sustinere a presedintelui si contra actiunii Parlamentului. Cititorii HotNews.ro discuta aprins pe forum despre un miting, programat pentru ora 18.30, in aceasta seara. Si pe forumurile altor publicatii online sunt sute de mesaje privind un miting in Piata Universitatii, iar pe Yahoo Messenger si prin intermediul SMS-urilor circula mesaje precum La 18.30, la Universitate!!! Let's kick some parlamentars ass!!!! (This in mass, but only mass could do it). "Trebuie sa iesim in strada...daca noi i-am ales pe parlamentari tot noi trebuie sa le aratam ca nu ne mai reprezinta...sa le fie rusine...rusine fata de tara asta, scrie George pe forumul HotNews.ro. Si daca o sa fiu singur voi merge in Piatza Universitatii la 18.30 pentru a-mi exprima protestul fata de acest abuz incredibil si intolerabil al parlamentului, spune Derco."
Acum, in Piata sunt peste 1.000 de persoane, care protesteaza impotriva Parlamentului, avand pancarte cu mesaje de sustinere a presedintelui si contra actiunii Parlamentului. Cititorii HotNews.ro discuta aprins pe forum despre un miting, programat pentru ora 18.30, in aceasta seara. Si pe forumurile altor publicatii online sunt sute de mesaje privind un miting in Piata Universitatii, iar pe Yahoo Messenger si prin intermediul SMS-urilor circula mesaje precum La 18.30, la Universitate!!! Let's kick some parlamentars ass!!!! (This in mass, but only mass could do it). "Trebuie sa iesim in strada...daca noi i-am ales pe parlamentari tot noi trebuie sa le aratam ca nu ne mai reprezinta...sa le fie rusine...rusine fata de tara asta, scrie George pe forumul HotNews.ro. Si daca o sa fiu singur voi merge in Piatza Universitatii la 18.30 pentru a-mi exprima protestul fata de acest abuz incredibil si intolerabil al parlamentului, spune Derco.
Acum, in Piata sunt peste 1.000 de persoane, care protesteaza impotriva Parlamentului, avand pancarte cu mesaje de sustinere a presedintelui si contra actiunii Parlamentului. Cititorii HotNews.ro discuta aprins pe forum despre un miting, programat pentru ora 18.30, in aceasta seara. Si pe forumurile altor publicatii online sunt sute de mesaje privind un miting in Piata Universitatii, iar pe Yahoo Messenger si prin intermediul SMS-urilor circula mesaje precum La 18.30, la Universitate!!! Let's kick some parlamentars ass!!!! (This in mass, but only mass could do it). "Trebuie sa iesim in strada...daca noi i-am ales pe parlamentari tot noi trebuie sa le aratam ca nu ne mai reprezinta...sa le fie rusine...rusine fata de tara asta, scrie George pe forumul HotNews.ro. Si daca o sa fiu singur voi merge in Piatza Universitatii la 18.30 pentru a-mi exprima protestul fata de acest abuz incredibil si intolerabil al parlamentului, spune Derco.
http://www.hotnews.ro/

v-am pus detaliile ptr ca nu prea merge hot news cred ca sunt prea mai multi useri pe server ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iar o sa se spuna ca sunt de fapt doar vreo 30, si aia ciumetzi, da' ca vedem dublu triplu de beti ce suntem

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Va spun eu ca acuma apare ideea "sa vina minerii sa potoleasca mana aia de oameni!" Sau "scoateti scutierii..." Imi vine sa

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Fortele de ordine au amendat protestatarii din Piata Universitatii pentru miting neautorizat
Ziarul Gandul | 19 aprilie 2007

Fortele de ordine ale Jandarmeriei si Politiei au aplicat sanctiuni contraventionale si au somat participantii la mitingul spontan din Piata Universitatii sa paraseasca locatia deoarece manifestatia este neautorizata.

La fata locului Jandarmeria Capitalei a trimis 50 de angajati, avand pregatite si echipe suplimentare, in cazul in care va fi necesara interventia acestora.

http://www.gandul.info/articol_37735/fortele_de_ordine_au_amendat_protestatarii_din_piata_universitatii_pentru_miting_neautorizat.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

acu au anuntat pe realitatea ca hotarirea a fost publicata in monitorul oficial...
mama ce operativi sunt cand e cazu'...

BASESCU PRESEDINTE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si decizia Curtii Constitutionale cand?

--------------------

Andra

Mergi la inceput